Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://www.orto-tech.com.pl/zdjecia/anim_o_nas_10.jpg[/IMG]
Aby była choć trochę samodzielna, potrzebuje czegoś takiego. To łózko ma trójkat do podciagania sie i pilot do automatycznego podnoszenia oparcia i takie rozwiązanie byłoby optymalane.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']moja mama tłukła się 7 lat po szpitalach i w żadnym nie było takich łóżek... Chyba zdobycie takiego do domu graniczy z cudem...
[/quote]
w dzisiejszych czasach to jest tylko kwestia pieniędzy :roll:

Posted

[quote name='betel']Wbrew pozorom są takie w wypożyczalniach np w Krakowie 40 złotych za miesiąc plus 400 złotych kaucji
[URL="http://www.fundacja-sm.malopolska.pl/"]Fundacja SM[/URL] ( Fundacja bł. Anieli Salwy)[/quote]

Ale na stanie do wypożyczenianie ma w tej chwili tak ? :(

Posted

Wbrew pozorom są takie w wypożyczalniach np w Krakowie 40 złotych za miesiąc plus 400 złotych kaucji
[url=http://www.fundacja-sm.malopolska.pl/]Fundacja SM[/url] ( Fundacja bł. Anieli Salwy)

Posted

[I]supergoga - 50zł (jednorazowo)
agusiazet - 50zł (miesięcznie)[/I]
[I]Bazyliah - 100zł (miesięcznie)[/I]
[I]EVA2406 - 20zł (jednorazowo)[/I]
[I]Od-Nowa - 20zł (jednorazowo)[/I]
[I]Rudzia-Bianca - 20zł (miesięcznie)[/I]
[I]kika22 - 40zł (miesiecznie do lutego)[/I]
[I]Maja 75 - 50zł (jednorazowo)[/I]
[I]ewatr - 50 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Saphira - 100zł (jednorazowo)[/I]
[I]Pixie - 50 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Miska79 - 40 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Basia1968 - 50 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Ewelinka_m - 20 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Bambino - 30 zł (miesięcznie)[/I]
[I]Betel - 30 zł (miesięcznie)[/I]
[I]emilia2280 - 200 zł (jednorazowo)[/I]
[I]mtf zalesie - 50 zł (miesięcznie)[/I]
[I]Poker + znajomi - 50 zł + 50 zł (jednorazowo)[/I]
[I]halbina - 20 zł (miesięcznie)[/I]
[I]beka - 50 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Lulka - 50 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Maryla Audycka - 50 zł (miesiecznie przez 4 m-ce)[/I]
[I]KubaP - 100 zł (miesiecznie)[/I]
[I]ewab - 50 zł (miesiecznie)[/I]
[I]Radek - 50 zł (miesiecznie)[/I]
[I]arrakis - 50 zł (jednorazwo)
monika083 - 90 zł (bazarek)[/I]
[I]slapcio - 20 zł (jednorazowo)[/I]
[I]Panca - 50 zł (jednorazowo)
[/I]
[I][B]w sumie [SIZE=5][COLOR=red]1650[/COLOR][COLOR=red] zł [/COLOR][/SIZE][/B][/I]

z czego mamy [B]590 zł[/B] zadeklarowanych miesiecznych wplat!!

[I]Dziekujemy!! :loveu::loveu::loveu: [B][SIZE=5]JESTEŚCIE WIELCY!![/SIZE][/B][/I]

[I][B][COLOR=red]Bardzo prosze wszystkich o zweryfikowanie deklaracji, poniewaz niektorzy nie powiedzieli, czy chca pomoc jednorazowo czy co miesiac. [/COLOR][/B][/I]

Do listy dopisuje osoby ktore zadeklarowaly okreslona kwote, poniewaz tylko tak moge zapanowac nad tymi deklaracjami ;-)

Posted

do tej chwili (dane od 28.11) na moje konto wpłynęły pieniążki od:

Emili2280:loveu:
KubyP:loveu:
Poker:loveu:
Kika22:loveu:
Saphira:loveu:

Slapcio:loveu:
Betel:loveu:
Supergoga:loveu:
Ewatr:loveu:
Pixie:loveu:
Radek:loveu:
Maja75:loveu:
Miśka79:loveu:
Rudzia-Bianca:loveu:
Eva2406:loveu:

Razem do tej pory wpłynęło 920 zł:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[quote name='agusiazet']Przepraszam, nie wiem na jakie konto wpłacić pieniążki, więc prześlijcie mi dane do przelewu na PW:)[/quote]

zaraz ci wyślę;)

[quote name='slapcio']Na liście nie ma mojej wpłaty, przelałam w piątek wieczorem - nie dotarła jeszcze? jak tylko będe mogla, postaram się więcej :oops:[/quote]

dzisiaj dotarła:p

Posted

[quote name='Linssi']Andziu, ja juz powysylalam nr konta ;) Jak tylko sie pojawia prosba - odrazu wysylam :lol:
Pozdrow Erke ode mnie :p[/quote]

Dzieki, ze czuwasz:loveu::loveu::loveu:

U nas w wypożyczalni było łóżko z podnoszonym tyłem...ale pewnie bez takiego czegoś do podciagania...

Pisałam na kieleckim, ale i tu napiszę:

Słuchajcie - wydaje mi sie, że nie mozemy Murki angazaować w sprawie transportu...bo co zrobimy jak przyjadą a suk się nie złapie? dobrze by było gdyby po akcji ktoś z Kielc zawiózł suki do Murki - co o tym myślicie?

Posted

[quote name='andzia69']Słuchajcie - wydaje mi sie, że nie mozemy Murki angazaować w sprawie transportu...bo co zrobimy jak przyjadą a suk się nie złapie? dobrze by było gdyby po akcji ktoś z Kielc zawiózł suki do Murki - co o tym myślicie?[/quote]

Wydaje mi się,że to dobre rozwiązanie tylko u nas z autkiem krucho:roll:

Ja mogę ewentualnie zapytac sąsiadkę czy w weekend jak by udało się złapać sunie czy nie zawiozła by po kosztach? Ale nie wiem czy ona w ten weekend pracuje;)

Posted

[quote name='Linssi']Mysle ze przydaloby sie wieksze autko niz Corsa... Kika22 zapytaj sasiadke... moze akurat bedzie mogla, no i skorzystamy z pieniazkow ktore juz wplynely.[/quote]
Zapytam:lol:

Posted

Dingo i Bera maja ogloszenia na:

kupsprzedaj.pl
animalia.pl
kupiepsa.pl
eoferty
gumtree
kokosy
ojej.pl
ojoj.pl
aleokazja.pl
poszukiwane.pl
pineska.pl
neeon
rozglos.net
bazarek.biz
ogloszenia2.pl
sprzedasz.pl
warsza.pl
wroclawiak.pl
krakusik.pl
e-gratka.info

Nie oglaszalam dzikuskow, bo nie wiem czy zrobic to teraz czy zaczekac az troche sie oswoja...??

Posted

[quote name='Linssi']
Nie oglaszalam dzikuskow, bo nie wiem czy zrobic to teraz czy zaczekac az troche sie oswoja...??[/quote]
Moim zdaniem niech pobędą w hoteliku ok tygodnia i bedzie można je ogłaszać;) Ja zrobiłam Rudce i Lenie plakaty, ale jeszcze ich nie drukuje czekam na jakieś wieści o nich jak już beda w hoteliku:roll:

Posted

jeżeli udałoby się z tymczasem u Jaagi to pod koniec tygodnia byłby potrzebny transpor do katowic. Czy ktoś byłby w stanie pojechać z nią?

pytanie na razie wstępne bo nie wiadomo jeszcze na 100% ale lepiej już się rozgladać

Posted

Oskarek dostanie bude, kiedy zabierzemy psiaki od Erki z pracy, bo wtedy zostana wole budy. Nie wiadomo tylko czy kierownictwo tej hurtowni pozwoli nam ja tam wstawic.

Posted

Oskarek z dziką rudą sunią - mają budy. Zawiezione były przez tz jednej pani. Ale to co dostają do jedzenia to ohydztwo - ostatnio widziałam tam sucha kaszę z ziemniakami a na tym leżały surowe rapki:angryy:

Posted

[quote name='arrakis']No ja :cool1:. Właśnie się zastanawiam , czy czasowo się wyrobię;).[/quote]
Jakby był bazarek z potretami od arrakis ,to ja się piszę obydwoma rękami.
Chyba ,że można coś zamówić, a kasę wpłacić na psy Erki?