snuszak Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja juz wysłałam na pw do weryfikacji przerobiony tekst AdaK oczywiscie za porozumieniem, chyba ze Goga tez chcesz cos na pisac bo ja tylko to tak szybko przerobilam zeby bylo cos, a mysle jest ok Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 snuszkak napisał(a):Ja juz wysłałam na pw do weryfikacji przerobiony tekst AdaK oczywiscie za porozumieniem, chyba ze Goga tez chcesz cos na pisac bo ja tylko to tak szybko przerobilam zeby bylo cos, a mysle jest ok Tekst super, zaraz ją wstawię i postaram się rozprowadzić wśród jak największej liczy osób... Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mam już pierwszą deklarację wpłaty na Korę. Ona jest w schronisku w Poznaniu? Quote
snuszak Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 nie , ona jest w przytulisku niedaleko poznania jakies 20 km, jesli ktos ma miejsce to jest jeszcze pare stron wczesniej bannerek dla Kory - ja wstawie go gdy tylko zrobi mi sie miejsce. Super ze sa deklaracje wpłaty bo baraki słabo ida a z jednego czekam jeszcze na przelew ktory powinien juz dawno dojsc i cos go nie ma. Jak juz bedzie to 140 złotych to sprawdzamy czy jest miejsce w hoteliku umawiamy sterylke i zalatwiam transport bo ja bez transportowa jestem a hotelik po drugiej stronie poznania tez ze 20km czyli odleglosc juz jakas sie robi. Nawet drobne malutkie wplaty sie przydadza bo ktowa 140 złotych nie jest bardzo duza wiec powinno sie uzbierac. Jakbym juz chciala zeby Kora byla w hoteliku, zebysmy ja poznali. Niestety po tym okresie tygodnia musi wrocic do schronu bo nie jestem wstanie jej tam utrzymac, ale wtedy juz mysle bedzie mozna zrobic duzo ogloszen z pelna informacja o niej i szybko znalezc jej domek :p Quote
snuszak Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jeszcze taki bazarek na Kore http://www.dogomania.pl/forum/f99/naukowo-matura-z-biologi-test-gimnazjalny-z-matmy-powtorka-do-132555/#post11877759 Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kora prosi o dom. Jak ktoś ma naszą klasę, to niech też powysyła swoim znajomym tą informację z prośbą o pomoc finansową. Dostałam też propozycję zrobienia nieodpłatnej sterylki w Warszawie... Quote
supergoga Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 To super propozycja, tyle, że niestety koszt przewozu psa przekroczy koszt zabiegu. Tak myśle. Ale wszelkie deklaracje wpłat będą mile widziane. Myśle, że uda nam się poszukać domu dla Kory?Nory - może ustalmy wersję imienia, bo się jakoś gubię - żeby nie musiałą z hotelu wracać. Bo nie wiem, jak to zrobimy z tym odwiezieniem. Ja wypadam wówczas. Nie umiem tego robić. Myślę, że na zabieg i do hotelu zawieziemy sunie. Tylko wszystko musi byc dograne czasowo. I jakoś musimy się dogadać - bo sami nie damy rady. Quote
ANETTTA Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ile zabieg i ile mamy ...........:-( szukamy kasy ............... Quote
snuszak Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Chciałam powiedzieć ze Kora - moze tak przyjmiemy oficjalna wersje?> była na spacerze :multi: bardzo grzeczna suka nie skakala nie wyrywala sie nie ciagnela a to bydle przeciez jest :p dala sobie bez problemu zalozyc kaganiec - zalozylismy zeby nie bylo problemu gdyby nie chciala wrocic do klatki ale grzecznie wchodzila, nie jest agresywna do ludzi tylko szuka domku bez innych zwierzat, beda super zdjecia pozniej kaski cos z bazarkow ale grosze straszne i narazie nci wiecej an koncie dla niej nie mam :-( koszt hoteliku na tydzien 140zł sterylka nie wiem ile Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 snuszkak napisał(a): kaski cos z bazarkow ale grosze straszne i narazie nci wiecej an koncie dla niej nie mam :-( koszt hoteliku na tydzien 140zł sterylka nie wiem ile A może ktoś coś ma jeszcze na bazarek? Sama nie wiem, jakieś drobiazgi, cokolwiek co by można sprzedać? Zawsze można spróbować jeszcze wystawić na bazarku. Quote
snuszak Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ja jeszcze bede szperac :diabloti: zawsze cos zejdzie a w domu sie porzadek robi, wlasnie poszla moja 3 letnia kolekcja kserowek z biologii :p komus sie przyda a kora ma pieniazki Quote
marta23t Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 o Kasia napisała wszystko;) Kora na spacerze suuuuper:crazyeye: na smyczy nie ciągnie-w sumie bez smyczy też by przy nodze chodziła:cool3: myślę , że można ją zacząć ostro ogłaszać a my w tym nad nią popracujemy:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 marta23t napisał(a):o Kasia napisała wszystko;) Kora na spacerze suuuuper:crazyeye: na smyczy nie ciągnie-w sumie bez smyczy też by przy nodze chodziła:cool3: myślę , że można ją zacząć ostro ogłaszać a my w tym nad nią popracujemy:evil_lol: Ja tylko czekam na sygnał odnośnie ogłoszeń :diabloti:;) Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dzielna Kora!!!!:loveu: Przypominamy o sobie! Pieniążków potrzebujemy,bo grzeczną dziewczynką jesteśmy i do domku chcemy!:multi::multi::multi: Quote
eduso Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 wczorajsze zdjecia Kory (bardzo fajna sunia, ten kaganiec to tylko tak - zapobiegawczo ;) , jak Kasia zdejmowała jej nabuznik i obrozke, a Kora dostała własnie miche z karma to w zaden sposob nie probowala jej bronic): Quote
snuszak Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dzieki za wstawienie zdjec!! to taka kochana sunia, do domku bez innych zwierzat, bo ludzi to kocha i wyglada na taka co bedzie super strozem domu, jesli ktos ma ogrodek, ciepla i duza bude to Kora bedzie w raju. Jej tak niewiele potrzeba. A pyska ma slodkiego, jak jeszcze sie ja wyczesze to bedzie piekna! Quote
supergoga Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Szkoda że nie możemy określic jej wieku. Bo nieraz o to pytają. Ale to na sterylce by nam wyszło. Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jest słodzieńka!:loveu: Ale wiecie co...Kora nie przypomina benia...chyba tylko wielkością i ...słodyczą! Ja na rasach się nie znam,ale...popatrzysz i nie widzisz bernardyna! Ludziska wtedy zara przechodzą do następnego i... Kora odpada w przedbiegach! Dobrze byłoby to określić. Na dogo są dziewczyny,które łapią coś z tego tematu!Warto popytać...jeszcze przed ogłoszeniami. Quote
supergoga Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Czy ona nie przypomina bardziej leonbergera. Z koloru i budowy. Quote
snuszak Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 a ja tam nie wiem, jak cos przypasujecie to ok, jak nie to tez ok bo ladna jest i tego fakty nie zmianimy :evil_lol: wiec domek pewnie znajdzie stroz mowil ze ma 2 lata - bo ksiazeczka jest ponoc w biurze, w sumie mozna by ja zabrac i zobaczyc jakie szczepienia miala robione Quote
snuszak Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Goga można szykować sterylke dla Kory i hotelik. Wpłyneło mi na konto 200zł od Pani Joanny z Poznania, której serdecznie dziękuję. Bedzie jeszcze z bazarków troszke. Czy mozesz się dowiedzieć czy Karina ma teraz wolne miejsce? Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 snuszkak napisał(a):Goga można szykować sterylke dla Kory i hotelik. Wpłyneło mi na konto 200zł od Pani Joanny z Poznania, której serdecznie dziękuję. Bedzie jeszcze z bazarków troszke. Czy mozesz się dowiedzieć czy Karina ma teraz wolne miejsce? A wiecie, że to chyba ta Pani która deklarowała pomoc :hmmmm::cool3: Quote
snuszak Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 chyba tak bo sie zdziwilam ze mam taka wplate :-o bo nikt mi nie deklarowal nie sadzilam ze NK moze tyle zdzialac, dziekuje Ci Paulina :loveu: Quote
Recommended Posts