AleksandraJ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ulv to ile Ty masz tych tymczasowiczów, jesli można spytać? Quote
AleksandraJ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A w miedzy czasie, prosimy o deklaracje stałych wpłat, psiak jest już o włos od DT... prosze na PM dane do wpłaty... Quote
Jaaga Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jeśli chodzi o transport, to mogę prosić koleżankę o przewiezienie psa jedynie wtedy, kiedy zostanie odebrany przed wystawą, czyli ok. godz. 9 w sobotę. Tak, jak pisałam wczesniej, ona wchodzi na wystawę z kotami i nie ma co zrobić z psem. Quote
ulvhedinn Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='AleksandraJ']ulv to ile Ty masz tych tymczasowiczów, jesli można spytać? 4 psy, w tym 2 duże i jeden średni + 2 swoje (stareńki Pałek i sparaliżowana KrA), 6 kotów + 2 swoje (w tym śmiertelnie chora Atena), 3 gołębie i 2 morświnie.... to tak na dziś :diabloti: Wiekszość tymczasowiczów jest/była intensywnie leczona, odkarmiana itp... Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Wiecie są, są wytuacje kiedy te 300 zł naprawde ratuje życie psu...Oby więcej było os,które chciałyby za taką sume tymczasować psa...Nie zmienia to jednak faktu, że mamy problem-dzisiaj jest czwartek :( da sie zebrać deklaracje w taki czas? Ania,u której jest pies jest,ma przepełnienie i też potrzebowałaby kasy,nie wiem ile wzięłaby za dzień,bo ona oczywiście tak nie powie,a trzeba być jednak realistą...Tutaj jednak byłaby mała iskierka,bo 20 grudnia są Dni Psa w Silesii,gdzie psy znajdują domy.Sporo psiaków tym sposobem ma DS,a Nasz piesek jest dosyć mały i wcale nie taki stary,potrafi podbić serce... Quote
Brysio Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a zeby tego pieska "wystawic"(sorki za okreslenie) w silesi trzeba miec jakies zezwolenie? nie wiesz jak to się załatwia dokładnie?? Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Brysio napisał(a):a zeby tego pieska "wystawic"(sorki za okreslenie) w silesi trzeba miec jakies zezwolenie? nie wiesz jak to się załatwia dokładnie?? dziewczyny mają pozwolenie... Quote
Lionees Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Z tego co wyczytałam,to psina jest na razie bezpieczna u Ani,tak? To może niech Ania da mu dt płatny.Po co wozić psa na koniec Polski,dojdą do tego koszty transportu...Mamy już 100zł,może jakby uzbierać jeszcze ze 100zł,to Ania zgodziłaby się go trzymać? Prosimy jeszcze o jakiekolwiek wpłaty... Quote
zuzlikowa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Renata5']Z tego co wyczytałam,to psina jest na razie bezpieczna u Ani,tak? To może niech Ania da mu dt płatny.Po co wozić psa na koniec Polski,dojdą do tego koszty transportu...Mamy już 100zł,może jakby uzbierać jeszcze ze 100zł,to Ania zgodziłaby się go trzymać? Prosimy jeszcze o jakiekolwiek wpłaty... Przyłączam się do sugestii- szkoda psiaka i...forsy na transport. A może rzeczywiście ten 20 grudnia w Silesii, to niezły pomysł? Może okazać się strzałem w dziesiątkę! Prosimy jeszcze o jakiekolwiek wpłaty... 5 ...10...15... Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Yana napisał(a):mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie Dziękuje bardzo Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Nie wiem czy Ania dałaby rade z tyloma psami :( Boje sie, że znowu zostaniemy z tym same,a on naprawde musi jak najszybciej znaleźć dom.Poza tym pojawił sie następny problem-jego trzeba wykastrować i to już,bo bardzo podoba mu sie kotek,a to chory kotek:( nie daje mu spokoju. Quote
Lionees Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kotek mu się podoba:crazyeye:...dziwne.Kurde a kastracja tez pewnie ze 200zł,co? Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Renata5 napisał(a):Kotek mu się podoba:crazyeye:...dziwne.Kurde a kastracja tez pewnie ze 200zł,co? Myśle, że za 120 zł udałoby sie załatwić Quote
Lionees Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To od bidy na kastrację już mamy,jeżeli jest bardzo pilna...ale na dt nie mamy:placz: Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Trzeba robić wszystko z rozumiem, Ania sobie nie poradzi z tyloma psami i kotem...Pani Alia chce pomóc, wyświadcza Nam przysługe... Mamy 120 zł na razie :( brakuje 180zł :( Porozsyłajcie link znajomym, bardzo prosze... kastracja jest możliwa z pomocą schroniska za 50 zł,ale dopiero w przyszłym tygodniu...On musi mieć kastracje,a w W-wie,to pewnie będzie majątek...:( Napisałam do 3 różnych os,które posiadają konto na Naszej Klasie z psami z prośbą o umieszczenie, Brysio umieściła też na swoim i na pewno bedzie 1 wpłata stamtad,bo już pewna Pani dzwoniła... Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 podnosze i prosze o wsparcie...:( Quote
Lionees Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Podnoszę również i błagamy o pomoc dla bidulka.. Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Pomóżcie mi podjąć decyzja... Pewne jest to, ze musi jechać do Pani Aliny...musi mieć kastracje,bo ta miłość dla kotów jest przesadą.Kastracja byłaby w przyszłym tygodniu,koszt to tylko 50 zł u Nas dzięki schronisku.Wtedy też musielibyśmy poszukać innego transportu i opłacić jedzenie u Ani... ja jestem za kastracją, a Wy? Quote
Yana Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 myślę, że to dobry pomysł, 50 zł to bardzo tanio, a kastracja tak czy inaczej jest wskazana, jesli się zdecydujecie to mogę w połowie pokryć koszty kastracji Quote
Brysio Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dwie Panie z mojego konta o pieskach na NK zadeklarowały jakas wpłate na Eryczka:loveu: jeszcze nie wiem ile ale oczywiscie to wspaniała wiadomosc:multi: jutro bedziemy wiedziec jak sytuacja dokładnie wyglada:;) Quote
jotpeg Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Yana napisał(a):poproszę o nr konta na PW i ja także. Quote
mtf zalesie Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 przeleje 30 zl na kastracje -wplata jednorazowa Quote
AleksandraJ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ja rowniesz prosze o ten nr. konta, bo mialam podeslac znajomej, ktora tez chce cos wplacac... stad prosze Justi o szybkiego PM lub GG... Quote
Recommended Posts