Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - Czesio przepiękny amstaf, ma najwspanialszy domek na świecie!!!!!

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

linki się nie chciały wkleić.trzeba dodać "www."

adopcjapsa.pl/

mojpupil.pl/ogloszenia

schronisko24.pl/psy

ogloszenia.hodowle.info/amstaff_o_jasnych_oczach,20081211115610.html

darmobranie.pl/oddam_za_darmo/zwierzeta/987/amstaff_o_jasnych_oczach.php

pineska.pl/?controlCode=705c1669be3536cdd725cd42fdb23c18&id=57526&do=confirm

Posted

doddy napisał(a):
My wiemy o tym psie.

wiecie, ale pewnie nie macie gdzie go "upchnąć"?
przeraża mnie tak małe zainteresowanie tym chłopaczkiem :shake:a przecież chociażby ze względu na te jego oczy jest wyjątkowy...to taki piękny pies!

Posted

agaga21 napisał(a):
( ..... ) przeraża mnie tak małe zainteresowanie tym chłopaczkiem :shake:a przecież chociażby ze względu na te jego oczy jest wyjątkowy...to taki piękny pies!

Czesio jest na "starych budach" a to jest tak raczej na uboczu a tam osoby zainteresowane adopcją "jakiegoś" psa raczej rzadko się "zapuszczają". A Czesio jest naprawdę kochany, skacze jak piłeczka ;), szczeka żeby tylko ktoś zwrócił na niego uwagę, cieszy się jak się do niego podejdzie podkłada łepetynkę do głaskania, zalizał by człowieka "na śmierć" :cool1:. Wydaje mi się że miał by większą szansę na adopcję gdyby był w innym miejscu - że tak powiem nieładnie - gdyby był "wystawiony" choćby na budach "Z", "N", "V" lub "T".

Posted

[quote name='asior']witam
przedstawiam wam czesia...pięknego astka, w którym się zakochałam od pierwszego spojrzenia :)
nie lubie tej rasy okropnie... Przyznaję się bez bicia, ale od wczoraj zmieniam zdanie :)
psiak jest boski!!!
Pomijając to, zę ma adhd i na dupsku nie usiedzi, to jest poprostu idealny. Niestety nie dowiedziałam się ile ma lat, bo nie mają wpisanej tej informacji w papierach, ale musi być młody sądząc po jego szalontym zachowaniu :diabloti:

A oto moja nowa miłość:

co to twÓj pies czy na sprzedaŻ bo jest boski!!!

Posted

nie wiedziałam wcześniej ponieważ nie zrozumiałam tej wypowiedzi.Jestem nim zainteresowana ponieważ zobaczyłam go na allegro .Mam jednego szczeniaka suczka i mama pytanie czy pies toleruje inne psy?? i czy jest wykastrowany??:p:roll::lol:;)

Posted

Monisiaczek1111 napisał(a):
nie wiedziałam wcześniej ponieważ nie zrozumiałam tej wypowiedzi.Jestem nim zainteresowana ponieważ zobaczyłam go na allegro .Mam jednego szczeniaka suczka i mama pytanie czy pies toleruje inne psy?? i czy jest wykastrowany??:p:roll::lol:;)

to zmienia postać rzeczy:lol:
musisz poczekać aż asior się pojawi, pewnie ona ma takie informacje.