Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dusia już coraz bardziej chce wychodzić na spacery. jak jej kumpel z boksu już z niego wyjdzie to ona leci do furtki i chce sama sobie otworzyć :)
na spacerach jest jeszcze zestresowana chodzi nerwowo w koło osoby która ją trzyma.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Oki, to zostaje :)

Tylko dlaczego wszystkie zdjęcia poznikały? :( ciotki, usunęłyście fotki z wątku?

Lara mnie się wszystkie fotki wyświetlają :roll: Kurcze czemu Tobie i koosiek nie :shake:

Posted

a ja nadal wszystkie zdjęcia na allegro widzę :)
więc nie wiem, od czego to zależy...

Witaj Dusiu, trzymam kciuki, żeby jednak ten obserwator się odważył i zadzwonił...

Posted

Zrobiłam wczoraj trochę zdjęć Misiowi i Dusi na spacerku, ale jak teraz patrzę, to takie sobie wyszły... No ale chociaż widać, jaką ładną fryzurkę teraz ma :)

Dusia na spacerze chodzi wokół człowieka, to samo robiła przywiązana do barierki - cały czas krążyła wokół słupka...

Posted

piękne zdjęcia :)
koosiek - dziękujemy :)
kurcze, że nikt nie chce takiej pięknoty, ale mam nadzieję, że po wakacjach wszystko się zmieni i Dusia swojego człowieka znajdzie ;)

Posted

Koosiek -ślczna jest ta nasza Dusia i śliczne foty -bo widac na nich sunię taką ,jaka jest -naturalna .Choć pewnie odwiązana od smyczy najchętniej by się oddalila ,by poczuć nieco wolności .Widocznie uwiązanie ją ogranicza mocno i brak jej wolnego biegania w pobliżu swych ludzi -najchętniej pewnie z lubianymi i fajnymi dla niej psami -by wyszalec się choc nieco-wtedy by może Dusia bardziej byla swobodna i odważna.

Posted

[quote name='__Lara']Dusia ma 1 obserwatora na allegro ;) a zdjęć dalej nie widać :( AgusiaP prześlij mi je proszę na [email protected]

Ciekawe - kto tak obserwuje naszą sliczna Dusię ..? Oby to ktos dobry i cierpliwy ,na kogo czeka nasza sunieczka ...i kto ją pokocha taką ,jaka jest oraz przelamie jej lęk i nieufność a potem pozna inna -odważną i pewną siebie ,fajną sunię ..

Posted

Dusiuniu , obserwuję cały czas ,co u Ciebie sie dzieje ,ale tyle na około nieszczęśc :-(, nie można nadążyć :shake:........................