maarit Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 HaniaG napisał(a):A żeby nie robić z gęby cholewy to sprawdziłam - dokładnie 18 839 użytkowników. Haniu a może to moja naiwność bo wcześniej nie miałam netu a na Dogo trafiłam miesiąc temu,może kilka dni wcześniej i jakoś tak mam:oops:, że jak ktoś pisze,że "nie może" to mu wierzę:shake:... Chyba głupia jestem jednak, wszyscy mi mówią że zbyt łatwowierna jestem więc wybacz... nie zdawałam sobie sprawy z rozmiaru Dogo....:shake: Quote
kaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Na początek piesku , ja niestety tyle tylko mogę ,:-( choć bardzo tego żałuję jeszcze mogę znaleźć czas i iść do niego na chwilę pogłaskać go po łebku .co też robię,i odchodząc potrzeć jak czeka na coś więcej...:-( Quote
madcat1981 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dziadku, twarda z ciebie sztuka:kciuki: Obyś szybko znalazł dom :kciuki: Quote
Doda_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2009 !!! Piesku, ten Nowy Rok 2009 na pewno przyniesie Ci szczęście - znajdziesz domek!! Quote
agat21 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Nie dla wszystkich święta są radosne, co?? :shake: Quote
maarit Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 agat21 napisał(a):Nie dla wszystkich święta są radosne, co?? :shake: Feniks też powinien zaznać trochę szczęścia w życiu. Obiecuję Ci piesku ogłoszenia jak uwinę się jakoś ze świątecznym bałaganem:oops: A jak on się trzyma? Quote
maarit Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mam pytanie -cioteczki które tu są dłuzej- czy ogłaszać Feniksa w regionie(np.Lublin,Mielec, itp) i dopisywać że istnieje możliwość pomocy w zorganizowaniu transportu? Quote
kaa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Gonia myślę że jeśli go ktoś pokocha ,to bez różnicy gdzie on wyląduje, byle go ktoś wypatrzył , możesz go ogłaszać, bo w regionie zrobiłam mu mnóstwo ogłoszeń i nic... Zyczę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, a Feniksowi Szczęśliwego Nowego Domku.;) Quote
maarit Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ok to wrzuce go też na regionalne......... Szkoda mi go strasznie....:shake: Quote
maarit Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To na: I. Tarnów: "www.ogloszeniatarnow.pl" Zakładka Różne: 1.Oddam i 2.Zwierzęta II. Lublin: "www.lubliniak.pl" j.w. III. Mielec: "www.mielczanin.pl" j.w. IV. Kolbuszowa: "www.kolbuszowiak.pl" Różne - 1.Oddam,2. Zwierzęta-Domowe Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Bumerang robisz mu nadal allegro? Quote
bumerang Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tak, jutro syn wraca wcześniej z uczelni, wiec poproszę go by mi zrobił wyróżnione:loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 bumerang napisał(a):Tak, jutro syn wraca wcześniej z uczelni, wiec poproszę go by mi zrobił wyróżnione:loveu: Dziękujemy Quote
bumerang Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 proszę o cierpliwość allegro jeszcze nie zaksiegowało wpłaty i syn ma zablokowane konto:oops: Quote
kaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Poodnawiałam mu niektóre ogłoszenia ,ale jak dotąd nikt o niego nie zapytał nawet raz :-( Quote
jusstyna85 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 przegrywa z tymi młodymi,żywiołowymi psami...;( Quote
kaa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Źle z nim dziewczyny, on musi być jak najszybciej w ciepłym domu :placz: Quote
jusstyna85 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Sytuacja Feniksa jest naprawde zła i tragiczna...:( psiak cierpi,bolą go stawy...jedyna nadzieja w,to DT i lekach,a to 300 zł...;( Quote
kaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Dziś byłam u Feniksa , chyba jest gorzej niż z Reywenem, on się przewrócił jak wychodził z budy, biedak taka poczciwina , potem pozbierał się pobiegł do psów i dopiero po chwili przyszedł się przywitać. On cały czas mieszka na module na wybiegu, dla własnego bezpieczeństwa.:-( :-( Quote
maarit Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Matko ta zima jest okropna. Skąd ten DT wziąć?:placz: Quote
kaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 I potrzebuje RYMADYLU, który się już kończy a który ma dostawać on i jeszcze jeden psiak , w takiej samej sytuacji z tym samym schorzeniem :-( . Może ktoś ma w domu po psiaku ? Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 kaa napisał(a):i potrzebuje rymadylu, który się już kończy a który ma dostawać on i jeszcze jeden psiak , w takiej samej sytuacji z tym samym schorzeniem :-( . Może ktoś ma w domu po psiaku ? kto pomoŻe? :( :( :( Quote
Recommended Posts