Jump to content
Dogomania

13 latek UMIERA!!!!! Potrzebne WSPARCIE FINANSOWE NA LEKI - JUZ W DOMKU

Recommended Posts

Posted

HaniaG napisał(a):
A żeby nie robić z gęby cholewy to sprawdziłam - dokładnie 18 839 użytkowników.

Haniu a może to moja naiwność bo wcześniej nie miałam netu a na Dogo trafiłam miesiąc temu,może kilka dni wcześniej i jakoś tak mam:oops:, że jak ktoś pisze,że "nie może" to mu wierzę:shake:... Chyba głupia jestem jednak, wszyscy mi mówią że zbyt łatwowierna jestem więc wybacz... nie zdawałam sobie sprawy z rozmiaru Dogo....:shake:

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na początek piesku , ja niestety tyle tylko mogę ,:-( choć bardzo tego żałuję jeszcze mogę znaleźć czas i iść do niego na chwilę pogłaskać go po łebku .co też robię,i odchodząc potrzeć jak czeka na coś więcej...:-(

Posted

agat21 napisał(a):
Nie dla wszystkich święta są radosne, co?? :shake:

Feniks też powinien zaznać trochę szczęścia w życiu. Obiecuję Ci piesku ogłoszenia jak uwinę się jakoś ze świątecznym bałaganem:oops:
A jak on się trzyma?

Posted

Mam pytanie -cioteczki które tu są dłuzej- czy ogłaszać Feniksa w regionie(np.Lublin,Mielec, itp) i dopisywać że istnieje możliwość pomocy w zorganizowaniu transportu?

Posted

Gonia myślę że jeśli go ktoś pokocha ,to bez różnicy gdzie on wyląduje, byle go ktoś wypatrzył , możesz go ogłaszać, bo w regionie zrobiłam mu mnóstwo ogłoszeń i nic... Zyczę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, a Feniksowi Szczęśliwego Nowego Domku.;)

Posted

To na:
I. Tarnów: "www.ogloszeniatarnow.pl" Zakładka Różne: 1.Oddam i 2.Zwierzęta
II. Lublin: "www.lubliniak.pl" j.w.
III. Mielec: "www.mielczanin.pl" j.w.
IV. Kolbuszowa: "www.kolbuszowiak.pl" Różne - 1.Oddam,2. Zwierzęta-Domowe

Posted

Dziś byłam u Feniksa , chyba jest gorzej niż z Reywenem, on się przewrócił jak wychodził z budy, biedak taka poczciwina , potem pozbierał się pobiegł do psów i dopiero po chwili przyszedł się przywitać. On cały czas mieszka na module na wybiegu, dla własnego bezpieczeństwa.:-( :-(

Posted

I potrzebuje RYMADYLU, który się już kończy a który ma dostawać on i jeszcze jeden psiak , w takiej samej sytuacji z tym samym schorzeniem :-( . Może ktoś ma w domu po psiaku ?

Posted

kaa napisał(a):
i potrzebuje rymadylu, który się już kończy a który ma dostawać on i jeszcze jeden psiak , w takiej samej sytuacji z tym samym schorzeniem :-( . Może ktoś ma w domu po psiaku ?

kto pomoŻe? :( :( :(