Asior Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 dopiero jutro się dowiem czy Czesior jest nadal w schronie.. ja niestety nie mogę jechać bo mam paskudną anginę :placz: Quote
Morgan:-) Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Asior kuruj się tam cobyś się już kompletnie nie rozłożyła :razz: (no chyba że już jesteś kompletnie rozłożona, więc kuruj się jeszcze intensywniej :cool3:) Quote
phase Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 `. Właśnie zdrowiej szybko !!! Na górę HOP ! Quote
Asior Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Morgan:-) napisał(a):Asior kuruj się tam cobyś się już kompletnie nie rozłożyła :razz: (no chyba że już jesteś kompletnie rozłożona, więc kuruj się jeszcze intensywniej :cool3:) łoooj jestem rozłożona na cacy :roll: Quote
Morgan:-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Asior napisał(a):łoooj jestem rozłożona na cacy :roll: Biedusia :shake: Trzymam kciuki i przesyłam zdrowotną energię prosto do Ciebie :p Zdrowiej szybko :multi::multi::multi: Quote
Asior Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Ty wiesz, ze chyba pomogły Twoje fliudki :crazyeye: Dziś czuje się znacznie lepiej... :loveu: Ponoć czesiek nadal w schronie.. albo państwo nie przeszli weryfikacji, albo ktoz tak się śpieszy z kontrolami :roll: Quote
phase Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 `. A jak się psiak czuje ?! :-( HOP na pierwsza Czesio !!! Quote
wilczyca Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 na "N-10" też jest (przynajmiej dwa dni temu był) taki ładny, młody, czarny, troszkę zgubiony w sytuacji w jakiej się znalazł. Quote
Asior Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ooo to musze oblukać koniecznie :) Quote
Asior Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 nosz kuźwa, nadal w schronisku..... ponoć część ludzi chętnych się wycofała, a część chyba nie przeszła weryfikacjo... a on.. no wariat jak cholera, poprostu najszczęśliwszy pies na świecie :roll: kuźwa co ja bym dała, zęby móc go choć na tymczas wziąć :( Quote
Asior Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ta i psa ratlerka co zagryza wszystko co stanie mu na drodze :angryy: Quote
andzia69 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 to masz ratlera-morderce?:crazyeye: łojej - a ja myślałam, ze tylko bullowate to mordercze psy ziejace prawie ogniem z mordy i ociekające krwią:diabloti: Quote
Asior Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 kochana, powiedziano mi, ze gdyby mój Lucki był dobermanem, albo rotkiem to już bym nie żyła :mad: Jak byś widziała, jak się kiedyś rzucił do gardła astkowi, a ten tak patrzy co mu się u szyi dynda... :-o Quote
phase Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 `. No to fajny ten Lucki :cool3: Ale on tylko tak do dużych psów, czy też do małych taki jest ? Quote
Asior Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 do każdych :angryy: nie ważne , mały , duży, szczeniak, suka..... normalnie skaranie boskie z nim mam... To taka chodząca maszynka do zabijania :roll: Quote
epe Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jest wyjście - uśpić:evil_lol: Wstyd takiej fajnej pani przynosi;) Quote
Asior Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 nawet mi nie mów.. on ma dopiero 6 lat.. a te gówna małe są długowieczne :placz: Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 W góre Czesiu :cool3: . Ojej .. co za 'wspanialy' ratlerek :diabloti: . Quote
phase Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 `. tylko kochać takiego ratlerka :cool3: no ale dobrze , że w stosunku do Ciebie taki nie jest :razz: Quote
Asior Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 no do mnie taki nie jest, ale w stosunku do pełzającego mojego synka już nie jestem taka pewna... :roll: Quote
agaga21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 chciałabym podać numer kontaktowy do zdjęcia Czesia : Logowanie do nasza-klasa.pl do kogo mam podać? Quote
Morgan:-) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asior zapodaj fotę tego mordercy coby wszystkie ciotki wiedziały jakich kurdupli się wystrzegać :razz: Quote
Asior Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ty się smiej :mad: a ja mam problem z nim w domu.. a tu nieśmiałe podchody do młodego... Quote
Recommended Posts