Jump to content
Dogomania

13 latek UMIERA!!!!! Potrzebne WSPARCIE FINANSOWE NA LEKI - JUZ W DOMKU

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianko podaj mi nr konta na Pw to jak będę tylko mogła i miała troszkę kasy to też postaram się cosik wpłacić na Feniksa.
A może jakiś hotelik?
a tymczasem podnoszę smutnego psiura

Posted

Jakieś kpiny z tymi gazetami:mad:
wybrałam gazete wyborczą ogłoszenie drobne obramowane (bez tła, ale z kolorem) i koszt tego jest 45,46 no i zatwierdzam a tu wyskakuje rachunek na kwote 55,22. Wiecie czemu? Bo to koszt operacyjny (naliczany jeden raz w miesiącu dla danego medium) :shake:

No trudno, zamówione na piątek, przelew juz im zrobilam.
Ja nie kupuje tej gazety, ale jak ktoś kupuje tu na śląsku to niech sprawdzi czy sie wogóle ukazało, żeby przypadkiem to nie było jakies oszukane:mad:

Posted

Tak jak ze wszystkim.,.. Ale może to Feniksowi pomoże. Ja, tak jak powiedziała, przeleję w ciągu dwóch dni pieniądze za częśc ogloszenia. I poproszę znajomego, żeby kupił w piątek wyborczą i sprawdził :angryy:

Głowa do góry, piesiu!

Posted

Coś mi muli strasznie dogo.... mniejsza o to

Dostałam maila z potwierdzeniem, że kasa wpłyneła, wiec czekamy do piątku.

Dostałam od fundacji scanodyl 17 tabletek, ale to mało, bo Feniks w tej chwili musi brać 3 tabletki na dzień. Jest w bardzo kiepskim stanie:-(
Dzisiaj go przenosiłam do boksu "skarbonkowego" gdzie sa nowe cieplejsze budy. Najpierw nie umiałam go wyciągnąć z budy, on sam wyjść nie umiał bo mu sie łapy zaczeły plątać. Ale jakoś sie udało, poszliśmy do boksu. To było zaledwie pare metrów, wsadzam go do boksu, nachylam się żeby ściągnąć smycz, patrze, a tu wielka łza sływa po pyszczku. Było tak zimno dzisiaj, ze łza od razu zamarzła:-(
Tylko pare metrów, a go to tak mocno bolało, że wytrzymać nie umiał:-(:-(:-( Myślałam, że sama się przy nim rozpłacze.

Feniks troche się zaczął tulić do mnie, potem zapoznał się z budami, pooglądał te co stoją na przodzie boksu, poszeł oglądać dalsze, a potem poszedł do budy na samym końcu boksu i tam wszedł. Na samym końcu, ona chyba ma już dość życia:-(

Chciaż może troche pociesze tym, że jak potem przyszłam do niego za jakieś 2 h to sam wyszedł z budy i przyszedł sie przywitać. Zrobiłam to znowu za godzine i również wyszedł się przywitać i przytulić.
Moze ta nowa buda mu troche poprawi humor (w końcu jest troche cieplejsza) albo da znowu nadzieje, nadzieje która znowu pryśnie jak zawsze. Nie chce żeby kolejny raz się zawiódł:-(

Zobaczcie on placze:-(

tu siedzi sobie w budzie

Posted

Serce pęka, naprawdę, biedny Feniks. Co on winny, że ludzie tacy podli. Tyle lat czekania i tylko zimno boksu.. On powinien na dywaniku przed kominkiem się wylegiwać ...

Pianka, ile trzeba na leki? Żeby nie cierpiał? Fundacja nic więcej nie da?

Posted

No i poryczałam sie....:placz::placz::placz:

Boże ...zróbmy coś dla niego, tak nie może być...

Czy ktoś może mu zaoferować dożywotni tymczas? nawet płatny tymczas?
On na to zasługuje, to nie potra długo:placz:

Posted

[quote name='jusstyna85']No i poryczałam sie....:placz::placz::placz:

Boże ...zróbmy coś dla niego, tak nie może być...

Czy ktoś może mu zaoferować dożywotni tymczas? nawet płatny tymczas?
On na to zasługuje, to nie potra długo:placz:

Justynko a jakieś deklaracje na niego są?

Posted

Renata5 napisał(a):
Justynko a jakieś deklaracje na niego są?

Nie ma:(

Problem nawet z domem tymczasowym, kto weźmie psa w takim wieku na DT....:( gdyby sie tymczas znalazł,to stanęlibyśmy na uszach,żeby zdobyć kase

Posted

Jestem pewna, że nazbieramy dość deklaracji. Spróbujmy poszukać płatnego tymczasu, ale w domowego nie w kojcu. On musi mieć ciepło.
Ja miała już nie mieć kolejnych deklaracji, bo kilka już mam, ale jeśli byłaby szansa na tymczas to co miesiąc coś na Feniksa wyskrobię.
Sama bym go wzięła, gdybym nie miała świrniętego Sonika, który chce zagryźć wszystko co się rusza :oops:

A na razie leki. Może cegiełki na allegro?

Posted

[quote name='sonikowa']

Pianka, ile trzeba na leki? Żeby nie cierpiał? Fundacja nic więcej nie da?
wyśle jeszcze glukozamine.
Pytali czy robić cegiełki znowu, powiedziałam ze nie.

Jak robie sama to jakoś łatwiej mi szybciej moge coś zdziałać i zrobiłam sama
tutaj link
FENIKS UMIERA! CZY ZNÓW SIĘ ODRODZI? POMÓŻ! (552212393) - Aukcje internetowe Allegro
chyba dobrze idą skoro w pierwszych dniach ludzie coś zakupują.
Czasami jak wystawiam cegiełki to dopiero ludzie zaczynają kupywać jak jest 3 dni przed końcem.

aha zrobiłam wyróżnione to trzeba odjąć 12,50 zł. To się pewnie niedługo zwróci jak będą dochodzić pieniądze;)

Trzeba mu pomóc:-( Nie chce zeby odszedł w schronisku:-(

Posted

Pianka napisał(a):
Trzeba mu pomóc:-( Nie chce zeby odszedł w schronisku:-(

Kochana jesteś, że dajesz radę o tym wszystkim myśleć. Jutro ogłoszenie, może coś to pomoże.
Feniks to teraz priorytet, nie może dłużej czekać!

Posted

Moge zadeklarowac 20 zl. Chyba, ze Kuba z padaczka ma nadwyzke, to moge zamienić: Feniks 30, Kuba 20. To jednak tylko Pianka wie czy taka podmianka mozliwa..
Dzis ogloszenie Feniksa w wyborczej. Moze coś drgnie..

Posted

[quote name='sonikowa']Moge zadeklarowac 20 zl. Chyba, ze Kuba z padaczka ma nadwyzke, to moge zamienić: Feniks 30, Kuba 20. To jednak tylko Pianka wie czy taka podmianka mozliwa..
Dzis ogloszenie Feniksa w wyborczej. Moze coś drgnie..

Oby kochana,oby...

Posted

Ogłoszenie jest, nie mogłam wytrzymać i poszłam sprawdzić. Jest, ale nie jestem zadowolona bo okazuje się, że można tam dać za darmo ogłoszenie, wystarczy wypełnić kupon i wysłać do nich.
No trudno mam nadzieje, że ta kasa nie pójdzie na marne i ktoś zadzwoni.

Wczoraj mialam maila w jego sprawie, ale nic z tego nie wyjdzie, bo ta osoba mieszka w bloku i go nie da rady znosić.