Tola Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Cos mi sie wydaje Aza, ze nie urodziałaś się pod szczęśliwą gwiazdą:-( Quote
Tola Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Chociaż ja do ciebie zajrzę... Nic dobrego nie moge napisac:-( Quote
Tola Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 W srode kolejna porcja leku, porobie tez Azie zdjecia... Quote
Tola Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kończy sie leczenie Azy; sunia ma w następnym tygodniu isc do boksów ogólnych:roll: A domku jak nie było tak nie ma:-( Quote
stonka1125 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 tak nieśmiało pytam bo nic nie mogę obiecać:oops:czy można ją sprawdzić na koty,chyba nie powinnam wchodzić na dogo,jak sobie pomyślę o tych zamojskich boksach ogólnych to mnie mrozi Quote
Tola Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 stonka1125 napisał(a):tak nieśmiało pytam bo nic nie mogę obiecać:oops:czy można ją sprawdzić na koty,chyba nie powinnam wchodzić na dogo,jak sobie pomyślę o tych zamojskich boksach ogólnych to mnie mrozi Sunia jest w schronie, a tam jest tylko jeden kocur, zapytam funi, mozew piatek uda jej się cos zrobic. Ania - AZA TO SPORA SUNIA, TO NIE JEST MALENSTWO TAKIE JAK ROXI... Ona chyba taka jak Płatka ... Quote
robkowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jutro spróbujemy na Kartoflu sprawdzić reakcję Quote
stonka1125 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ja wiem że ona duża i pewnie większa od płatki,jak znajdziesz chwilę to poczytaj na wątku gajowym co pisałam o domku dla onka,to ostatnie posty są ,zawsze mogę im podrzucić suńkę też,a o koty pytałam bo myślałam że mogłaby do mnie na parę dni do doprowadzenia do porządku i zapoznania się znimi,będe ich wdziała w sobotę to pogadam,czy ona jest typowo wielkości onka czy mniejsza(poza tym że na razie wychudzona)? Quote
Tola Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 stonka1125 napisał(a):ja wiem że ona duża i pewnie większa od płatki,jak znajdziesz chwilę to poczytaj na wątku gajowym co pisałam o domku dla onka,to ostatnie posty są ,zawsze mogę im podrzucić suńkę też,a o koty pytałam bo myślałam że mogłaby do mnie na parę dni do doprowadzenia do porządku i zapoznania się znimi,będe ich wdziała w sobotę to pogadam,czy ona jest typowo wielkości onka czy mniejsza(poza tym że na razie wychudzona)? Byloby super... Sunia jest mniejsza od typowego onka Quote
robkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kasia dziś wyprowadzała suńkę i sprawdzała na Kartoflu, nie reagowała agresywnie Quote
Tola Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 :-(:-(:-( Co z tobą będzie nasza królewno? Quote
stonka1125 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dlaczego nikt nie zagląda do suńki? Quote
ala123 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Sunieczko wiem,że to mało ale jestem przy Tobie Quote
funia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Trzymaj się Aza ,jutro się spotkamy:lol: Quote
funia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Sunia ,zle znosi małe ciasne pomieszczenie boksu bardzo chce się wydostać i jest smutna .Je z wielkim apetytem te pomyje shroniskowe ,oraz suchą karmę jak jej oczywiście damy same. Boję sie o jej los bo na łańcuch na wieś w końcu amator się znajdzie ,nie mówiąc o małych dwa razy do roku ,topionych na oczach zrozpaczonej suni........:placz: Quote
Tola Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 :placz::placz::placz: Jaka ona tu biedna:placz: Quote
Tola Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Mam zdjecia suni robione dzisiaj rano; zaraz wrzucę. Quote
Tola Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 To poprzednie zdjecie robione było zaraz po przywiezieniu Azy; teraz wygląda trochę lepiej. To wesoła, chetna do zabawy sunia, tylko domku brak:placz: Aza bardzo smutnieje w boksie... Quote
Tola Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 majqa napisał(a):Zaznaczam Tolu, czekam na odpis na PW. Dzieki majga. Juz wysłalam wszystko. Quote
Recommended Posts