Jump to content
Dogomania

13 latek UMIERA!!!!! Potrzebne WSPARCIE FINANSOWE NA LEKI - JUZ W DOMKU

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie moze umrzec!!1Już dla Ramzesa pomoc przyszla za p[oźno..teraz nie możemy na to pozwolić.....dziewczyny..trzeba koniecznie rozeslac watek gdzie się da...Zaprosić cioteczki...musimy ratować tego naszego Dziadziusia, bo czas tu odgrywa bardzo wazna role...ja zaraz koncze robote w domu i zaczynam rozsylac zaproszenia na watek i blagania...a Was tez o to proszę...Nie mozemy tylko przez pieniadze zawiesć DZiadzia....ja wierze ze cioteczki pomogą...POTRZEBUJEMY DEKLARACJI JESZCZE NA 300 ZL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Pianka napisał(a):
Pojawiła się mała iskierka.

Trzymajcie mocno kciuki:multi:

pIANKO..MOZE NAPISZ o co chodzi..zanim zaczniemy "zmasowany atak na dogo"...:lol:Chociaż tak troszke..zeby bylo wiadomo o co i kogo prosic:lol:

Posted

Jak dobrze pójdzie to będą potrzebne tylko pieniądze na leki, a jak pójdzie jeszcze lepiej to nic nie będzie potrzebne.

Ale najpierw musze poustalać pewne rzeczy, a transport nie odbiera telefonu:mad:

Posted

nie wiem co dzieje sie z tym dogo...:mad:znow kilka godz bylam bez dostepu..teraz tez nie wiem ile bede miala:razz:Nie wiem w ogole co z tym fantem zrobić:cool3:PIANKO...CZY JUZ COS WIADOMO WIECEJ??

Posted

10-20zł miesięcznie dla Feniksa i oby dobrze poszło i trzeba było tylko na leki:roll:
Tak dawno tu nie byłam i az się zwyłam jak zobaczyłam tytuł. Biedny piesku...
Proszę jeszcze raz o konto na pw.

Posted

Pianka napisał(a):
Jak dobrze pójdzie to będą potrzebne tylko pieniądze na leki, a jak pójdzie jeszcze lepiej to nic nie będzie potrzebne.

Ale najpierw musze poustalać pewne rzeczy, a transport nie odbiera telefonu:mad:

Czy juz cos wiemy?

Posted

Gonia13 napisał(a):
Jejciu... ja też czekam na jakieś wiadomości - najlepiej dobre...

Eh..i ja czekam...i wiele bym dala za pomyslne wiadomosci...wiec czekamy dalej:roll:

Posted

Jutro jedziemy z Feniksem do Krakowa.

Na miejscu zobaczymy co i jak i będzie DT lub jak będe miała całkowita pewność, że pani da rade sama go leczyć to zostanie na stałe;)

Ale mam stresa :D
Trzymajcie kciuki.

Posted

Nie wiem jak Wy, ale ja oszaleję z tą Dogomanią-wogóle nie mogę się zalogować:mad:
Jestem z Krakowa-jeśli na miejscu będzie potrzebna jakaś pomoc to w miarę możliwości chętnie pomogę.

Posted

Pianka napisał(a):
Jutro jedziemy z Feniksem do Krakowa.

Na miejscu zobaczymy co i jak i będzie DT lub jak będe miała całkowita pewność, że pani da rade sama go leczyć to zostanie na stałe;)

Ale mam stresa :D
Trzymajcie kciuki.

Cudowne wieści...no to od jutra ślemy modły i błagania do św. Franciszka..a Panią prosimy o wyściskanie..już czekamy na dobre wiadomości...nie może być inaczej..bo nawet DT jest dobra wiadomościa:lol: