Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pianka']Ogłoszenie jest, nie mogłam wytrzymać i poszłam sprawdzić. Jest, ale nie jestem zadowolona bo okazuje się, że można tam dać za darmo ogłoszenie, wystarczy wypełnić kupon i wysłać do nich. No trudno mam nadzieje, że ta kasa nie pójdzie na marne i ktoś zadzwoni. Wczoraj mialam maila w jego sprawie, ale nic z tego nie wyjdzie, bo ta osoba mieszka w bloku i go nie da rady znosić. Cholerka,no...tyle pieniędzy,oby nie poszły na marne:shake: Kurna,że tez ta osoba mieszka w bloku...:wallbash: Fenisiu trzymaj sie psinko,pomoc powoli,ale nadejdzie;) Pianka,dziewczyny-miejcie na niego oko,dziadeczkowi musi sie udać! Quote
sonikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pianka napisał(a):Ogłoszenie jest, nie mogłam wytrzymać i poszłam sprawdzić. Jest, ale nie jestem zadowolona bo okazuje się, że można tam dać za darmo ogłoszenie, wystarczy wypełnić kupon i wysłać do nich. No trudno mam nadzieje, że ta kasa nie pójdzie na marne i ktoś zadzwoni. No, ale teraz to rozumiem, że zasypujemy ich kuponami z informacjami o innych psiakach? ;) Na pewno ktoś zadzwoni. Musi. Quote
jusstyna85 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 sonikowa napisał(a):Moge zadeklarowac 20 zl. Chyba, ze Kuba z padaczka ma nadwyzke, to moge zamienić: Feniks 30, Kuba 20. To jednak tylko Pianka wie czy taka podmianka mozliwa.. Dzis ogloszenie Feniksa w wyborczej. Moze coś drgnie.. Sonikowa dziękuje :) MyrkurDagur napisał(a):Ja także mogę coś dorzucić temu chwytającemu za serce staruszkowi... :-( A czy to będą stałe wpłaty co miesiąc? nawet gdyby to było 5 zł,to bylibyśmy bardzo wdzięczni... Mamy na początek deklaracje 20 zł Sonikowa Quote
jusstyna85 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 kto podaruje 5,10 zł miesięcznie umierającemu psu? Quote
sonikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dogo, potrzebna jest pomoc. Czy ktoś jeszcze mógłby zadeklarować choć 10 zł co miesiąc? Chodzi o ostanie miesiące zycia psiaka. Obyśmy zdązyli dać mu troche ciepła, na które czeke już .... 9 lat! Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='sonikowa']Dogo, potrzebna jest pomoc. Czy ktoś jeszcze mógłby zadeklarować choć 10 zł co miesiąc? Chodzi o ostanie miesiące zycia psiaka. Obyśmy zdązyli dać mu troche ciepła, na które czeke już .... 9 lat! :crazyeye: O mateńko!!!:placz: Quote
gonia66 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ja deklaruje 10 zł na Feniksa jesli znajdzie sie platny tymczas...ale mysle ze teraz powinnismy zrobic wszystko zeby jak najwiecej ludzi tu weszlo...trzeba by rozeslac watek i chyba zmienic tytul na taki "prawdziwie dramatyczny"...bo Feniks przezywa dramat faktycznie...od trzech dni dogo nawala ..ale jakby co- ja deklaruje pewna kweote a jak bede moglato zawsze pare groszy wiecej moze wysle...tylko szukajcie tego domku i ludzi na watek aby wspomogli... Quote
Pianka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dzięki wam:loveu: Podawałam wam juz wszystkim numer konta kiedyś czy komuś powtórzyć? A z tą gazetą to beznadzieja, nikt nie zadzwonił:-( Quote
MyrkurDagur Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 jusstyna85 napisał(a): A czy to będą stałe wpłaty co miesiąc? nawet gdyby to było 5 zł,to bylibyśmy bardzo wdzięczni... Mogę wpłacać staruszkowi 15 zł miesięcznie. Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dziewczynki pilnujcie Fenisia;) Fenisiu trzymaj sie ,pomoc nadchodzi:smile: Quote
jusstyna85 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 dziękujemy za odzew i prosimy o następne deklaracje... ON UMIERA.....nie wychodzi w ogóle z budy....:( Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wszystkim osobom deklarującym pomoc finansową i duchową-serdecznie dziekujemy:Rose: Quote
bumerang Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 proszę nr.konta na Feniksa:loveu: wpłacę dopiero od m-ca marca:oops: Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 bumerang napisał(a):proszę nr.konta na Feniksa:loveu: wpłacę dopiero od m-ca marca:oops: Kochana może przeoczyłam,ale jaką sumę możesz zaoferować?Justynka zaraz powypisuje deklaracje na pierwsza stronę Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Czy ktoś mógłby jeszcze pomóc temu psinie?:modla: [SIZE="5"]On UMIERA:placz: Podarujmy mu jeszcze chwile zycia.... Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 jusstyna85 napisał(a):dziękujemy za odzew i prosimy o następne deklaracje... ON UMIERA.....nie wychodzi w ogóle z budy....:( Jejku.zabierajcie go stamtąd...ale macie juz ten DT??/Zalatwiony jest jakis hotelik???Moze trezba go zabrac "na kredyt" zeby byli JUZ a my tymczasem bedziemy oglaszacv rozsylac i szukac...ON NIE MA CZASU!!A KAZDA CHWILA JEST CENNA DLA NIEGO- NIE DAJMY MU ODEJSC W SAMOTNOSCI...:-(:-(:-( Ja nie dostalam numeru konta...poprosze na PW.. I blagam raz jeszcze - zabierajcie go stamtad JUZ..TERAZ....macie gdzie??? Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='gonia66']Jejku.zabierajcie go stamtąd...ale macie juz ten DT??/Zalatwiony jest jakis hotelik???Moze trezba go zabrac "na kredyt" zeby byli JUZ a my tymczasem bedziemy oglaszacv rozsylac i szukac...ON NIE MA CZASU!!A KAZDA CHWILA JEST CENNA DLA NIEGO- NIE DAJMY MU ODEJSC W SAMOTNOSCI...:-(:-(:-( Ja nie dostalam numeru konta...poprosze na PW.. I blagam raz jeszcze - zabierajcie go stamtad JUZ..TERAZ....macie gdzie??? :placz::placz::placz::placz: Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No to zabierzcie go proszę DZIŚ!!DACIE RADĘ??a WIECZOREM JAK SIE UPORAM ZE WSZYSTKIM W DOMKU ROZEŚLE WĄTEK...NA PEWNO UZBIERACIE POTRZEBNA KWOTE W DEKLARACJACH..ile potrzeba pieniazkow dokladnie na miesiac pobytu??? Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Uzbieramy...jestem pewna..wieczorem na dogo siada najwiecej osob...teraz kazdy ma jakies prace domowe:cool3: Mam tylko nadzieje ze dogo nie siadzie...ale uzbieramy...tylko go zabierzcie stamtad.....:-(:-(:-( Quote
jusstyna85 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Ja nie wiem czy wiecie ale same leki dla niego to 300 zł miesięcznie :( :( Quote
Recommended Posts