Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - Czesio przepiękny amstaf, ma najwspanialszy domek na świecie!!!!!

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo, to czesio odciąży tą stateczną a ta postrzelona będzie miała z kim rozrabiać!
świetny by był taki układ.jeśli państwo mają już 2 amstaffy to dobrze wiedzą o co chodzi z nimi!
mocno,mocno trzymam kciuki za jednego z moich największych ulubieńców!

Posted

No nie gniewaj się Asior- ja juz mam taką odchyłkę,jak słyszę,że ktoś ma suki i chce psa:evil_lol:
Z tej odchyłki wyszło,że zapomniałam,że to Ty psa oddajesz:oops:
Super domek mu znalazłaś:loveu:

Posted

dostałam takiego maila:

"witam, mam pytanie co do tego pieknego psa. mieszkam za granicami Polski wzwiazku z czym chce zapytac, czy pies ma potrzebne dokumenty typu, pszport, ksiazeczke zdrowia?? nie wiem jakie jeszcze dukumenty psy rasowe powinny posiadac, wiec prosze o szczegolowe informacje. aha chciala sie jeszcze spytac czy ten pies jest do wziecia czy do kupienia??

bardzo prosze o odpowiedz i z gory bardzo bardzo dzikuje. :)

Ola."

co wy na to?
on chyba nie ma żadnych papierów...?

Posted

CZESIO MA ZGODE NA ADOPCJĘ:multi::multi::multi:
CZYLI MA DOM!!!
PANI PRZYJEDZIE POO NIEGO JAK TYLKO SIE JEJ UDA ZAŁATWIĆ WOLNE W PRACY:multi:
JESSUUU JAK SIE CIESZE!!!!!

Posted

Morgan:-) napisał(a):
A pani bedzie miała czas, żeby z Czesiem poszaleć tyle ile należy??

morgan, czesio będzie szalał z dwiema suczkami-w tym jedną tak postrzeloną jak on sam! :multi:

Posted

no i poza tym oprócz wielkiego domu, będą mieli wieeelki ogród do szaleństw ;)
Państwo się martwią, że Cześ musi tyle czasu jeszcze siedzieć w schronie :(, ale Pani wykorzystała już cały urlop na ten rok...

Posted

Pani stanęła na głowie i przyjedzie po cześka w sobotę .. znaczy będzie tu w sobotę wieczorkiem a w niedziele po niego pojedzie...
Załatwiłam z TOZ-em, że zawiozą tą zgodę na dopcję do schroniska ;) i Pani sobie ją odbierze stamtąd :multi:
Okazuje się, że to 400 km od krakowa.. kawał drogi.. ciekawe jak Cześ tą drogę zniesie...

Posted

ooo jak to miłó czytać tak wspaniałą wiadomość :multi:. Kochany Czesio, on tak się w tym boksie marnuje, ma tyle energii cały czas zaczepia sąsiada Nortona zachęcając go do zabawy. Już go widzę jak szaleje z suczynkami :cool3: :evil_lol:

Posted

Własnie napisała do mnie Pani Małgosia, że będzie nowa mamą Cześka. :multi:

Pani Małgosia była u nas strasznie zakochana w naszym Gustawie ale on znalazł dom. Z Panią Małgosią dłuugo żeśmy rozmawiali o psiakach z adopcji, więc mam nadzieję, że Czesio będzie miał super.

Posted

Doddy, Pani Małgosia wydaje się bardzo sensowną i mądrą kobitką ;)
Wiem, ze Czesiek nie mógł trafić lepiej ;)
Bardzo się cieszę, że postawiłam na swoim :P bo od początku wszyscy moi zxnajomi twierdzili, ze to nie przejdzie, bo daleko, bo inne mioasto, bo nie będzie jak zrobić kontroli ;)
ale się udało :multi:

a tu wątek Parysa, kolegi "spod celi" Cześka... również kochany, przyjazny astek...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-parys-mlody-piekny-smiejacy-sie-ast-127833/#post11492767