Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
tak nieśmiało pytam bo nic nie mogę obiecać:oops:czy można ją sprawdzić na koty,chyba nie powinnam wchodzić na dogo,jak sobie pomyślę o tych zamojskich boksach ogólnych to mnie mrozi

Sunia jest w schronie, a tam jest tylko jeden kocur, zapytam funi, mozew piatek uda jej się cos zrobic.
Ania - AZA TO SPORA SUNIA, TO NIE JEST MALENSTWO TAKIE JAK ROXI... Ona chyba taka jak Płatka ...

Posted

ja wiem że ona duża i pewnie większa od płatki,jak znajdziesz chwilę to poczytaj na wątku gajowym co pisałam o domku dla onka,to ostatnie posty są ,zawsze mogę im podrzucić suńkę też,a o koty pytałam bo myślałam że mogłaby do mnie na parę dni do doprowadzenia do porządku i zapoznania się znimi,będe ich wdziała w sobotę to pogadam,czy ona jest typowo wielkości onka czy mniejsza(poza tym że na razie wychudzona)?

Posted

stonka1125 napisał(a):
ja wiem że ona duża i pewnie większa od płatki,jak znajdziesz chwilę to poczytaj na wątku gajowym co pisałam o domku dla onka,to ostatnie posty są ,zawsze mogę im podrzucić suńkę też,a o koty pytałam bo myślałam że mogłaby do mnie na parę dni do doprowadzenia do porządku i zapoznania się znimi,będe ich wdziała w sobotę to pogadam,czy ona jest typowo wielkości onka czy mniejsza(poza tym że na razie wychudzona)?

Byloby super...
Sunia jest mniejsza od typowego onka

Posted

Sunia ,zle znosi małe ciasne pomieszczenie boksu bardzo chce się wydostać i jest smutna .Je z wielkim apetytem te pomyje shroniskowe ,oraz suchą karmę jak jej oczywiście damy same.

Boję sie o jej los bo na łańcuch na wieś w końcu amator się znajdzie ,nie mówiąc o małych dwa razy do roku ,topionych na oczach zrozpaczonej suni........:placz:

Posted

To poprzednie zdjecie robione było zaraz po przywiezieniu Azy; teraz wygląda trochę lepiej.
To wesoła, chetna do zabawy sunia, tylko domku brak:placz:
Aza bardzo smutnieje w boksie...