supergoga Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Sunia czeka pewnie na Kasię. I chrupki. Teraz kolej na nią. Koko opuścił schron - teraz ta panna. Tylko gdzie. Dom do pilnowania pilnie potrzebny. Pan któremu miałam ja pokazać woli psa sprawdzonego o którym wie, że nie pogryzie ludzie - pracowników itp. Quote
snuszak Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 bylam dzis na szybkie odwiedziny :) Kora skakala na klatke z radosci co jej sie pierwszy raz zdarzylo, sunia jest kochana, zostala nakarmiona, czeka na dobry domek z ogrodkiem Quote
supergoga Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 One wszystkie zyskują poza klatkami. Postaram się odwiedzić sunię w najbliższym mozliwym czasie. Niestety teraz nasz ostatni samochód od kilku dni stoi w warsztacie - czyli kanał. Alew końcu wróci donas chyba. Quote
marta23t Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kasia oprócz Miku, Mundka i Kory są inne psy? Quote
snuszak Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 na szczescie nie ma nic nowego Piekna Benia szuka domku :razz: Quote
supergoga Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Na razie jeszcze nie ma ogłoszeń.Póki tak do końca nie znamy jej zachowań nie mogę jej promować. Jedynie proponowałam sunięjednej zainteresowanej osobie. Ale na konkretne pytania o zachowanie nie umiałam odpowiedzieć. Musimy więcej sięo niej wywiedzieć. Quote
snuszak Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ja chetnia ja na spacer po sesji zabiore, chetnie z nia popracuje ale chociaz na pierwszy raz potrzebuje jakies wsparcie :shake: Quote
supergoga Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Wiem i chętnie ppomoge, ale niestety teraz u mnie kanał czasowy. Biegam po pracy między klinika z Koko a własną tymczasowiczka Moną. Do tego staram się wystawiac nowe aukcje, szykuję bazarki - na Koko - klinike i jesli nic nie znajdę to hotel. Mam nadzieję, że to się w końcu unormuje. Quote
snuszak Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 odwiedzilam dzis panienke, boje sie ze schronisko wpływa na stan jej zdrowia coraz gorzej z oczu leci jej wiecej niz zwykle, no i zaczynaja sie problemy z sierscia, mimo mrozu Kora zaczela dziwnie liniec na karku i całym przodzie, siersc nie wyglada za ciekawie, niech ktos nad nia sie zlituje :placz::placz: dzis tez byla radosna na moj widok, ale jak jadla i zaczeli przychodzic inni pracownicy to stala sie nerwowa, poszczekiwala i momentami chowala sie w budzie.... Quote
snuszak Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jeszcze jedno zdjecie niestety za bardzo nie widac w jakim jest stanie jej siersc, ale chociaz cos Quote
marta23t Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kurde miejmy nadzieję, że to wina kiepskiej diety a nie jakieś skórne paskudztwo. może warto ją czymś popryskać - na świerzba :roll: mam super witaminy na sierść - chętnie użyczę...może jak jej się poda to coś pomoże? Quote
snuszak Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 widzicie te oczka proszace o dom??? nikt nie widzi? przeciez ona cały czas placze Quote
snuszak Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwany-madry-stroz-domu-129888/index2.html#post11654017 wrzucilam tutaj panienke Quote
marta23t Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 o fajnie Kasiu. musimy Bertę poogłaszać bo kiepsko ona w tych schronie, jakaś taka chudsza:shake: Jacek i Cobra mają domki to może na tą sporą pannę ktoś domek chętny się znajdzie Quote
snuszak Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tylko wczesniej ktos musialby mi pomoc zeby ja chociaz wyprowadzic :cool1: Quote
supergoga Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Wiem, że potrzebna pomoc, tyle że ja już fizycznie nie rybariam. Ten tydzień po pracy dosłownie codziennie jeździłam z psami i po psy - nie licząc mojej tymczasowiczki. TZ ma sesję - i już nawet nie miał jak się uczyc, bo ja bez auta i musiał jechać ze mną. Wszysko z gorączką, ciekawe kiedy to wyjdzie. W poniedziałek ponownie - z psiakiem do weta. Nie moim psiakiem. Na mojego już nawet nie mam czasu a musi iść na badanie krwi. To jest jakiś koszmar. Quote
marta23t Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ja mam przyszłą niedzielę od 12 wolną / bo ten weekend zawalony i przyszły sobota też-sesja :-(/ więc za tydzień w niedzielę mogę jechać Ci pomóc:cool3: tylko karmy już mało mi zostało bo tamtą zużyłam prawie całą-trochę suchego zostało a ostatnio dawałam im puszki więc jak nie masz karmy fundacyjnej u siebie daj znać coś im upichcę :cool3: Quote
snuszak Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 karmy jeszcze mam troche, to ewentulanie sie zgadamy z tym ze teraz nie zagwarantujr Ci ze ja bede mogla, zreszta niedzela to nie wiadomo czy nas wpuszcza. No i mysle potrzebny bylby jakis duzy kaganiec na nia zeby z kagancem na probe ja wyprowadzadzic, bo jakby czasem do kojca nie chciala wrocic to trzeba by ja wpychac a wtedy lepiej zeby byl kaganiec - nie znamy jej przeciez, no i obroza taka duza bo ona nie ma :shake: Quote
supergoga Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Ja mam w domu duży kaganiec - może bęzie dobry. Znajdą się też obroże większe. Nie wiem jak z grubą smyczą - jedna jest, niby mocna, ale Cobra się z niej wypięła, teraz się boję ryzykować. Jeśli byście jechali, mogę jakoś dać - bo mam problemy zdrowotne do tych wszystkich innych kłopotów z psiakami. Mam też karmę dla psów suchą . Tylko nie mam jak przekazać. Dobrze by było znów u Kasi zostawić choć trochę. Quote
marta23t Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 kurde ja mam same karły więc ani obroży ani kagańca takiego nie mam:-( a przydałby się bo faktycznie wyjść wyjdzie chętnie ale pytanie czy tam zechce wrócić:cool3: pomyślimy jeszcze jest trochę czasu. ja w tyg też mogę ale około 17 najwcześniej a wtedy już jest ciemno:-( Quote
marta23t Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Goga to jak będziemy jechać dam Ci z 2 dni wcześniej znać żebyś mogła przygotować wszystko to po to podjadę i karmę dodatkową Kasi mogę też dowieść:cool3: smycz mam jedną grubszą od Tary-muszę poszukać. super że masz kaganiec i ta większa obroża tez by się przydała:cool3: Quote
supergoga Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Dobrze. Nie ma sprawy uszykuję. Quote
snuszak Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 smycz gruba i solidna akurat mam, wlasnie taka zakupilam do wyprowadzania schroniskowych kiedys, Jacek na niej chodzil, Cobra i inne tez mna targały na niej wiec mysle ze spokojnie da rade :lol: Quote
marta23t Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no to super. wszystko mamy:cool3: ja mam w przyszłą niedzielę wolne zaraz po egzaminie-najpóźniej o 12:cool3: moze uda się nawet wcześniej uciec:evil_lol: Quote
Recommended Posts