MyrkurDagur Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Soifon napisał(a):No więc sprawa wygląda tak. Próbowałam się dodzwonić-nie udało się. Dzisiaj oglądnęłam w krakowskiej TV program "Kundel bury i kocury" i tam ku mojemu zaskoczeniu pojawił się wątek Pani Ani. Na Dogo znalazłam link do tego programu. http://ww6.tvp.pl/7400,20090226886689.strona Obejrzałam ten program... :-( Soifon napisał(a): Teraz rozumiem, czemu Pani Ania nie odbiera telefonów :-( (...) Nie wiedziałam, że tak to wszystko wygląda... że ta Pani tylu pieskom stara się pomagać... :-( Soifon napisał(a): (...) Ale może powinniśmy jej dać trochę czasu, żeby ochłonęła po takich przykrych wydarzeniach. Jak uważacie? Oczywiście, że tak. A jeśli chodzi o pomoc - to chętnie się przyłączę w miarę możliwości :roll: Quote
Pianka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Z Soifon uważamy, że pani Ani nalezy pomóc tą sumą która została. Pani Ania to osoba, która nie wiadomo co się będzie działo nie poprosi o to sama. aha można też pomóc i zagłosowac tutaj a potem na Krakvecie;) http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/ Quote
sonikowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Oczywisice, przekażcie pieniądze Feniksa pani Ani. Pies kosztuje, a leki to nawet sporo. A wpłacane były przecież na staruszka :-) Przynajmniej, ja tak myślę, ale się nie upieram ;-) Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pianka napisał(a):Z Soifon uważamy, że pani Ani nalezy pomóc tą sumą która została. Pani Ania to osoba, która nie wiadomo co się będzie działo nie poprosi o to sama. aha można też pomóc i zagłosowac tutaj a potem na Krakvecie;) http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/ Zagłosowałam na dogo,a potem zagłosuję na p.Anię na Krakvecie;) Quote
Soifon Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Rozmawiałam z Panią Anią. Spotkało ją wiele bardzo nieprzyjemnych rzeczy. Zupełnie bez powodu. Po prostu czysta bezinteresowna ludzka złośliwość:mad: Wszystkie pieski mają się dobrze. Wszystko co Pani Ania robi robi wyłącznie dla ich dobra i bezpieczeństwa. Powiedziałam, że przekażemy pieniądze uzbierane na Feniksa. Oczywiście zaprotestowała mówiąc, że inne pieski pewnie bardziej potrzebują, a ona jakoś sobie radzi. Ale ponieważ zgadzacie się co do tego, że chcemy je dać na Feniksa to powiedziałam, że to już postanowione, że Feniks je dostanie. Pani Ania bardzo dziękuje. Poproszę Piankę o to, żeby pieniądze przekazała. Pani Ania martwiła się najbardziej co się stanie, jeśli na przykład każą jej ograniczyć liczbę zwierząt. Co by się wtedy ztało z tymi biedakami, wyobrażacie to sobie?:shake: Na szczęście nic takiego się nie stało. Zdjęcia Feniksa oczywiście będą. Pani Ania zaprasza, ale myślę, że damy jej troszę ochłonąć i może pojadę tam w następny weekend. Myślę, że Ona i pieski miały w osostnim czasie wystarczającą liczbę odwiedzających ... Quote
Soifon Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pianka przelała pieniądze na konto Pani Ani. Feniks ma się dobrze-już się całkiem zadomowił i spokojnie aczkolwiek stanowczo odmawia innym pieskom dostępu do wersalki, którą objął w całkowite posiadanie :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Soifon napisał(a):Pianka przelała pieniądze na konto Pani Ani. Feniks ma się dobrze-już się całkiem zadomowił i spokojnie aczkolwiek stanowczo odmawia innym pieskom dostępu do wersalki, którą objął w całkowite posiadanie :loveu: Miło jest czytać tak pozytywne wiadomości :loveu: Quote
Gosiapk Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Może powinnyśmy zrobić zbiórkę na Dogo na leki dla Feniksa i kramę i przekazać właśnie leki i karmę pani Annie, a nie pieniądze? Quote
Soifon Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ja myślę, że Pianka już pieniądze przelała... osobiście uważam, że pienądze lepiej dać, bo po prostu prościej zrobić przelew niż zawieść rzeczy. Widzicie, ja się już 3 tydzień wybieram żeby zrobić zdjęcia i napierw była afera z komisjami, które tam łaziły (zresztą nie chcę o tym pisać, ale narobili tam mnóstwo świństw Pani Ani i jak się okazało, że nie dadzą rady zaszkodzić w sprawie zwierząt to zaczęli próbować innych rzeczy...naprawdę szkoda gadać!:mad:), a taraz ja jestem chora i tak się sprawa przeciaga. Ale co sie odwlecze to nie uciecze :p Natomiast wiem na pewno, że karma jest tam zawsze miło widziana ! Jak się wreszcie tam wybiorę to oczywiście przywiozę coś dla Feniksa ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Diegula napisał(a):I co tam u Feniksa słychać? To i ja do pytania się przyłączam. Quote
Soifon Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ja barzdo wszystkich przepaszam, bo obiecałam, że pojadę i zrobię zdjęcia Feniksa, a jak do tej pory tego nie zrobiłam. I chyba w najbliższym czasie nadal nie zrobię, bo stan zdrowia nie pozala mi prowadzić samochodu. tak więc przepaszam bardzo... Quote
Pianka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 NIESPODZIANKA:multi::multi::multi: [IMG]http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/w%20domu/m_Fenixira.jpg[/IMG] Feniks bardzo odzył u Pani Ani. Mówi, że jego nogi same go niosą i biega sobie. Jest bardzo łakomy, jak tylko widzi, że jest szykowane jedzonko to jest pierwszy:lol: Aż trudno uwierzyć, że to ten sam Feniol, który w schronisku umierał:multi: Quote
MyrkurDagur Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Taaaak !!! To prawdziwa niespodzianka !!! :crazyeye: :multi: Ależ wspaniale :loveu: Cieszę się, że u Feniksa wszystko dobrze, a nawet lepiej ;) Bardzo przyjemne zdjęcie :-) Quote
Recommended Posts