snuszak Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 trzeba by tez pomyslec nad ogloszeniami juz, zeby ewentualna chetna osoba mogla suczke z hoteliku juz zabrac zeby do schronu nie musiala wracac po jakims czasie, pomysle nad tekstem chyba ze ktos chetny bo mnie to moze troche potrwac, bede wdzieczna bardzo za pomoc w oglaszaniu, uda Ci sie Kora zobaczysz :multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ojej ja nie mam zdolności pisarskich, więc tylko mogę czekać na gotowy tekst i porobię jej ogłoszenia, a w tym hoteliku to Ona będzie tylko tydzień czy tyle na ile pieniążków wystarczy? Quote
snuszak Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 oczywiscie jesli bedzie nadwyzka pieniedzy to zostanie dłuzej te pare dni ale pozniej niestety musi wrocic do schronu, (ale mysle ze jak jzu ja dobrze poznamy to znalezienie domku bedzie kwestia czasu) bo mamy w hoteliku 2 inne psiaki ktorych nie mozemy fizycznie zabrac dos chronu a kasy brak totalnie, trzeba tez zbierac na inne sterylki, leczenia itp tak bym sie cieszyla jakby w czasie pobytu w hoteliku juz znalazla swoj dom Quote
ANETTTA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jak juz bedzie po sterylce . ...to bedzie juz bezpieczna Quote
snuszak Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 mam taka nadzieje :p a przy okazji wet zobaczy jej oczka bo czesto bardzo mocno ropa jej leci z nich i oczy łzawia, mysle jednak ze to kwestia innego miejsca i kropel i bedzie si, bo mialam raz okazje byc w schronie jak obok maszyna pracowala i zadymila tak wszytsko okropnie ze po pol godziny mnie przez nastepny dzienw lucach gryzlo wiec od dymu to moze byc Quote
snuszak Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 dzis byłam na sekunde w schronie zarezerwowac Bianke, która znalazla tymczas wiec i Kora byłą wymiziana, tak mi kark nadstawiala ze hoho i pyska w kraty wkładała tak mocno jak tylko mogla by byc blizej mnie, przekochana sunia, serce mi sie kraje za kazdym razem gdy ja tam zostawiam :placz: Quote
snuszak Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jest miejsce w hoteliku teraz dla Kory :multi::multi: jesli uda nam sie w nastepnym tygodniu zgrac transport i sterylke to Kora bedzie juz bezpieczna! Quote
marta23t Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 super wiadomość:multi: co z Bianką bo mi na pw nie odpisałaś?:razz: Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 To super że są środki na sunię. Kasiu,jesli będą wpływały na Twoje konto, to najlepiej przekazać na kontoFundacji.Rachunki za weta i hotel regulujemy z faktur przelewem zawsze,nie gotówką. Czyli i takpójdzie z naszegokonta. Postaram się, żeby jeszcze poszukać czegoś na bazarek - bo jakoś nie widzę siebie w roli osoby,która po 10dniach odwiezie Korę do schroniska z powrotem. :shake: Więc musimy sie bardzo postarać o domek w tym czasie. Na stronie Fundacji też w aktualnościach opiszę jej sytuację z prośbą o wsparcia pobytu w hoteliku i o dom. Z tekstem do ogłoszeńwstrzymuję się, aż będziemy znali jej stan zdrowia,wiek i tak naprawdę coś wiedzieli o zachowaniu. Bo nie ukrywam, mieliśmy kilka przykrych incydentów w tym roku i nie chciałabym ich powtarzać. Quote
zuzlikowa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No,to Koruś...kciukasy trzymamy! Niech się wszystko ułoży zgodnie z planem!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No to Kora hopek w górę :multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dostałam kolejną deklarację wpłaty dla Kory :cool3: Quote
snuszak Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 z tego co patrzylam rano i dobrze pamiatam to wpynelo kolejne 30zł na Kore:multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 I kolejna deklaracja aż z Amsterdamu :cool3: Myślę,że chyba nie będzie żadnych problemów z przelewem? Bo ja się nie znam na tym?? Quote
snuszak Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ja rowniez sie nie znam na tym, ale szalenie jestem tym zaskoczona, no i dzis umowilismy u weta Kore na sterylke - sobota tylko transport trzeba zalatwic a zaraz od weta jak dojdzie do siebie jedzie do hoteliku :multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No to super! Teraz tylko czekać aż suczka znajdzie nowy dom. Może zmienię jej zdjęcie na naszej klasie, bo to co jest to to z samego początku , na którym Kora wygląda na taką zabiedzoną. :hmmmm: Chociaż swoją drogą to zdjęcie wydaje mi się, że dużo pomogło, właśnie przez ten jej wygląd.:cool1: Quote
snuszak Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dotychczasowa kwota zebrana na Korę to 314.50zł Wszytsko dziś wysłałam na konto fundacji do supergogi bo na fundacje będa wystawiane faktury za weta i hotel Kwota pochodzi z bazarkow i 2 wplat jkp - 200zł P. Małgorzata 30zł Bazarki: Gameta 12.50 Zuzlikowa 3.50 Beti.R 43.50 Itske 15 Anna_33 10 Quote
supergoga Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Odziedzamy tylko nie wiem nadal, jak z terminem zabiegu i wariantem transportowym. Nie dam rady zawieźć i na zabieg i do hotelu, pracujemy ostatnio do 16.00 a sterylka, nawet jeśli p. Kasia zgodzi sie po południu, to będzie wcześniej. To jednak wymaga czasu a na wybudzenie i obserwację suni też musi miec czas. Sobote odwołałam, ale nie mam innych wieści i nie wiem co dalej. Hotel na razie czeka. Quote
snuszak Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja bez samochodu, pogadam z Marta jak ona w nastepnym tygodniu, w zasadzie to czekam na info od niej, jak Tobie jakos bedzie Goga pasowac jednak w tygodniu tez zeby podjechac jak cos sie z praca zmieni to zapisuj od razu, ja tez kombinuje, kasa juz doszla na konto? Quote
supergoga Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Kasa doszła, dzięki wielkie - jest zapisana na potrzeby suni. Tak jak pisałam, mam zmiany w pracy i raczej przed 16.00 w odmu nie jestem. No a dalej - to Lagunka i jakieś korytko dla rodzinki. Czyli kanał.Łatwiej z odbiorem i odwiezieniem do Kariny, bo to wieczorem. Nie wiem co robić. Myśle, ale to trudne. Ostatnio przez 2 tygodnie nie byłam w domu w sumie żadne popołudnie - a tak jak pisałam mam kłopoty z Matką . Quote
marta23t Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 no ja tak jak pisałam ten weekend odpada-bo P jedzie do rodziców więc nawet jeśli zostanę w Poznaniu to bez auta:shake: a skoda tak szybko zrobiona nie będzie bo mechanik oszacował naprawę na koszta na, które mnie na dzień dzisiejszy nie stać już nie mówiąc o terminach u mechanika:angryy: przyszły weekend też kiepsko bo w sobotę mam od 7 do 20 zajęcia na uczelni a w niedzielę do 16 ale jeszcze poprawkę z egzaminu:shake: jedyne co mogłabym to w tygodniu ale po 17 bo do 16 P w pracy a jeszcze dojazd trzeba doliczyć do Kasi i do Poznania do kliniki...no chyba że ta wetka wieczorem sterylkę może zrobić? tak około 18....?? sprawdziłam jeszcze terminy uczelni i lipa bo weekend 28-29 marca też mam budę dopiero4-5 kwietnia wolne..a to prawie za miesiąc:-( więc musiałybyśmy się umówić w tygodniu popołudniu... nie wiem jak to zgrać, bo jak na 18 byśmy były na sterylce, zanim psa wybudzi, zanim odwieziemy do Kariny a to tez kawał drogi:shake: mam jeszcze 1 pomysł ale to muszę Gosi zapytać-jutro do niej zadzwonię bo już późno..a ja czasu nawet na dogo nie mam żeby wątki poczytać:placz: Quote
snuszak Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 kurcze ale to wszytsko pogmatwane, nikomu nie pasuje :shake: jestesmy bezradni, trzeba czekac az ktos bedzie mial czas i samochod Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Trzymam kciuki,żeby się wszystko ładnie zgrało!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts