Jump to content
Dogomania

13 latek UMIERA!!!!! Potrzebne WSPARCIE FINANSOWE NA LEKI - JUZ W DOMKU

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może by te dwa psy poogłaszał w jakieś gazecie , albo w więcej niż jednej i na ten cel pozbierać pieniądze , można poprosić Jagge aby udzieliła jakichś wskazówek i powiedziała ile kosztują takie ogłoszenia , i gdzie najlepiej je dać, ona ma doświadczenie, a w między czasie rozglądać się za DT .:roll:

Posted

kaa napisał(a):
A może by te dwa psy poogłaszał w jakieś gazecie , albo w więcej niż jednej i na ten cel pozbierać pieniądze , można poprosić Jagge aby udzieliła jakichś wskazówek i powiedziała ile kosztują takie ogłoszenia , i gdzie najlepiej je dać, ona ma doświadczenie, a w między czasie rozglądać się za DT .:roll:

To chyba dobry pomysł...

Posted

[quote name='bumerang']nie mam tego leku ale moze wspomogę grosikiem?
i ktoś poprostu zalatwi?
proszę nr. konta :loveu:
dzis będzie wyrożnione allegro:loveu:
Zaraz ci wyśle numer konta.
Mogłabyś zrobić tez allegro cegiełkowe?

kto pomoze jeszcze uzbierać na leki dla Feniksa? On cierpi:-(

Posted

Moze jemu by tez ten Scanodyl pomógł... kurcze wiem że to już stary pies i że wszyscy tak się starają, ale nie mogę się jakoś pogodzic z tym,że oprócz bezdomności bolą go jeszcze te stawy (jakby mało na niego spadło do tej pory):-(:-(

Posted

Gonia13 napisał(a):
Moze jemu by tez ten Scanodyl pomógł... kurcze wiem że to już stary pies i że wszyscy tak się starają, ale nie mogę się jakoś pogodzic z tym,że oprócz bezdomności bolą go jeszcze te stawy (jakby mało na niego spadło do tej pory):-(:-(

Tak on też może być na Scanodylu, i przez tydzień brać dodatkowo lek przeciw zapalny ten sam co Reywen , scanodyl jest rzeczywiście tańszy , w poniedziałek będe wiedzieć ile on kosztuje, ale koszty leczenia z pewnością będą niższe.

Posted

kaa napisał(a):
Tak on też może być na Scanodylu, i przez tydzień brać dodatkowo lek przeciw zapalny ten sam co Reywen , scanodyl jest rzeczywiście tańszy , w poniedziałek będe wiedzieć ile on kosztuje, ale koszty leczenia z pewnością będą niższe.

Oj bidulki dwa:placz:. Dołoże parę groszy jak ustalicie wszystkie szczegóły i na jakie konto wysłać. Proszę wtedy o konto na pw. Tak mi staruszek w pamięć zapadł:roll:

Posted

[quote name='Gonia13']Ktoś napisał że to sa dobre (ale pewnie i drogie) preparaty:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/specjalistyczne-preparaty-dla-psow-fundacja-rottka-128862/#post11572077
Nie czytałam więc jeśli sa drogie to sorry...:oops: Chcę dobrze ale nie mam orientacji w tej materii:oops:
Gonia te preparaty są drogie ,ale można podawać inne ludzkie preparaty z Glukozaminą , o tym też już rozmawiałam z weterynarzem , zobaczymy ile uda się uzbierać na leki , i jaki wyjdzie koszt i jeśli starczy to kupimy im ludzką glukozaminę. Będzie taniej ,a można zastąpić.
Wiem że chcesz dobrze i się starasz , w przypadku tych psów to się właśnie liczy . Dzięki .

Posted

Mam dobre wieści Scanodyl po cenie hurtowej, wyniesie o połowe mniej niż Rymadyl, koszt Rymadylu 100tabletek 50mg. wynosi 256 zł a Scanodylu 100tabletek 50 mg. 154 zł . Zamawiam :).

Posted

Pianka wysłała na schronisko z rudzkich pieniędzy na pierwsze opakowanie Scanodylu i Glukozaminy, dla Feniksa i Reywena na razie na 1 opakowanie wspólne 100 tabletek będą mieli po 50 szt., na początek.

Posted

kaa napisał(a):
Pianka wysłała na schronisko z rudzkich pieniędzy na pierwsze opakowanie Scanodylu i Glukozaminy, dla Feniksa i Reywena na razie na 1 opakowanie wspólne 100 tabletek będą mieli po 50 szt., na początek.

Na 25dni będą mieć, prawda? Biedne psiaki...:placz:

Posted

Wysłałam na konto schroniska 154 zł za leki.
50 tabletek jest dla feniksa a 50 dla drugiego psa Rejvena.
(rachunek jest wklejony na wątku rudzkim, bo płaciłam za rudzkie pieniążki)
Starczy im to na pół miesiąca.
Potem już musimy dozbierać.

doszły dwie wpłaty
30 zł- sonikowa
50 zł- bumerang

"sonikowa" napisał(a):
Właśnie wróciłam z banku, wyslalam Feniksowi 30 zl. W tym miesiacu wiecej nie moglam :-(

Kobieto ty i tak mi dużo pomagasz:loveu: dziękuje ci za ta wpłate:loveu:
damy rade jakoś;)

dzięki wszystkim za pomoc i zachęcam innych do pomocy.

Posted

Bedzie aukcja cegiełkowa:multi:

wystawi ja fundacja for animals:loveu: mają oni pozwolenie na prowadzenie aukcji charytatywnych, takzenie będzie problemów.
Wielki podziękowania dla nich:loveu: