Diegula Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 staruszki są the best! Feniks obyś szybko znalazł domek Quote
kaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Malutki prezent .. adopcjepsow.org - portal adopcji zwierzat Ogłoszenia Sprzedam - Pies,który miał już nie żyć-Dziadek chce odejść w domu,a nie w schronisku !!! Jak Feniks z popiołu...Historia Dziadka z Goduli... — Ruda Śląska Og�oszenia :: K�cik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupi�/sprzedam :: Wegetarianie.pl Jak Feniks z popio�u...Historia Dziadka z Goduli... , Katowice - �l�sk, Spo�eczno��, zwierzaki, �l�sk Quote
maarit Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Feniksie:loveu:Oby sie udało -boję się zapeszyć:roll: Quote
jusstyna85 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Tyle ogłoszeń, oby był odzew.... Quote
muro Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a jak Feniks do innych psow?? spokojny ogolnie czy raczej dominujacy? Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 HaniaG napisał(a):W poniedziałek biorę do siebie Babcie psią, nie jest ona gorsza od szczeniaka- tak samo czuje, tak samo cierpi tak samo tęskni za ludzkim dotykiem. Warto dać takiemu psu troszkę szczęścia, tym cenniejszego iż to może być ostatnie szczęście które go spotka w jego smutnym życiu. Pomóżcie !!! znamy ja z dogo, tą babcię? ja wten poniedziałek biore dziadka...może urządzimy zawody :cool3:;)? Quote
kaa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 muro napisał(a):a jak Feniks do innych psow?? spokojny ogolnie czy raczej dominujacy? Ten pies nie ma w sobie wogóle cech dominacyjnych, jest bardzo bardzo spokojny, psy mogą mu po głowie chodzić, :roll: Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='sleepingbyday']znamy ja z dogo, tą babcię? ja wten poniedziałek biore dziadka...może urządzimy zawody :cool3:;)? Znamy znamy :) http://www.dogomania.pl/forum/f85/staruszka-12-15-letnia-nie-widzi-za-czuje-w-drodze-do-nowego-domu-124219/ Quote
muro Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 podniosę go, wzrok to on ma, ech... ujmujacy....:-( Quote
jusstyna85 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Nikt nie wierzy , że mu sie uda...:( Bumerang a jak tam allegro? sporo osób chociaż zaglądnęło? Quote
kaa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Właśnie zerkłam na jego Allegro , przebił Morusa, aż mi się nie chce wierzyć że taką ma oglądalność 2067 :crazyeye: :crazyeye: Quote
bumerang Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 2124 osoby weszły było 2 obserwatorów - jest jeden! Quote
bumerang Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 kończy sie za 1 dzień - czy mam ponowić allegro?? Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 bumerang napisał(a):kończy sie za 1 dzień - czy mam ponowić allegro?? A nie będzie to problem dla Ciebie? My bylibyśmy bardzo wdzięczni. Quote
bumerang Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 tylko w taki sposob mogę pomoc:shake::shake: Quote
jusstyna85 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 bumerang napisał(a):tylko w taki sposob mogę pomoc:shake::shake: I tylko w taki sposób Dziadek może znaleźć domek... Twoje allegro miało tyle wyświetleń...może przyniesiesz mu szczęście :) Quote
bumerang Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 PIESEK SZUKA DOMU - WEJDŹ - MOŻE DASZ MU DOM (497093028) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maarit Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Zima to taki trudny czas dla starszych piesków.....:shake: Quote
maarit Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Doda_ napisał(a):podnoszę... gdzie domek ? Sprząta przed świętami i tu jeszcze pewnie nie zaglądnął ale miejmy nadzieję że w wolnej chwili zajrzy i.... pomoże staruszkowi przeżyć drugą młodość w cieplutkim domku Quote
kaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Feniks jest w seniorach i weteranach na stronie schroniska,:roll: Fauna Ruda Śląska - Towarzystwo opieki nad zwierzętami Quote
jusstyna85 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='kaa']Feniks jest w seniorach i weteranach na stronie schroniska,:roll: Fauna Ruda Śląska - Towarzystwo opieki nad zwierzętami świetnie to wygląda ...:) Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='kaa']Feniks jest w seniorach i weteranach na stronie schroniska,:roll: Fauna Ruda Śląska - Towarzystwo opieki nad zwierzętami ale tylko dwóch takich???? Quote
kaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Będzie więcej, ta strona dopiero powstała, będziemy dorzucać po jednym co raz ;) Quote
kaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Feniks , dla Ciebie tam Cię nie było ;) Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Jak Feniks z popiołu...Historia Dziadka z Goduli... Jak Feniks z popiołu...Historia Dziadka z Goduli... Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Jak Feniks z popio�u...Historia Dziadka z Goduli.... Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ruda �l�ska Jak Feniks z popiołu...Historia Dziadka z Goduli... Jak Feniks z popiołu...Historia Dziadka z Goduli... - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Pies,który miał już nie żyć-Dziadek chce odejść w domu Pies,kt�ry mia� ju� nie �y�-Dziadek chce odej�� w domu,a nie w schronisku!!! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Quote
Recommended Posts