Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='jusstyna85']Ja nie wiem czy wiecie ale same leki dla niego to 300 zł miesięcznie :( :( [SIZE="5"]Bez leków i domku Feniś NIE MA SZANS :placz: Quote
Pianka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pojawiła się mała iskierka. Trzymajcie mocno kciuki:multi: Quote
jusstyna85 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 zbierajmy szybko deklaracje na leki... Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Nie moze umrzec!!1Już dla Ramzesa pomoc przyszla za p[oźno..teraz nie możemy na to pozwolić.....dziewczyny..trzeba koniecznie rozeslac watek gdzie się da...Zaprosić cioteczki...musimy ratować tego naszego Dziadziusia, bo czas tu odgrywa bardzo wazna role...ja zaraz koncze robote w domu i zaczynam rozsylac zaproszenia na watek i blagania...a Was tez o to proszę...Nie mozemy tylko przez pieniadze zawiesć DZiadzia....ja wierze ze cioteczki pomogą...POTRZEBUJEMY DEKLARACJI JESZCZE NA 300 ZL!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pianka napisał(a):Pojawiła się mała iskierka. Trzymajcie mocno kciuki:multi: pIANKO..MOZE NAPISZ o co chodzi..zanim zaczniemy "zmasowany atak na dogo"...:lol:Chociaż tak troszke..zeby bylo wiadomo o co i kogo prosic:lol: Quote
Pianka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jak dobrze pójdzie to będą potrzebne tylko pieniądze na leki, a jak pójdzie jeszcze lepiej to nic nie będzie potrzebne. Ale najpierw musze poustalać pewne rzeczy, a transport nie odbiera telefonu:mad: Quote
Maszaberla Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pianka napisał(a):Pojawiła się mała iskierka. Trzymajcie mocno kciuki:multi: O moj Boze dopiero teraz weszlam na ten watek, czekamy na dalsze informacje i trzymamy kciuki z calych sil.. Quote
Lu_Gosiak Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 trzymam kciuki i czekam na jakieś wieści oby jak najlepsze........ Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 nie wiem co dzieje sie z tym dogo...:mad:znow kilka godz bylam bez dostepu..teraz tez nie wiem ile bede miala:razz:Nie wiem w ogole co z tym fantem zrobić:cool3:PIANKO...CZY JUZ COS WIADOMO WIECEJ?? Quote
maarit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 10-20zł miesięcznie dla Feniksa i oby dobrze poszło i trzeba było tylko na leki:roll: Tak dawno tu nie byłam i az się zwyłam jak zobaczyłam tytuł. Biedny piesku... Proszę jeszcze raz o konto na pw. Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Pianka napisał(a):Jak dobrze pójdzie to będą potrzebne tylko pieniądze na leki, a jak pójdzie jeszcze lepiej to nic nie będzie potrzebne. Ale najpierw musze poustalać pewne rzeczy, a transport nie odbiera telefonu:mad: Czy juz cos wiemy? Quote
maarit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jejciu... ja też czekam na jakieś wiadomości - najlepiej dobre... Quote
gonia66 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gonia13 napisał(a):Jejciu... ja też czekam na jakieś wiadomości - najlepiej dobre... Eh..i ja czekam...i wiele bym dala za pomyslne wiadomosci...wiec czekamy dalej:roll: Quote
Pianka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jutro jedziemy z Feniksem do Krakowa. Na miejscu zobaczymy co i jak i będzie DT lub jak będe miała całkowita pewność, że pani da rade sama go leczyć to zostanie na stałe;) Ale mam stresa :D Trzymajcie kciuki. Quote
maarit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool:Pianka wyściskaj tą Panią :Rose: Quote
Soifon Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja oszaleję z tą Dogomanią-wogóle nie mogę się zalogować:mad: Jestem z Krakowa-jeśli na miejscu będzie potrzebna jakaś pomoc to w miarę możliwości chętnie pomogę. Quote
niteczka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jak wszyscy mam problem z Dogo. Zadeklarowalam wplatę, a w międzyczasie coś się wyjaśnia:lol: Jeśli potrzebne będą fundusze na leki, to proszę o info na pw. Quote
gonia66 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Pianka napisał(a):Jutro jedziemy z Feniksem do Krakowa. Na miejscu zobaczymy co i jak i będzie DT lub jak będe miała całkowita pewność, że pani da rade sama go leczyć to zostanie na stałe;) Ale mam stresa :D Trzymajcie kciuki. Cudowne wieści...no to od jutra ślemy modły i błagania do św. Franciszka..a Panią prosimy o wyściskanie..już czekamy na dobre wiadomości...nie może być inaczej..bo nawet DT jest dobra wiadomościa:lol: Quote
sonikowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Trzymamy kciuki! Feniks rusza w podróż po domek :-) Quote
bumerang Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :loveu::loveu:trzymamy kciuki:loveu: Quote
Lionees Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dzisiaj jest Wielki dzień dla Fenisia...oby mu sie udało zostać!!!:loveu: Quote
Recommended Posts