Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny nazwały ją Kora/Nora - sama nie wiem kto jak, ale niech będzie dwojga imion.
Mix bernardyna i na pewno suka. Jednak nie wyglada mi ze zdjęć za dobrze.
Nie znamy jej wieku ani nic konkretnego o niej nie wiemy. Może jutro coś więcej bęzie wiadomo.
Dostałam zdjęcia od Kasi, na razie dwa - więc załozyłam wątek, żeby już zaistniała.

Oto sunia

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Dziewczyny nazwały ją Kora/Nora - sama nie wiem kto jak, ale niech będzie dwojga imion.

Nikt z nas jej tak nie nazwał - to jest jej prawdziwe imię, nadane prze poprzednich właścicieli (stróż nie wiedział dokładnie czy Kora czy Nora, pomijam, ze na żadne nie reaguje :cool1:).
Własciciele przeprowadzają się do Poznania do bloku w związku z czym pies poszedł w odstawkę do schronu. Podobno rewelacyjny z niej pies stróżujący - stróż ją bardzo zachwalał. Poza tym w biurze podobno jest jej książeczka. Ale nie było kiedy i jak sprawdzić.:shake:

Posted

Tak jest ksiazeczka ponoc jak to okreslij stroz ze wszystkimi badaniami weterynaryjnymi - ciekawe czy chociaz ma szczepienie aktualne i odrobaczenie :cool1: trzeba by w ta ksiazeczke najlepiej spojrzec jaki ma wiek, jak na imie i co tam miala robione za szczepeinia i kiedy, sa to dosyc istotne informacje nie ukrywamy

Posted

Wiek - 2 lata, podobno ma aktualne szczepiania, oddana ze względu na agresywność, a w domu pojawiły się dzieci.
Nie daje do siebie podejść, dzisiaj był problem, zeby jej miski wymienić, wodę nalewałam przez kraty. No i drze paszcze non stop.
Wygłupiona suka, która nie wie czemu została przywieziona przez własciciela do schronu. W klatce z 5 garnków, bo nie są w stanie zabrać starych.

Posted

to prawda, co dziejn to inna historia psa :shake:
ja słyszałam od tego samego stroza co teraz historyjka o agresywnosci ze jej wlasciciele sie wyprowadzaja do mieszkanai wiec nie moga jej zabrac :angryy:

cholera jedna wie jak to wszystko bylo

Posted

chcialam powiedziec ze nasza Kora jest wybredna, royalka ktorego zostawilismy ostatnio nawet nie tknela :shake: za to uwielbia i bardzo chetnie zjada cały od razu Dog Chow ktory przynosze, dzis ani razu nie warknela na mnie, znowu moglam jej chrupki z reki przez kraty podawac, z wyciegnieciem michu z boksu tez nie bylo problemu staal grzecznie i tylko obserwowala, rozdalam royala mice, mundkowi i spanielowi bo po co ma sie marnowac a u niej tylko lezy ;) szefowa tez go nie chciala :shake:

no ale musze sie tez pochwalic ze nasza Kora to wybitna sprryciula, dzis nafaszerowalam jej tabletki na odrobaczenie w kielbase i zamiast ja połknac wcałosci jak to robi reszta psiakow zaczela ja rozgryzac az natknela sie na tabletke:cool1: wyczula spisek i wyplula wszytsko i zaczela rozgrzebywac cala kielbase, widzialam ze na pewno 3 z czterech tabletek wyladowalo w blocie wiec dupa z odrobaczania Kory :-(

Posted

Kora cieszyla sie bardzo na odwiedziny :loveu: dała sobie powyciagac michy i wyczyscic, dac jesc i pic, bardzo spokojna jest teraz, trzeby by ja odwiedzic z kagancem zalozyc jej jak sie da i wyprowadzic zeby do innej klatki przeniesc a w tej posprzatac ale do tego potrzebuje pomocy :cool1:

Posted

snuszkak napisał(a):
trzeby by ja odwiedzic z kagancem zalozyc jej jak sie da i wyprowadzic zeby do innej klatki przeniesc a w tej posprzatac ale do tego potrzebuje pomocy :cool1:

To była jakaś aluzja ?:razz: ;)

Posted

Moja kochana duza dziewczyna, czeka w klatce na swojego pana, czeka zasze na swoje ulubione chrupki, cieszy sie jak mnie widzi, ale ja tak rzadko ja odwierzam :-(

Ona czeka na swoj domek, ogrodek, duzy kojec i mozliwosc biegania to bylby jej raj na ziemi

• 3 weeks later...