Jump to content
Dogomania

13 latek UMIERA!!!!! Potrzebne WSPARCIE FINANSOWE NA LEKI - JUZ W DOMKU

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pianka']Ogłoszenie jest, nie mogłam wytrzymać i poszłam sprawdzić. Jest, ale nie jestem zadowolona bo okazuje się, że można tam dać za darmo ogłoszenie, wystarczy wypełnić kupon i wysłać do nich.
No trudno mam nadzieje, że ta kasa nie pójdzie na marne i ktoś zadzwoni.

Wczoraj mialam maila w jego sprawie, ale nic z tego nie wyjdzie, bo ta osoba mieszka w bloku i go nie da rady znosić.

Cholerka,no...tyle pieniędzy,oby nie poszły na marne:shake:
Kurna,że tez ta osoba mieszka w bloku...:wallbash:
Fenisiu trzymaj sie psinko,pomoc powoli,ale nadejdzie;)
Pianka,dziewczyny-miejcie na niego oko,dziadeczkowi musi sie udać!

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Ogłoszenie jest, nie mogłam wytrzymać i poszłam sprawdzić. Jest, ale nie jestem zadowolona bo okazuje się, że można tam dać za darmo ogłoszenie, wystarczy wypełnić kupon i wysłać do nich.
No trudno mam nadzieje, że ta kasa nie pójdzie na marne i ktoś zadzwoni.

No, ale teraz to rozumiem, że zasypujemy ich kuponami z informacjami o innych psiakach? ;)
Na pewno ktoś zadzwoni. Musi.

Posted

sonikowa napisał(a):
Moge zadeklarowac 20 zl. Chyba, ze Kuba z padaczka ma nadwyzke, to moge zamienić: Feniks 30, Kuba 20. To jednak tylko Pianka wie czy taka podmianka mozliwa..
Dzis ogloszenie Feniksa w wyborczej. Moze coś drgnie..

Sonikowa dziękuje :)
MyrkurDagur napisał(a):
Ja także mogę coś dorzucić temu chwytającemu za serce staruszkowi... :-(

A czy to będą stałe wpłaty co miesiąc? nawet gdyby to było 5 zł,to bylibyśmy bardzo wdzięczni...

Mamy na początek
deklaracje
20 zł Sonikowa

Posted

Dogo, potrzebna jest pomoc. Czy ktoś jeszcze mógłby zadeklarować choć 10 zł co miesiąc? Chodzi o ostanie miesiące zycia psiaka. Obyśmy zdązyli dać mu troche ciepła, na które czeke już .... 9 lat!

Posted

[quote name='sonikowa']Dogo, potrzebna jest pomoc. Czy ktoś jeszcze mógłby zadeklarować choć 10 zł co miesiąc? Chodzi o ostanie miesiące zycia psiaka. Obyśmy zdązyli dać mu troche ciepła, na które czeke już .... 9 lat!

:crazyeye: O mateńko!!!:placz:

Posted

Ja deklaruje 10 zł na Feniksa jesli znajdzie sie platny tymczas...ale mysle ze teraz powinnismy zrobic wszystko zeby jak najwiecej ludzi tu weszlo...trzeba by rozeslac watek i chyba zmienic tytul na taki "prawdziwie dramatyczny"...bo Feniks przezywa dramat faktycznie...od trzech dni dogo nawala ..ale jakby co- ja deklaruje pewna kweote a jak bede moglato zawsze pare groszy wiecej moze wysle...tylko szukajcie tego domku i ludzi na watek aby wspomogli...

Posted

bumerang napisał(a):
proszę nr.konta na Feniksa:loveu: wpłacę dopiero od m-ca marca:oops:

Kochana może przeoczyłam,ale jaką sumę możesz zaoferować?Justynka zaraz powypisuje deklaracje na pierwsza stronę

Posted

jusstyna85 napisał(a):
dziękujemy za odzew i prosimy o następne deklaracje...

ON UMIERA.....nie wychodzi w ogóle z budy....:(

Jejku.zabierajcie go stamtąd...ale macie juz ten DT??/Zalatwiony jest jakis hotelik???Moze trezba go zabrac "na kredyt" zeby byli JUZ a my tymczasem bedziemy oglaszacv rozsylac i szukac...ON NIE MA CZASU!!A KAZDA CHWILA JEST CENNA DLA NIEGO- NIE DAJMY MU ODEJSC W SAMOTNOSCI...:-(:-(:-(
Ja nie dostalam numeru konta...poprosze na PW..
I blagam raz jeszcze - zabierajcie go stamtad JUZ..TERAZ....macie gdzie???

Posted

[quote name='gonia66']Jejku.zabierajcie go stamtąd...ale macie juz ten DT??/Zalatwiony jest jakis hotelik???Moze trezba go zabrac "na kredyt" zeby byli JUZ a my tymczasem bedziemy oglaszacv rozsylac i szukac...ON NIE MA CZASU!!A KAZDA CHWILA JEST CENNA DLA NIEGO- NIE DAJMY MU ODEJSC W SAMOTNOSCI...:-(:-(:-(
Ja nie dostalam numeru konta...poprosze na PW..
I blagam raz jeszcze - zabierajcie go stamtad JUZ..TERAZ....macie gdzie???

:placz::placz::placz::placz:

Posted

No to zabierzcie go proszę DZIŚ!!DACIE RADĘ??a WIECZOREM JAK SIE UPORAM ZE WSZYSTKIM W DOMKU ROZEŚLE WĄTEK...NA PEWNO UZBIERACIE POTRZEBNA KWOTE W DEKLARACJACH..ile potrzeba pieniazkow dokladnie na miesiac pobytu???

Posted

Uzbieramy...jestem pewna..wieczorem na dogo siada najwiecej osob...teraz kazdy ma jakies prace domowe:cool3: Mam tylko nadzieje ze dogo nie siadzie...ale uzbieramy...tylko go zabierzcie stamtad.....:-(:-(:-(