Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 dzień dobry Dusieńko :) pewnie znów telefon milczy w twojej sprawie... :( Quote
koosiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Niestety teraz jest bardzo niefajny okres, nawet o psy w typie rasy jest niewielki odzew, a co dopiero o zwykłe kundelki :( Quote
Olga7 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='koosiek']Filmiki: [video=youtube;xcS6XgRccqg]http://www.youtube.com/watch?v=xcS6XgRccqg[/video] [video=youtube;jfb6nIY45MA]http://www.youtube.com/watch?v=jfb6nIY45MA[/video] A strachulec Brutus, z którym Dusia siedziała wcześniej, pojechał wczoraj do nowego domu :)[/QUOTE] Jest z konca maja filmik z Dusia -choć niezbyt wyrazny raczje -ale widać naszą niunię :)-strachulca -Dusię :):loveu: Może by koosiek znalazla chwilę i zrobila suni choc 2-3 fotki -albo inna cioteczka ?? Prosimy pięknie :loveu:. Quote
Olga7 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dopiero dziś-po m-cu zauwazylam wątek Elinki : http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=14963981#post14963981 Szkoda ,że tak pozno -może by Dusia tak wypatrzyla sobie swoj domek .. ? Quote
Akrum Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dusia jak mamy Ci jeszcze pomóc? ktoś ją w końcu na tym facebooku umieścił?? Quote
koosiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='malagos']A może jakieś nowe zdjęcia? ...[/QUOTE] Ja nie mam teraz aparatu, zresztą Dusia ma już dużo ładnych zdjęć, są w Azylu psiaki, które mają tylko po kilka, a nie mogą, jak ona, bronić się urodą... Quote
AgusiaP Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Akrum']Dusia jak mamy Ci jeszcze pomóc? ktoś ją w końcu na tym facebooku umieścił??[/QUOTE] sunnivaa miała myślę, że umieściła ;) Quote
malagos Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Pokaże ją na mejla tym panstwu, którzy chcieli dac dom mojemu strachulcowi Nince, która w końcu pojechała do Krakowa. Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 tak, tak :) skoro wtedy chceli strachulca, to moze teraz zdecydowali by się na Duśkę :) Quote
Olga7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='malagos']Pokaże ją na mejla tym panstwu, którzy chcieli dac dom mojemu strachulcowi Nince, która w końcu pojechała do Krakowa.[/QUOTE] Bardzo popieram pomysł Malagos -może to akurat domek się Dusi szykuje .. Będziemy Ci bardzo wdzięczni za pomoc Dusi . Quote
aanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dusiuniu kochana , ty straszaczku biedny , może i do Ciebie sie los uśmiechnie - całuję Cię kudłatko .... Quote
AgusiaP Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 malagos napisał(a):Pokaże ją na mejla tym panstwu, którzy chcieli dac dom mojemu strachulcowi Nince, która w końcu pojechała do Krakowa. Małgoś waidomoo już coś??? Boziu trzymam mocno kciuki... Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja juz nie pytam Malagos -ale b.liczę na ten domek dla Dusi .Może akurat wpadnie w serce tym państwu ? .:razz: Quote
malagos Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nie, nic sie raczej nie szykuje. Ci państwo nie odpowiedzieli na mejla, to już któryś raz, chyba nie warto nimi sobie zaprzątać głowy... Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A może wyjechali na wakacje i nie ma ich w domu ? I odezwą się po powrocie -i wzruszą się losem Dusi .I napiszą ,że Dusia może miec u nich domek ? Oby tak bylo . Bo inaczej może by choć odpisali ,że nie mogą adoptowac Dusi ...Nie rezygnuj jeszcze zupelnie może kochana Malagos-może jeszcze mozemy mieć nadzieję .. Quote
migdalena Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 malagos napisał(a):Nie, nic sie raczej nie szykuje. Ci państwo nie odpowiedzieli na mejla, to już któryś raz, chyba nie warto nimi sobie zaprzątać głowy... Zdecydowanie NIE ! Po tym jak zachowali się przy niedoszłej wizycie adopcyjnej Ninki ,nie dałabym im psa. Może i wiarygodnie brzmią przez telefon ,ale ich "czyny" mówią znacznie więcej... Quote
Olga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jesli są zarzuty wobec tych ludzi -to co innego .Muszę poczytać wątek Ninki -bo zaglądalam tam pobieżnie ostatnio i nie skojarzylam ,że to mogę byc ci sami ludzie wobec ktorych są jakieś zarzuty . Quote
AgusiaP Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Akrum napisałam tak jak się umawiałysmy do Lary z prośbą o wznowienie Allegro dla Dusi. Niestety nie odpisała moze wyjechała na wakacje. Quote
Akrum Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 AgusiaP napisał(a):Akrum napisałam tak jak się umawiałysmy do Lary z prośbą o wznowienie Allegro dla Dusi. Niestety nie odpisała moze wyjechała na wakacje. dZIęki :) tak, Lara chyba wyjechała, bo już gdzieś na innym wątku czytałam. Quote
AgusiaP Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Akrum napisał(a):dZIęki :) tak, Lara chyba wyjechała, bo już gdzieś na innym wątku czytałam. To pomyślisz nad kimś do kogo mogłabyś napisac o Allegro dla Dusi? ;) Quote
__Lara Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jestem. Nie wyjechałam tylko padł mi komputer i byłam odcięta :( oczywiście jak chcecie jeszcze to wznowię allegro. Quote
Recommended Posts