Pokahontas Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Ania z Bytomia']Kochani bardzo pilna sprawa ! Amorek uciekł z nowego domu dziś rano na spacerze ! Przed chwilką dzwoniła zrozpaczona jego właścicielka :-( został wyadoptowany do chorzowa, jeśli ktoś ma znajomych z tego rejonu lub zna to schronisko proszę o rozpuszczenie wici ponieważ ja nikogo z chorzowa nie znam :shake: zaraz będę szukała po dogomani, może kogoś znajdę :placz: czy nowi właściciele go na pewno szukają? Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Amorek wrócił po 2 godzinach w tym samym dniu...kastracja jeszcze nie podziałała na niego, ma straszne zapędy do ucieczek Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 a dom jest nawet lepszy,niż myślałam... Amorek jeździ czasem na weekendy w góry,dbają o niego,dobrze trafił Quote
zuzlikowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='jusstyna85']Amorek wrócił po 2 godzinach w tym samym dniu...kastracja jeszcze nie podziałała na niego, ma straszne zapędy do ucieczek ...jak dobrze:multi:...bo już tak się o niego bałam! Dobrze Cię widzieć znowu jusstynko85! Pozdrowienia:loveu: Quote
Recommended Posts