snuszak Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a jakos w nastepnym tygodniu po wtorku dałoby rade? bo mozemy miec problem z wejsciem w niedziele Quote
marta23t Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 w tygodniu może być problem bo mam masę budów do objechania a ludzie zazwyczaj umawiają się po 16 po pracy:shake: ale jedną budowę mam w gminie Kórnik-jak umówię się już w jaki dzień i na jaką godzinę to dam Ci znać i wtedy w drodze z budowy byśmy pojechały:cool3: Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Kasiu jak się spotkamy jutro (chyba dzisiaj) dam Ci ten kaganiec i obrożę. Niech na razie będzie u Ciebie. Quote
snuszak Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Dzis Kora jak zawsze zadowolona na moj widok byla, domagala sie duzo glaskania i wolala to od jedzenia, ona bardzo potrzebuje kontaktu z czlowiekiem. w stosunku do mnie nie wykazuje ani szczypty agresji - bo mnie juz zna. bylam u niej w boksie, wiercila sie kolo mnie jak opetana z radosci. Jak ja lubie tego psa, no i ja strasznie mi zal ze ona tam musi siedziec. Kora bedzie bardzo kochac swojego nowego wlasciciela i mysle ze bedzie w pelni oddanym psem, do tego tez dobrym strozem bo jest nieufna w stosunku do obcych. pomozcie mi zabrac KOre ze schronu ona tam marnieje :placz::placz::placz: Quote
snuszak Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Z doswiadczenia wiem ze jednak czasem ktos do schronu po jakiegos psa przyjdzie sam, bardzo rzadko ale jednak, a Kora/NOra ładny pies do strozowania jakiegos ogrodu w Puszczykowie. Z tego wzgledu chcialabym zeby suka byla wysterylizowana aby w razie czego nie bylo problemu. Tylko pozniej jakby sie wszytsko sie uspokoji bo teraz to roboty i zamieszania jak chyba nigdy. Hmm ale po sterylce trzeba by ja gdzies przetrzymac - tylko gdzie? Tak na tydzien zeby wszytsko sie ladnie zagoilo. Czy ktos moze chetny pomoc, jak nei to moze ewentulanie hotelik na ta chwile, mozna by wtedy tez dzieki temu sprawdzic jaka ta pannica naprawde jest tak poza schroniskiem. Nic tak tylko mysle co z nia zrobic..... Quote
supergoga Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Masz rację, ale trochę musze odsapnąć. Od jutra cały czas mam sterylki, sunie do kapieli, domy do kontroli, adopcje, itp. Powoli wysiadam - tak na zupełnie serio. Myślę, że na tydzień hotelik może być. Ale dłużej nie - bo mamy doświadczenie z Gringo. Coraz trudniej z kosztami. Dobrze, że jest parę osób dodatkowo zainteresowanych jego losem. A ta sunia niezła, tylko czy ktoś się podejmie sterylki jeśli ona jest w kiepskiej formie. Czy dawałaś jej kasiu kiedyś coś na robale. Bo ja mam tabletki w domu. Quote
marta23t Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kasia odrobaczała wszystkie w grudniu / na początku/ albo koniec listopada jakoś tak-z tego co pamiętam / te tabletki Goga co mi dałaś i co pasztetu nikt nie kupił:evil_lol:/. zresztą na wątku Kasia gdzieś pisała można odszukać daty. mi si wydaje, że ona za mało kalorycznie je i stąd te problemy:razz: no i miłości brakuje ale to wiadomo Quote
snuszak Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ja mysle tylko i wylacznie o hotelu posterylkowym a nie dłuzszym, KOra nie jest w super formie ale tez nie jest z nia jakos najgorzej, mysle ze na sterylke moze spokojnie isc, zreszta Goga bys musiala ja kiedys odwiedzic i sama sie przekonac, odrobaczana była ale ja bym jej jeszcze cos podala Quote
snuszak Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kora bedzie miec sliczny banerek :eviltong: Quote
snuszak Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kto ma miejsce zamieszczajcie banerek :p ja dopiero zrobie to gdy bede miec miejsce bo teraz jest za duzo i Kora mi pod spod wskakuje :oops: Quote
snuszak Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzis beda odwiedziny, jedzonko i gryzaki ;) Quote
supergoga Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 To czekamy na wieści o suńce. I trzymam kciuki, żeby nie doszedł żaden nowy czworonóg. Ja nie dojadę - jadę dzisiaj po Mufkę. Marzy mi się choć kilka dni spokoju. Tyle mam zaległości. Quote
snuszak Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Gryzaki smakowały, karme tez sunka zajadala, czuje sie dobrze, usmiech an pysku na widom mnie z siatka no i co tu duzo mowic czeka na dom! Quote
snuszak Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kora ty mała - duza kochana babo co ty w schronie jeszcze robisz?> Quote
snuszak Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Marta jak tylko bedziesz miala kiedys czas i bedziesz chciala sie wybrac do schronu to daj znac, wyprowadzimy Kore no i zawsze razem to razniej jakos w schronisku, nowa suka jest, mix dalamatynka mam nadzieje ze sie tylko zgubila i ktos ja odbierze bo ma obrozke Quote
marta23t Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 tak jak ustalałyśmy przez tel. zaraz po weekendzie / po tych diabelskich egzaminach/ pondz. lub wtorek jedziemy;) wystawimy Przemka na ,,pożarcie,, -jako wabia:eviltong::lol: Quote
snuszak Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ja z niecierpliwoscia czekam na info, mozna by jakies zdjecia porobic psiakom jak beda na zewnatrz :cool3: Quote
supergoga Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Ja mam kanał - no i znów bez auta. Masakra. Ale mogę wspierać póki co duchowo. Quote
snuszak Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 to tez sie zawsze przyda, jak juz kiedys bedziesz miec czas to wpadnij do przytuliska, zobaczyc jakie psiaki teraz tam sa, zawsze latwiej cos o nich powiedziec jak wiecej osob je widzialo, zamiast buk raz wycieczka do nas :p jak bedzie czas... Quote
supergoga Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Jak dam radę to jasne. Bo wiesz, jak jest - wycieczka do Buku to też nie taka towarzyska, tylko z regałami i po Mrówkę. Zeby ją na tymczas zawieźć. Gdyby nie to też nie dałabym rady jechać. Quote
snuszak Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 wiem wiem, dlatego napisalam jak bedzie czas ;p mroweczka ma tymczas? super! Quote
snuszak Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jeden bazarek dla suni http://www.dogomania.pl/forum/f99/kartki-swiateczne-malowane-stopami-ustami-do-5-marca-godz-20-a-132069/#post11837493 jutro powinnam zrobic jeszcze Quote
snuszak Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 zbieramy na hotel posterylkowy dla suni, dajmjy jej szanse wrzucilam na bernardyny w potrzebie, jutro na molosy postram sie wrzucic Quote
Recommended Posts