phase Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 `. O boże to na prawdę morderca :crazyeye: :razz: Quote
Pusiakowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 i to jest morderca?! :diabloti: ale masz slodkiego bobasa :loveu::loveu: . Ale tu sie rozwinal temat o ratlerku-mordercy a ja sie zapytam co u Czesia? :lol: Quote
Morgan:-) Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jesoooo Asior - ten krwiożerczy wzrok i ociekający ślina pysk - strach się bać :razz: Quote
Asior Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 śmiejcie się, śmiejcie... może któraś go chce na tydzień :cool3:?? zrobi porządek z Waszymi psami :diabloti: Do Cześka jadę w niedziele :) Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 czy Czesio ma chociaż allegro? jak nie to mu zrobię. Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nie wiem co jest grane ale nie mogę dodać linków do ogłoszeń które zrobiłam...:angryy::angryy::angryy: czekam na informację czy ma allegro Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 linki się nie chciały wkleić.trzeba dodać "www." adopcjapsa.pl/ mojpupil.pl/ogloszenia schronisko24.pl/psy ogloszenia.hodowle.info/amstaff_o_jasnych_oczach,20081211115610.html darmobranie.pl/oddam_za_darmo/zwierzeta/987/amstaff_o_jasnych_oczach.php pineska.pl/?controlCode=705c1669be3536cdd725cd42fdb23c18&id=57526&do=confirm Quote
Asior Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Czesiu nie ma allegro Będę wdzięczna za zrobienie, tylko trzeba zaznaczyć w ogłoszeniu, że obowiązkowo przed adopcją kontrola Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ok.wieczorem zrobię allegro.czy są jakieś dodatkowe informacje dotyczące jego zachowania poza tym ża ma ADHD;) i ze jest milutki? Quote
andzelika1952 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wyślijcie zdjęcia i opis pieska na adres [email protected] - tam są wspaniali ludzie i pomogą w znalezieniu domu dla astka. Nam nie odmówili nigdy. Warto spróbować. Quote
agaga21 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 doddy napisał(a):My wiemy o tym psie. wiecie, ale pewnie nie macie gdzie go "upchnąć"? przeraża mnie tak małe zainteresowanie tym chłopaczkiem :shake:a przecież chociażby ze względu na te jego oczy jest wyjątkowy...to taki piękny pies! Quote
wilczyca Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 agaga21 napisał(a): ( ..... ) przeraża mnie tak małe zainteresowanie tym chłopaczkiem :shake:a przecież chociażby ze względu na te jego oczy jest wyjątkowy...to taki piękny pies! Czesio jest na "starych budach" a to jest tak raczej na uboczu a tam osoby zainteresowane adopcją "jakiegoś" psa raczej rzadko się "zapuszczają". A Czesio jest naprawdę kochany, skacze jak piłeczka ;), szczeka żeby tylko ktoś zwrócił na niego uwagę, cieszy się jak się do niego podejdzie podkłada łepetynkę do głaskania, zalizał by człowieka "na śmierć" :cool1:. Wydaje mi się że miał by większą szansę na adopcję gdyby był w innym miejscu - że tak powiem nieładnie - gdyby był "wystawiony" choćby na budach "Z", "N", "V" lub "T". Quote
agaga21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 net mi słabo działał i 4 razy mi się allegro kasowało...ale w końcu się udało: amstaff o niesamowitych oczach (505818244) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. sprawdźcie czy wszystko jest ok. Quote
phase Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 `. Wszystko działa wszystkie foteczki są ;) Quote
Monisiaczek1111 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cudny pies z.Na sprzedaż czy twój ?? nie rozumiem Quote
Monisiaczek1111 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='asior']witam przedstawiam wam czesia...pięknego astka, w którym się zakochałam od pierwszego spojrzenia :) nie lubie tej rasy okropnie... Przyznaję się bez bicia, ale od wczoraj zmieniam zdanie :) psiak jest boski!!! Pomijając to, zę ma adhd i na dupsku nie usiedzi, to jest poprostu idealny. Niestety nie dowiedziałam się ile ma lat, bo nie mają wpisanej tej informacji w papierach, ale musi być młody sądząc po jego szalontym zachowaniu :diabloti: A oto moja nowa miłość: co to twÓj pies czy na sprzedaŻ bo jest boski!!! Quote
agaga21 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 monisiaczek, przeczytałaś wątek? to pies ze schroniska do adopcji....nie wiem... czy sobie jaja robisz czy nie (?) Quote
Monisiaczek1111 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 nie wiedziałam wcześniej ponieważ nie zrozumiałam tej wypowiedzi.Jestem nim zainteresowana ponieważ zobaczyłam go na allegro .Mam jednego szczeniaka suczka i mama pytanie czy pies toleruje inne psy?? i czy jest wykastrowany??:p:roll::lol:;) Quote
agaga21 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Monisiaczek1111 napisał(a):nie wiedziałam wcześniej ponieważ nie zrozumiałam tej wypowiedzi.Jestem nim zainteresowana ponieważ zobaczyłam go na allegro .Mam jednego szczeniaka suczka i mama pytanie czy pies toleruje inne psy?? i czy jest wykastrowany??:p:roll::lol:;) to zmienia postać rzeczy:lol: musisz poczekać aż asior się pojawi, pewnie ona ma takie informacje. Quote
Recommended Posts