zuzlikowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):Dogadałam sie ze Schroniskiem...jeśli wpłacimy 70 zł,czyli zwrot kosztów szcepień,to będzie darmowa kastracja:multi: Bardzo dziękujemy Schronisku...zostaną więc pieniążki,które chciałabym przeznaczyć na ratowanie psiaków...oczywiście uzgodnie z Wami wybór,a jest ich troche :( Jusstyna85- bardzo się cieszę,że Amorek ma domek! Fajnie,że udało Ci się załatwić mu darmową kastrację. Podniesie to jego ...akcje w domku!:loveu: Już wcześniej sugerowałam,żeby pozostałe pieniążki przeznaczyć na pilną operację Waszego pieska- BLANKI ! Myślę,że cioteczki też poprą tę sugestię:loveu: Dla nich wątek Blani http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-miniaturka-po-potraceniu-juz-po-operacji-zbieramy-na-2-operacje-126452/#post11374327 Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Pisałam Ci już na wątku Blanki...Blanka ma allegro i pieniądze wcześniej,czy później będą,a ja mam innych kandydatów do pomocy,którzy nie mogą czekać.... Czauder, pies po potrąceniu z gwoździowaną łapką,ma szanse na DT we Wrocławiu,ale nie ma ani pieniędzy na transport ani na karme :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/niedawno-potracony-teraz-gryziony-przez-psy-zbieramy-na-karme-128325/ Do tego są 2 pogryzione psy i też potrzebują pieniędzy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-zdominowane-sterroryzowane-w-srednim-wieku-juz-pogryzione-potrz-pln-na-dt-128711/ Quote
zuzlikowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):Pisałam Ci już na wątku Blanki...Blanka ma allegro i pieniądze wcześniej,czy później będą,a ja mam innych kandydatów do pomocy,którzy nie mogą czekać.... Czauder, pies po potrąceniu z gwoździowaną łapką,ma szanse na DT we Wrocławiu,ale nie ma ani pieniędzy na transport ani na karme :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/niedawno-potracony-teraz-gryziony-przez-psy-zbieramy-na-karme-128325/ Do tego są 2 pogryzione psy i też potrzebują pieniędzy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-zdominowane-sterroryzowane-w-srednim-wieku-juz-pogryzione-potrz-pln-na-dt-128711/ Nie dyskutuję!:oops::oops::oops: Wiesz lepiej jakie macie potrzeby!!! Zgadzam się na wszystko co zaproponujesz!:loveu: Zerknę do nich! Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 I tak decyzja należy do Was,ja sie dostosuje...Wiem jednak,że Blanka poczeka na operacje,nawet nie ma jeszcze terminu uzgodnionego,a te psiaki niestety nie mają czasu :( Quote
Yana Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 to co zostało przekaż tam, gdzie sprawa jest najpilniejsza Quote
jusstyna85 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Dla wytrwałych...efekt codziennych przypomnień...:) Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Booooziuuuuuuuuuuu!!! Piesio szczęśliwy...Pani szczęśliwa...i chcą ze sobą być:loveu::loveu::loveu::loveu: Jak się cieszę!!! Rodzinko- cała!!!-szczęścia i spokoju!!!!! Quote
Yana Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 eh, jak miło widzieć takie zdjęcia :loveu: widać, że jest szczęśliwy :loveu: Quote
Gogonek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :multi::multi::multi: cudowne zdjęcia. Super, ze tak się dobrze skończyło, bo przyznam martwiłam się tym brakiem odzewu z domku. Za to teraz :loveu: a jaką on ma piękną sierść. Sierść lśni, oczka błyszczą, cudnie:loveu: Justyna, co do psiaków, to Ty wybieraj, które najbardziej potrzebujące Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Mnie zdjęcia też uspokoiły...pierwsza myśl-żyje i nie zwiał...:) Quote
Brysio Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 wspaniale!!! kochany Amorek:loveu::loveu: Quote
Gogonek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Justynka, jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści o Amorku, pisz:) będe spokojniejsza, zwłaszcza teraz jak jeden z moich ulubieńców wrócił po kilku tygodniach do schronu, powód-posiusiał mieszkanie:placz: Amorku, z całego serduszka życzę by Twój kochany domek został już dożywotnim:) Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Gogonek napisał(a):Justynka, jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści o Amorku, pisz:) będe spokojniejsza, zwłaszcza teraz jak jeden z moich ulubieńców wrócił po kilku tygodniach do schronu, powód-posiusiał mieszkanie:placz: Amorku, z całego serduszka życzę by Twój kochany domek został już dożywotnim:) w tamten weekend dostałam mmsa ze zdjęciem Amorka z Brennej :) Wytłumaczyłam Pani bez zadnych ogródek, że dzięki nieodpowiedzialnym ludziom nie mam zaufania do nikogo i chce co jakiś czas zobaczyć zdjęcia,by mieć pewność że on żyje.Troche dąsała się,marudziła,że to teraz ich pies i nie było o tym mowy przy adopcji,ale w końcu przyznała mi racje.We worek miał kastracje...wygląda, że wszystko ok... 114 zł,które pozostało przekazuje na pogryzione psy z tego samego Schroniska, z którego był Amorek... Quote
Gogonek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To dobrze, że Pani zrozumiała, o co chodzi:lol: W końcu kilka zdań, czy mms to dla niej nic ciężkiego, a nas bardzo uspokaja. Amorku, mam nadzieje, ze rana po kastracji szybciutko się zagoi:) Quote
jusstyna85 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Amorek doszedł już całkowicie do siebie po kastracji..... Quote
Gogonek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No to super, jak już doszedł do siebie po stracie jajeczek:p. Kochany Amorek:loveu: Quote
Ania z Bytomia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Kochani bardzo pilna sprawa ! Amorek uciekł z nowego domu dziś rano na spacerze ! Przed chwilką dzwoniła zrozpaczona jego właścicielka :-( został wyadoptowany do chorzowa, jeśli ktoś ma znajomych z tego rejonu lub zna to schronisko proszę o rozpuszczenie wici ponieważ ja nikogo z chorzowa nie znam :shake: zaraz będę szukała po dogomani, może kogoś znajdę :placz: Quote
Pokahontas Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 podobny piesek jest w chorzowskim schronisku jutro jest czynne od 10.00 do 14.00 niech ktoś podejdzie i zobaczy czy to on!! jest zeraz w pierwszej alejce po lewej - drugi albo trzeci kojec po prawej:roll: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Niech to będzie Amorek!!!...niech to będzie on!!!:modla::modla::modla::modla: Quote
Pokahontas Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 podnoszę :shake: nikt psem się nie interesuje? Quote
Recommended Posts