jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Gogonek napisał(a):Jakieś wieści o Amorku? Jusstyna, rozumiem, ze to DS, tak? jeżeli państwu chodzi tylko o finanse, to skoro zebraliśmy kasę na cały grudzień, a Amorek znalazł dom wczesniej to może można ich wspomóc jakoś. Co myślisz? A co do mało wylewnych wypowiedzi to miejmy nadzieje, ze pani jest z tego typu co mało mówi, za to dużo robi (w sensie okazywania miłości:p) Ja też mam taką nadzieje,ale sama nie wydałabym jej psa...mam naprawde mieszane uczucia, nie wiem czy nie odebrać go im i szukac lepszego domu...dzisiaj wizyta u weta, oby wszystko było ok... Quote
Gogonek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Co u Amorka/Eryczka? jak ten domek? jest ok? co powiedział wet? Quote
jusstyna85 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Gogonek napisał(a):Co u Amorka/Eryczka? jak ten domek? jest ok? co powiedział wet? problem w tym, że sie nie odezwali...ani do mnie w sprawie weta,ani do Ani,,żeby go oddać. rozmawiając z Anią przed telefon zasugerowala mi, że mam kupić sobie pakiet startowy z idei...tak tez zrobiłam,oczywiście zorentowałam sie, że mam simlocka na ere dopiero przy wkładaniu :( jestem ciemna i nie mam nawet jak zadzwonić,bo niestety ostatnio rachunek dzięki psom był bardzo duuuuży. Pocieszające jest to, że pewnie nie chcą go oddać, mówiłam im 10 razy przez telefon, że w każdej chwili mogą odwieźć... Quote
zuzlikowa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Mój imienniku...od ogonka... w ten czas gdy spełniają się pragnienia... życzę Ci ciepłego domku z kochającym człowiekiem!!! Niech to już ten domek! ...niech się spełni!!! Quote
zuzlikowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 iwonamaj napisał(a):Co u niego??? Trzymamy kciuki,żeby było dobrze! Moooooooooooocno trzymamy! Quote
jusstyna85 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nie ma ządnych wieści od państwa,więc chyba nie jest źle...wyśle im dzisiaj maila z prośbą o zdj... pieniążki,które wpłynęły pozwólcie,ze przetrzymam jeszcze par dni,dopóki nie będzie pewności, że wszystko w porządku i że nie wróci... Quote
zuzlikowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jusstyna85 napisał(a):Nie ma ządnych wieści od państwa,więc chyba nie jest źle...wyśle im dzisiaj maila z prośbą o zdj... pieniążki,które wpłynęły pozwólcie,ze przetrzymam jeszcze par dni,dopóki nie będzie pewności, że wszystko w porządku i że nie wróci... Co do...pieniążków, prośby o fotki i ...nadziei- oczywiście ,tak ! A po cichu dalej trzymam kciuki!!!! To nie zaszkodzi!...i ślę ciepłe myśli...:oops: Powodzenia mój maleńki... od ogonka!:loveu: Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kurcze, martwi mnie to, ze nowy domek się nie odzywa:roll:. Mam jednak nadzieje, ze wszystko będzie ok. Amorku, trzymamy kciuki za Ciebie no i czekamy na jakieś wieści. Quote
jusstyna85 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ci ludzie wiedzieli,ze w razie czego mają dzwonić do nas,więc chyba nie chcą sie go pozbyć...to pociesza... Po Sylwestrze i tak mieli sie skontaktować w sprawie kastracji...to był warunek adopcji... Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 No to w takim razie czekamy na posylwestrowe wieści;) Oby jak najlepsze Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Gogonek']No to w takim razie czekamy na posylwestrowe wieści;) Oby jak najlepsze Oby jak najlepsze!!!! Szczęśliwego,spokojnego,obfitego,...we własnych domkach...Roku 2009!!!...ogoniastym...dwunożnym...czułym...pomocnym... ... ... Quote
Gogonek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='zuzlikowa']Czy coś wiadomo???? właśnie, co u naszego Amorka? jakieś wieści z domku? mieli odezwać się po nowym roku:razz: Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Amorek ma się bardzo dobrze :) Powiem Wam, że naprawde sie bałam,bo dzwoniłam pare dni i nic...Już miałam zamiar pojechać tam z opiekunką Amorka... W koncu odebrała i powiedziala,ze nie przywiązuje wagi do telefonu.Amorek był u weta,dostal leki...ma lekkie problemy z jelitami,najprawdopodobniej to wynik złego i odżywania,braku witamin... Musze umówić termin kastracji,bo jest niezbędna,hormony Amorka szaleją...nie wiem jednak,czy będzie darmowa,jeśli pies ma dom.Ludzie nie ukrywają, że nie mają pieniążków.Jeśli nie daloby sie zalatwić darmowej,to czy moge wziąć pieniądze,które pozostały?Co prawda z dogomanii przyszło niewiele(w 1. poście pogrubione) i od razu zapłaciłam za tymczas u Ani.Reszta jest z NK,a nie wiem czy ma sens pisania do tylu ludzi,więc pytam Was... Będą zdjęcia :) Quote
Yana Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jeśli to były wpłaty na Amorka, to myślę, że nie ma przeszkód, żeby zafundować mu ciachanko :evil_lol: Jesli będzie brakowało, to daj znać, to się dorzucimy, najwazniejsze, że ma dom :multi: Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Yana napisał(a):jeśli to były wpłaty na Amorka, to myślę, że nie ma przeszkód, żeby zafundować mu ciachanko :evil_lol: Jesli będzie brakowało, to daj znać, to się dorzucimy, najwazniejsze, że ma dom :multi: Wszystko powiedziane...Podpisuję się:lol: Quote
Brysio Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jasne, Justynko wez te pieniąki;) w koncu były dla Amorka;) Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Zrobiłam rozliczenie,takie już końcowe... Wpłaty w Naszej Klasy: HELLER MARCIN 90 zł KRYSTYNA FEIGE 20 zł IWONA MAJERSKA 10 zł ILONA DARMACH 50 zł PAWEŁ WIERCIK 30 zł MACIEJ STANISŁAW BUJWID 10 zł MONIKA MATUSZEWSKA 10 zł PIOTR KASZUBA 10 zł BEATA GAJDA 20 zł MINOGA RENATA ELWIRA 50 zł MIROSŁAWA NOWAK 30 zł dogomania: 10 zł Gogonek 10 zł Yana 10 zł zuzlikowa 20 zł CZARNY, POGRYZIONY-WPŁATA ZA GRUDZI tymczas kosztował 96 zł całość uzbierana= 380 zł 380 - 96=284 zł zostało z tego 100 zł zostało przekazane na leczenie suni mix jamniczki w porozumieniu z Panem z NK,który wpłacił 90 zł + Pani Beaty,która wpłącila 20 zł, zgodziła sie 10 zł dolożyć... 284 - 100= 184 zł -ta suma zostaje na kastracje, jeśli zostałoby coś,to będzie przekazane na pomoc pozostałym psiakom. jeśli coś niezbyt jasne,to mówcie...rzeczą ludzką jest pomyłka... Quote
Lionees Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Justynko,Minoga nie jest z NK,tylko z dogo;) Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Renata5 napisał(a):Justynko,Minoga nie jest z NK,tylko z dogo;) A może by tak Pani Minoga wpisała nick do przelewu? :) szukałam Cie na NK i nie znalazłam... Quote
Lionees Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jusstyna85 napisał(a):A może by tak Pani Minoga wpisała nick do przelewu? :) szukałam Cie na NK i nie znalazłam... Ano zapomniało mi się..:p A na NK nie siedzę,wolę na dogo:razz: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dogadałam sie ze Schroniskiem...jeśli wpłacimy 70 zł,czyli zwrot kosztów szcepień,to będzie darmowa kastracja:multi: Bardzo dziękujemy Schronisku...zostaną więc pieniążki,które chciałabym przeznaczyć na ratowanie psiaków...oczywiście uzgodnie z Wami wybór,a jest ich troche :( Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 2009-01-12 2009-01-12 Przelew zwykły Rachunek uznawany: 80 1050 1331 1000 0010 0114 9366 Nazwa odbiorcy: SPOŁECZNE SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT TOZ FAUNA Tytuł: 70 ZŁ ZA ZWROT KOSZTÓW SZCZEPIEŃ PSA Z POGRYZIONYM OKIEM/JUSTYNA MALECHA 70,00 PLN Przelałam pieniądze 70 zł za zwrot kosztów szczepień Schronisku,więc kastracja darmowa... Quote
Recommended Posts