Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie na poczatku zalezy nam na sterylce i hotelu aby sie przekonac jaka jest, bo w schronie ciezko to stwierdzic jej stosunek do obcych i zachowanie sie na wybiegu, chodzenie na smyczy itp.

jak juz bedziemy wiedziec to liczymy na pomoc w szukaniu dla niej domku, teraz w ciemno ja psa nie wydam to duza odpowiedzialnosc

a w razie czego kontakt: [email protected]

Posted

dziekuje za odwiedziny tutaj i na bazarkach, nawet taka pomoc sie bardzo przydaje bo jak widzisz kibicow specjalnie nie ma, moze orientujesz sie jak wyglada sprawa z jakas fundacja bernardynow czy cos? bo widzialam ze cos takiego chyba jest ale nawet nie mam czasu szukac i czytac.

Posted

Kora już jest na bernardynach w potrzebie!
Dowiem się czy trafiła już na stronkę adopcyjną bernardynów u Marki i na NK !

A o fundacji to nic nie wiem! Chyba jednak nie ma! Jedynie Emir interesuje się bardziej beniami i im pomaga!
Może skontaktuj się z nią. Bywa czasami na dogo.

Posted

Dziewczyny, zróbcie taką szybką zbitkę informacji o Korze/Norze...gdzie jest,jaki jest stan jej zdrowia,jak reaguje na psy,koty,ludzi...jakieś dodatkowe potrzeby! I koniecznie kontakt w ew. sprawie adopcji!
Zrobię allegro!I ogłoszenia gdzie umiem.

Potrzebne ogłoszenia! PILNIE!

Powoli mi to bardzo idzie,ale w końcu się zbieram:shake:

Posted

Własnie o to chodzi ze sunia nie ma ogloszen dodatkowych w sieci ze wzgledu ze jej nie znamy, bo allegro zawsze Goga robi oraz pare innych, ale jak mozna starc sie wydac psa bez poznania go, to nie jest mały kundelek zeby go oddac ot co, a w schronie nie mozemy bardzow wielu rzeczy sprawdzic, dlatego najpierw zbieramy na hotel posterykowy i dopiero po zabiegu i hotelu - gdzie zobaczymy jak sie zachowuje w stosunku do obcych, nowego otoczenia, innych psow i kotow, bedziemy szukac domu, teraz prosze nie robcie ogloszen, chyba ze tylko w srodowisku tzn u osob ktore maja mozliwosc ja ewentulanie odseparowac zobaczyc jak sie zachowuje i do osob z doswiadczeniem wiec teraz nei robcie ogolnych ogloszen w sieci. Ludzie beda dzwonic a ja co powiem ze psa nie znam i albo bedzie fajnie albo bedzie masakra?

Posted

snuszkak napisał(a):
na pewno zostaniesz powiadomiona, szukamy osob ktore wspiora pobyt Kory w hoteliku :razz:

Hmm :hmmmm: to może napisać apel na naszej klasie o wparcie finansowe dla suczki?
Opisać mniej więcej sytuację i podać numer konta bankowego, zawsze to dobre kilka groszy...

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Hmm :hmmmm: to może napisać apel na naszej klasie o wparcie finansowe dla suczki?
Opisać mniej więcej sytuację i podać numer konta bankowego, zawsze to dobre kilka groszy...

Dobry pomysł! Może przynieść trochę grosza!:lol:

Posted

myślisz, że na szej klasie to działa? bo nie mialam doswiadczenia z czyms takim zeby psiaki tam oglaszac, jak ludzie an to reaguja? Ale zawsze to krok do przodu, krok w strone Kory,

ja teraz bardzo zalatana jestem, moge pomyslec nad tekstem ale to pozniej bo teraz na chwile, moze dam rade jutro a moze nie, to sie okaze, w razie czego zostawiam Wam wolne pole do popisu bo zsczerze to tez w tym nie jestem najlepsza, nie potrafie napisac zcegos co przykuwa oko i chwyta za serce :oops:

Posted

KOra/Nora dostała dzisiaj dobre am i żwacza do pogryzania. BYła zadowolona. Ma szczęście, mieszka w nowym kojcu, ma drewnianą podłoge, było jej sucho i na pewno cieplej. I co ciekawe, duzo lepiej wyglądaja jej oczy. jest chuda, fakt, ale pysio ładniejsze. MIła panienka.

Śliczna beniowata sunia.
Ciopcia Kasia na ban w sobotę odwiedzi sunie z ciocią Martą - i pewnie wyjdzie panna na spacerek i może foty będą lepsze.

Posted

snuszkak napisał(a):
myślisz, że na szej klasie to działa? bo nie mialam doswiadczenia z czyms takim zeby psiaki tam oglaszac, jak ludzie an to reaguja? Ale zawsze to krok do przodu, krok w strone Kory,

ja teraz bardzo zalatana jestem, moge pomyslec nad tekstem ale to pozniej bo teraz na chwile, moze dam rade jutro a moze nie, to sie okaze, w razie czego zostawiam Wam wolne pole do popisu bo zsczerze to tez w tym nie jestem najlepsza, nie potrafie napisac zcegos co przykuwa oko i chwyta za serce :oops:

Wiem, że w przypadku Cygana z Rzeszowa, który był maltretowany przez swojego właściciela ludzie wpłacali pieniądze. I to nawet nie bezpośrednio z jakiegoś "jego" profilu tylko z mojej prywatnej stronki. Bo wstawiłam jego zdjęcie. Nic nie zaszkodziło by spróbować, dobre i po 5 zł od kilkunastu miłośników rasy. Zawsze to coś.
Tylko może ktoś napisał by jakoś ładniej o niej, coś w stylu, że jeśli nie będzie w hoteliku to będzie to dla niej śmierć, coś takie poruszające.