phase Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 `. http://img20.imageshack.us/img20/5710/dsc02697f.jpg FOCH. :diabloti: Czesław. :loveu: Quote
Asior Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 a tak wogóle to na tym zdjęciu jak dalmatyńczyk wygląda :roll: Quote
Asior Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 świerzutkie wieści z domku Czesława :) Dzień Dobry ! Przepraszam że tak długo się nie odzywałam.Było lato ciągle się coś działo i tak przeleciało. W tym tygodniu prześle zdjęcia Czechula bo mam ich ogrom i to świetnych. Spotkało nas okropne nieszczęście. W piątek babci Mai pokazała się jakaś gula pod pachą. Pojechaliśmy do kliniki wet.zrobili wyniki. Wszystko super ale białe ciałka krwi 30500 trzykrotnie przekroczona norma. W sobote guz się powiększył.Nie chodziła od piatku. Leszek ją wynosił. Dostała lekarstwa. W poniedziałek lekarz stwierdził że można dać wyłącznie chemie da jej to 2-3 miesiące i ból.Strasznie się męczyła nawet sie przekręcić nie mogła podnieść nic i ten okropny wzrok-płakała.. Wybraliśmy... To było okropne. Mam nadzieje że więcej mnie to nie spotka, ja sie do tego nie nadaje. Usnęła spokojnie.Jest w ogrodzie. Ja już nie mam siły płakać. Lekarz powiedział że 12 lat w takim zdrowiu dla amstafa to i tak ładnie. Pocieszeniem jest że wątroba nerki były zdrowe i reszta (za wyjątkiem krwi) czyli karmienie było poprawne. Takiego psa na tej ziemi już nie będzie, tak ją kocham i będę kochać... Co do Czesiula troche jeszcze urósł rozpanoszył się na dobre, z karmy wybiera co lepsze reszte rozwala koło michy,( na poczatku zbierał wszystko co do okrucha). Nie warczy na nas wcale. Jest przekochany, milusi, uwielbia się miętosić.Choć już bez ceregieli upomina się o leżenie na tapczanie. Jak przychodzimy do domu to odstawia z Majtą taki taniec wojownika że podpieram się ściany i daje mi buziaki -co chwile. Szaleją z młodą że z ogrodu nic - ani trawy ani krzaczka zostałao tylko kilka dorosłych iglaków. Na dodatek kopią dziury. Ale to nic ważne (tak myśle widząc jego roześmianą mordkę) że jest szczęśliwy. Jak tylko Leszek "poobrabia" zdjęcia przyśle. Miło pozdrawiam Małgorzata Quote
andzia69 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 biedna babcia Maja:-(:-(:-( (*)(*)(*) takie to straszne jak nam odchodzą nasze kochane psy:placz: Quote
phase Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 `. Oj... :-( [*] A Czesiu jak zwykle ADHD. :loveu: Quote
Asior Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 wieści od Czesława :) Witam! donosze ze Czechol jest przekochany. Jak przypomne sobie nasz zryw na początku jak zagryzł psa to mnie ciarki przechodzą. Pieski maja się wspaniale.Prezenty pod choinke już mają. Apetyt dopisuje, rozrabiają w najlepsze.Życze Smacznych Wesołych i Spokojnych Swiąt Małgorzata Leszek Kuba Majta i Czesiu ( w załączeniu zdjęcia) Quote
phase Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 `. Po prostu zdjęcie wymiata. :evil_lol::evil_lol: http://img692.imageshack.us/img692/368/czyszczenie20zebow20031.jpg Widok Czesława zawsze sprawia uśmiech na twarzy. :) Quote
phase Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Byłaby szansa na nowe wieści i zdjęcia Czesia? Quote
Recommended Posts