bumerang Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nie mam tego leku ale moze wspomogę grosikiem? i ktoś poprostu zalatwi? proszę nr. konta :loveu: dzis będzie wyrożnione allegro:loveu: Quote
bumerang Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 PIESEK SZUKA DOMU - WEJDŹ - MOŻE DASZ MU DOM (530857183) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kaa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 A może by te dwa psy poogłaszał w jakieś gazecie , albo w więcej niż jednej i na ten cel pozbierać pieniądze , można poprosić Jagge aby udzieliła jakichś wskazówek i powiedziała ile kosztują takie ogłoszenia , i gdzie najlepiej je dać, ona ma doświadczenie, a w między czasie rozglądać się za DT .:roll: Quote
maarit Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 kaa napisał(a):A może by te dwa psy poogłaszał w jakieś gazecie , albo w więcej niż jednej i na ten cel pozbierać pieniądze , można poprosić Jagge aby udzieliła jakichś wskazówek i powiedziała ile kosztują takie ogłoszenia , i gdzie najlepiej je dać, ona ma doświadczenie, a w między czasie rozglądać się za DT .:roll: To chyba dobry pomysł... Quote
Pianka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='bumerang']nie mam tego leku ale moze wspomogę grosikiem? i ktoś poprostu zalatwi? proszę nr. konta :loveu: dzis będzie wyrożnione allegro:loveu: Zaraz ci wyśle numer konta. Mogłabyś zrobić tez allegro cegiełkowe? kto pomoze jeszcze uzbierać na leki dla Feniksa? On cierpi:-( Quote
maarit Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 W przyszłym tygodniu mogłabym parę groszy wysłać (10-20zł:oops:-niewiele). proszę konto na pw. Niech ktoś mu Allegro cegiełkowe zrobi:roll: Quote
bumerang Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja nie umiem zrobić allegra cegiełkowego:shake::oops: Quote
jusstyna85 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 bumerang napisał(a):ja nie umiem zrobić allegra cegiełkowego:shake::oops: A gdybyśmy wyjaśniły o co chodzi z tym? Quote
bumerang Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ja nie bardzo kumata w tym temacie :oops: allegro tez syn mi robi:oops: przykro mi poproscie kogoś biegłego w temacie:oops: Quote
maarit Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Moze jemu by tez ten Scanodyl pomógł... kurcze wiem że to już stary pies i że wszyscy tak się starają, ale nie mogę się jakoś pogodzic z tym,że oprócz bezdomności bolą go jeszcze te stawy (jakby mało na niego spadło do tej pory):-(:-( Quote
kaa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Gonia13 napisał(a):Moze jemu by tez ten Scanodyl pomógł... kurcze wiem że to już stary pies i że wszyscy tak się starają, ale nie mogę się jakoś pogodzic z tym,że oprócz bezdomności bolą go jeszcze te stawy (jakby mało na niego spadło do tej pory):-(:-( Tak on też może być na Scanodylu, i przez tydzień brać dodatkowo lek przeciw zapalny ten sam co Reywen , scanodyl jest rzeczywiście tańszy , w poniedziałek będe wiedzieć ile on kosztuje, ale koszty leczenia z pewnością będą niższe. Quote
maarit Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 kaa napisał(a):Tak on też może być na Scanodylu, i przez tydzień brać dodatkowo lek przeciw zapalny ten sam co Reywen , scanodyl jest rzeczywiście tańszy , w poniedziałek będe wiedzieć ile on kosztuje, ale koszty leczenia z pewnością będą niższe. Oj bidulki dwa:placz:. Dołoże parę groszy jak ustalicie wszystkie szczegóły i na jakie konto wysłać. Proszę wtedy o konto na pw. Tak mi staruszek w pamięć zapadł:roll: Quote
maarit Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ktoś napisał że to sa dobre (ale pewnie i drogie) preparaty: http://www.dogomania.pl/forum/f99/specjalistyczne-preparaty-dla-psow-fundacja-rottka-128862/#post11572077 Nie czytałam więc jeśli sa drogie to sorry...:oops: Chcę dobrze ale nie mam orientacji w tej materii:oops: Quote
kaa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Gonia13']Ktoś napisał że to sa dobre (ale pewnie i drogie) preparaty: http://www.dogomania.pl/forum/f99/specjalistyczne-preparaty-dla-psow-fundacja-rottka-128862/#post11572077 Nie czytałam więc jeśli sa drogie to sorry...:oops: Chcę dobrze ale nie mam orientacji w tej materii:oops: Gonia te preparaty są drogie ,ale można podawać inne ludzkie preparaty z Glukozaminą , o tym też już rozmawiałam z weterynarzem , zobaczymy ile uda się uzbierać na leki , i jaki wyjdzie koszt i jeśli starczy to kupimy im ludzką glukozaminę. Będzie taniej ,a można zastąpić. Wiem że chcesz dobrze i się starasz , w przypadku tych psów to się właśnie liczy . Dzięki . Quote
maarit Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tak myślałam ( nawet nie oglądałam cen itd) bo bardzo sie spieszyłam. to Feniksie skacz na 1 str.;) Quote
maarit Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ok dzięki za konto,jutro wysyłam parę groszy........ Quote
sonikowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Właśnie wróciłam z banku, wyslalam Feniksowi 30 zl. W tym miesiacu wiecej nie moglam :-( Quote
kaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mam dobre wieści Scanodyl po cenie hurtowej, wyniesie o połowe mniej niż Rymadyl, koszt Rymadylu 100tabletek 50mg. wynosi 256 zł a Scanodylu 100tabletek 50 mg. 154 zł . Zamawiam :). Quote
maarit Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ja Feniksowi wysłałam 40zł... jeszcze trochę mu braknie do tych 154zł:roll: Quote
kaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Pianka wysłała na schronisko z rudzkich pieniędzy na pierwsze opakowanie Scanodylu i Glukozaminy, dla Feniksa i Reywena na razie na 1 opakowanie wspólne 100 tabletek będą mieli po 50 szt., na początek. Quote
maarit Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kaa napisał(a):Pianka wysłała na schronisko z rudzkich pieniędzy na pierwsze opakowanie Scanodylu i Glukozaminy, dla Feniksa i Reywena na razie na 1 opakowanie wspólne 100 tabletek będą mieli po 50 szt., na początek. Na 25dni będą mieć, prawda? Biedne psiaki...:placz: Quote
Pianka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wysłałam na konto schroniska 154 zł za leki. 50 tabletek jest dla feniksa a 50 dla drugiego psa Rejvena. (rachunek jest wklejony na wątku rudzkim, bo płaciłam za rudzkie pieniążki) Starczy im to na pół miesiąca. Potem już musimy dozbierać. doszły dwie wpłaty 30 zł- sonikowa 50 zł- bumerang "sonikowa" napisał(a):Właśnie wróciłam z banku, wyslalam Feniksowi 30 zl. W tym miesiacu wiecej nie moglam :-( Kobieto ty i tak mi dużo pomagasz:loveu: dziękuje ci za ta wpłate:loveu: damy rade jakoś;) dzięki wszystkim za pomoc i zachęcam innych do pomocy. Quote
Pianka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Bedzie aukcja cegiełkowa:multi: wystawi ja fundacja for animals:loveu: mają oni pozwolenie na prowadzenie aukcji charytatywnych, takzenie będzie problemów. Wielki podziękowania dla nich:loveu: Quote
Recommended Posts