Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - Czesio przepiękny amstaf, ma najwspanialszy domek na świecie!!!!!

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
łóżkowe zdjęcia na cenzurowanym :cool3:

hehe, ale już jest po godzinie 22 przecież:cool3:

asior, masz już jakieś info o biance?dostałaś więcej fotek?zakładasz wątek?:cool3:

Posted

Czesio pokazuje pazurki :diabloti:

Dobry wieczór, na spaczerze też wyrwał włosy takiemu szczekaczowi ale sobie sam wyskrobał bo darł morde niemiłosiernie. Podobno hormony przestaną działać po kilku miesiącach i dopiero wtedy złagodnieje do psów.Ale jest kochany ułożymy go - jest mądry i milusiński.Jakoś to będzie już jest lepiej, poukładaliśmy to sobie jakoś. Na pewno taka możliwość aby oddać Czesia nawet nam na myśl nie przyszła. Babcia ledwo chodzi ,więc też nie chce chodzić daleko siada i trzeba ja nieść nie wymaga wiec dalekich spacerów.
Mam zdjęcia jak razem śpią -na tapczanie oczywiście-prześle i pozdrawiam .
A tak w sumie to ja chyba za Czesia nie podziękowałam, co robie teraz bo większej radości już dawno nie miałam jak szczęście tych psiaków..

Posted

agaga21 napisał(a):

asior, masz już jakieś info o biance?dostałaś więcej fotek?zakładasz wątek?:cool3:

nie mam więcej info o Biance.. ani zdjęć :(
z dwoma to nawet nie ma co robić allegro :(

Posted

Asior napisał(a):
no i są obiecane zdjęcia łóżkowe :diabloti:
TYLKO DLA WIDZÓW PEŁNOLETNICH :cool3:

nie wiem Asior jak możesz takie zdjęcia pokazywać "publicznie", hi hi hi te to koniecznie trzeba ocenzurować.

Posted

Asior - ponieważ ty sie mylisz w psach:evil_lol: i ja w waszych:evil_lol::evil_lol: zrób mi zestawienie wątków i burków bullowatych od was to wreszcie zrobie porządek i do biednej Arabelki dorzucę na moim wątku wszystkie bullowate biedy krakowskie

A Czesław genialny jest:loveu: zdjęcia...łóżkowe...ten ...tego:evil_lol::diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
oj tam myle.... poprostu pomyliłam Cię z agagą :cool3:
Wyśle Ci zaraz wątki naszych bulków...

ze mną???:crazyeye:
to ja w temacie w ogóle nie jestem:oops:

Posted

ehhhh... szkoda gadać.. Ty już wiesz o co cho, ale reszcie muszę opisać :(
Otóż Pani małgosia do mnie wczoraj zadzwoniła..i dowiedziałam sie, ze Cześ zagdyzł psa... Ponoć Cześ dostaje amoku jak widzi małego psa... Nie straszny dla niego jest nawet płot z elektrycznym pastuchem :(
Niestety tamto zagryzienie było spowodowane tym, zę Cześ był bez kagańca i bez smyczy :(
Pani była z psami w lesie i nie zauważyła, zę sąsiadka wyszła ze swoim psiakiem :( Ale cześ go z daleka wyczuł.... Na nic nie zdało się odwoływanie, krzyki i próby odciągnięcia.... Zresztą Cześ jak już się rzuca to próby odciągnięcia go od "ofiary" kończą się też capnięciem Pani małgosi lub jej męża, zależy kto odciąga... Czes wpada w taki szał, zę nie istnieje dla niego świat zewnętrzny.... normalnie jak w amoku jest wtedy....
Do tego kilkakrotnie przeskoczył już przez ogrodzenie ( 180 cm), które jest pod prądem... Dla niego nie ważne to jest.. jak zobaczy na horyzoncie jakiegoś niewielkiego psa, to jednym susem pokonuje siatkę i...... Jednak zawsze im się udało w pore dolecieć i odciągnąć go... tym razem był szybszy.. pani Małgosia mi mówiła, ze musiała mu to maleństwo z zęba ściągać bo wisiał mu na kle :placz::placz::placz::placz:
Będą mieć sprawę w sadzie :(
Dziś byli u trenera.. ponoć trenuje też asty ( andzia, więc moze na razie niech przy nim zostaną... jeśli nie będzie efektów, to wtedy będziemy szukać innego)
Będą walczyć o Czesia.....ale Pani powiedziała mi ( zanim ochłoneła po tym wszystkim) , ze jeśli treser powie, ze nic sie nie da zrobić to będą rozważali odwiezienie go :placz:, bo ona nie jest w stanie go nawet utrzymać na smyczy kiedy w pobbliżu pojawi się jakiś pies....
Co dziwne.. dużych nie rusza.. ale małych nienawidzi ...
W schronisku u nas wetka powiedziała ( do mnie), ze już lepiej jak by go uśpiła, niż oddawała do schronu....bo pies po takich przejściach to już nie będzie się nadawał do niczego ( chodzi o adopcję i powrót do schronu )
Wieczorkiem Pani napisała mi, ze już trochę ochłonęli i ze będą WALCZYĆ o niego po pokochali go mocno...
W schronisku juz wysłuchałam... że mnie uduszą, bo " do jakiego domu ja cześka wydałam" :roll:
A jak usłyszeli o ogrodzeniu z pastuchem i tej obroży o której mi Andziu mówiłaś to wogóle stwierdzili, że chyba lepiej, gdyby wrócił do schroniska...
ehh ma dość.. Cześ był najspokojniejszym i najkochańszym psiuakiem w schronisku.. a teraz się okazuje, ze to agresor, co nie da do siebie podejść kiedy ma kość lub mięso......jedynie przy suchym Państwo bez obaw mogą podchodzić..... :shake:

Posted

o żesz ku***!!!:-(:-(:-(
masakra...można się juz domyślać dlaczego trafił do schroniska.....mi od razu przyszła na myśl elektryczna obroża...ale czy to o tym pisałaś że nie działa?

bosz........co to będzie?:shake:

Posted

elektryczną obroze Państwo mają kupić właśnie, ale w schroniesku twiuerdzą, zę po czymś takim psiak totalnie będzie nie nadawał sie do egzystencji, że mu to coś pomiesza w psychice :roll: