Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - Czesio przepiękny amstaf, ma najwspanialszy domek na świecie!!!!!

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]PILNIE SZUKAMY JAKIEGOŚ WOLONTARIUSZA Z JELENIEJ GÓRY!!!! MAM PANIĄ CHĘTNĄ NA CZESKA, ALE TAM KTOZ KONTROLI NIE PRZEPROWADZI, ALE ZGODZILI SIĘ, ŻE ZROBI TO KTOŚ Z WOLONTARIUSZY, KRAKOWSKI ZADEN TWGO NIE PRZEPROWADZI BO DALEKO, ALE JAKIŚ STAMTĄD OWSZEM....

Ja dzwoniłam dziś na nr który znalazłam w necie jako TOZ oddział Jelenia Góra, ale to nr schroniska... Mam dzwonić jutro bo dziś już kierownika nie było...

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
najpierw porozmawiam z kierownikiem schroniska z Jeleniej góry ;)
A potem będe tu szukać ;)

oj już mi się ta góry pomyliły:evil_lol:
Czesio jest w jeleniej górze a ma być adoptowany w zielonej górze, tak?

Posted

niee.. czesio jest w Krakowie a ma iść do jeleniej góry :evil_lol:
a kierownik to ma do tego, zę chcę zeby kogoś na kontrole wysłał do tej babki ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
aha, bo wczesniej pisałaś że ma iść do zielonej góry...to ja ci podesłałam link do użytkowników z zielonej a nie z jeleniej:evil_lol:

:hmmmm:z zielonej pisałam.. a to musiały mi się te góry pomylić :roll:
Morgan:-) napisał(a):
Asior eeeeeee ale Ci się fretka z twarzy zmieniła :razz:

no nie :) i uszy jej odpadły :P

w jeleniej górze wszystko załatwione, teraz tylko musze złapać Panią czy zgodzi sie, zeby kontrolę przeprowadziła straż miejska lub policja :roll" dziwne to trochę i niewiem czy Pani się zgodzi.. sama bym się zastanawiała przy moich sąsiadach :roll:

Posted

Asior napisał(a):
:hmmmm:z zielonej pisałam.. a to musiały mi się te góry pomylić :roll:

no nie :) i uszy jej odpadły :P

w jeleniej górze wszystko załatwione, teraz tylko musze złapać Panią czy zgodzi sie, zeby kontrolę przeprowadziła straż miejska lub policja :roll" dziwne to trochę i niewiem czy Pani się zgodzi.. sama bym się zastanawiała przy moich sąsiadach :roll:

a czy sm lub policja będą umieli taką wizytę przeprowadzić?bo wydaje mi się ze trzeba mieć podejście ...no nie wiem...czy nie potraktują tego "urzędowo"?

...a jeśli się pani nie zniechęci to chyba będzie dobry znak...!

Posted

Pani bez najmnijszego oporu zgodziła się na kontrolę straży miejskiej lub policji ;)
Dziś dzwonię do jeleniej góry do kierownika schroniska z prośbą o takową wizytę... :)

Posted

boszzz.. trzeba napisać w aukcji żę kontrola przedadopcyjna i poadopcyjna OBOWIĄZKOWA, bo same buroki do mnie dzwonią.... :mad:
Kontrole u Czeskowego domku ( otencjalnego) dopiero będe załatwiać po niedzieli, bo przez dwa dni nie udało mi się skontaktować z kierownikiem schroniska.... normalnie jeździ po okolicy i trudno go zastać, ajak już jest to ja wtedy dzwonić nie mogę ....:placz:

Posted

w aukcji jest napisane czerwonym kolorem ze
ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO WIZYTY PRZED- I POADOPCYJNEJ
ORAZ UTRZYMYWANIA KONTAKTU Z ADOPTUJACYM.

a jeśli tamta babka sie jeszcze nie rozmyśliła...to dobrze by było gdyby udało się zdążyć przed świetami

Posted

ja wiem, ze tam jest tak napisane, ale burokom trzeba drukowanymi literami i jeszcze wytłuścić... bo zastrzegać sobie prawo, to co innego niż obowizkowa kontrola przed adopcyjna :eviltong:
w każdym razie w poniedziałek ok 7 rano mam dzwonić do gościa...i mam nadzieje, ze tym razem go zastane...

Posted

joł joł

Dziś będzie przeprowadzona kontrola u Pani :multi:
Pani niestety nie da rady chyba w tym roku przyjechać po Cześka ( jak będzie zgoda, a nie dopuszczam innej myśli, bo wykonałam tysiące telefonów i uruchomiłam mnóstwo ludzi :cool3: ), bo pracuje w hotelu i w weekend też pracuje.. oprócz tego jej mąż też musi mieć wolne, bo sama moze sobie nie poradzić ze świrniętym Cześkiem :)
Ale myśle, że jak będzie zgoda, to uproszę kierownika, zeby przetrzymał Czeska dla niej, bo to już nie będzie żadna rezerwacja psa, których nie ma w schronie, bo skoro babeczka będzie miała zgodę, to pies tak jak by powinien być już jej ;)
Bardzo się cieszę... bo Cześ będzie miał duży dom z ogrodem i z dwoma "paniami" amstafkami, z których jedna jest ponoć tak samo popieprzona jak Cześ ;) i nie daje żyć tej drugiej - starszej i statecznej :evil_lol: