anovip1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='zwierzus']Następna bida?? ;) Zwierzusku :loveu: Tu jest podlinkowany banerek Koreczka jakby ktoś przypadkiem chciałby skorzystać ;) To moje pierwsze podllinkowanie ;) [SIZE=4]anovip1 , Koreczek i Kodi - ja i moje wspaniałe biedule dziękują wszystkim wspaniałym cioteczkom za pomoc i wsparcie. Buziaczki , jesteście CUDOWNE !!!! Quote
zwierzus Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A odezwała się któraś z osób zainteresowanych Korkiem?? Quote
anovip1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oj,zwierzusku wybacz ;) Koreczek ,to mój wybraniec , jego proszące oczy trafiały wgłąb serca :-( Nie sposób było przejść obok niego obojętnie. Quote
ciapuś Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 zwierzus napisał(a):A odezwała się któraś z osób zainteresowanych Korkiem?? Niestety cisza Dzisiaj zrobiłam mu jeszcze jedno allegro tym razem wyróżnione i czekamy Quote
zwierzus Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie dziwię się. Te oczy mówią wszystko... Sama bym go wzięła bo mam słabość do ogarowatych ale na razie warunki nie pozwalają :-( Quote
Hotel KADIF Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='gagata']Jasne - ciotki z wątku.....:diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin: Spoko, kobitki!!!! Dom dla Korka jest kwestią czasu, jakem DIF :bigok:!! Quote
dusje Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 No, nie taki ostatni:eviltong: teraz wychodzisz z ciotka na nocne zwiedzanie wszelakich zakamarkow:evil_lol: Poswiece ci latarka Koreczku bo ksiezyc dzisiaj jakby senny i kiepskie bateryjki se zalozyl:evil_lol: Szukamy porzadnej rodziny z kanapa dla ciebie:lol: Spij Koreczku:loveu:, jutro nowy dzien, oby przyniosl ci cos lepszego w twoim pokiereszowanym zyciu Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wstawaj Korek i na pierwszą...Nie trzeba się było po nocy z Dusje szlajać, to byś był wyspany...:evil_lol: Quote
anovip1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gagata']Wstawaj Korek i na pierwszą...Nie trzeba się było po nocy z Dusje szlajać, to byś był wyspany...:evil_lol: Korek stawia się na zawołanie. Nocny,czy ranny każdy spacerek wchodzi w rachubę. ..... czy ktoś mnie wołał ? Quote
zwierzus Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wszystkie ciotki zapraszają ciebie na spacerek Koreczku :lol: Quote
anovip1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='zwierzus']Wszystkie ciotki zapraszają ciebie na spacerek Koreczku :lol: Super :lol: Korek chętny zawsze ,a przy okazji spacerku można ........ Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Patrzcie, Korek to już i na listy odpowiada....:evil_lol: Ladnie to tak podglądać młodzieńca?:lol::eviltong: Quote
Margo05 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No ja nie wiem czy tak można :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ciapuś Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 gagata napisał(a):Patrzcie, Korek to już i na listy odpowiada....:evil_lol: Ladnie to tak podglądać młodzieńca?:lol::eviltong: No właśnie nieładnie ale ciocia anovip1 ma takie dziwne skłonności do podglądania :evil_lol: Quote
Erazm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A ciotkom to tylko kosmate myśli chodzą po głowie...:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Margo05 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Oj tam, zaraz kosmate :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 No cóż.....Niektórym to tylko to zostało....:shake:.. Quote
Hotel KADIF Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ciapuś napisał(a):No właśnie nieładnie ale ciocia anovip1 ma takie dziwne skłonności do podglądania :evil_lol: Oj, tam.... Od razu do podglądania! :roll: A może ona sprawdza po prostu barwę siku czy piesek zdrowy czyli...:evil_lol: Quote
zwierzus Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 DIFuś i reszto ciotek, Koreczek wcale nie robi siku tylko daje duuużego kroka żeby nie wejść w ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts