__Lara Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A jakieś Dusiowe nowsze zdjęcia są? Czy tylko to co na pierwszej stronie? Quote
gosia1701 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dusia ma już wycięte prawie wszystkie dredy :) Quote
Olga7 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A to wiadomość -a znajdzie sie może czas na jakies 2-3 fot. w nowym wydaniu Dusi ? Ciekawe -jak wygląda bez swego pięknego choć zaniedbanego futerka -bo sliczna kudlaczka z niej jednak ..? Oby nie byla tylko oszpecona -..:razz: Quote
gosia1701 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A to wiadomość -a znajdzie sie może czas na jakies 2-3 fot. w nowym wydaniu Dusi ? Ciekawe -jak wygląda bez swego pięknego choć zaniedbanego futerka -bo sliczna kudlaczka z niej jednak ..? Oby nie byla tylko oszpecona -.. na zdjęcia czas się znajdzie :) Dusieńka ma swoje futerko ma tylko obcięte dredy z tylnych łapek i z za uszów :) Quote
Olga7 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No to nie tak bardzo na szczęscie trzeba bylo ją obcinać -może będzie teraz jej chlodniej nieco i ladniej ? Szkoda ,że trochę mam daleko do Dusi jednak i funduszy na takie odwiedzanie za bardzo teraz nie ma -w tym kryzysie- bo bym czasem Dusię odwiedzila może ...Ale kto wie-może jakoś po wakacjach się uda zahaczyć o Dusi okolice -zobaczymy ..:razz: .Dusieńko -trzymaj się dzielnie cioteczek i nie chowaj się za bardzo do tej budy -niech ktoś wypatrzy cię w koncu !!!:p Quote
AgusiaP Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dusieńko zaglądam do Ciebie śliczności tylko na chwilkę. Mam problemy z komputerem. W następnym tygodniu mam nadzieję, że będzie już ok. Lara dziękujemy, że zrobisz Dusi Allegro. Quote
Olga7 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ja kazdego dnia niemal odwiedzam Dusię z nadzieją ,że jakieś dobre wieści nadejdą dla niej .,...:loveu: Quote
AgusiaP Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 U mnie jest tak samo. Mam nadzieję, że taki dzień nadejdzie... Quote
Olga7 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Poki wakacje i urlopy -nie ma co marzyć o domku dla slicznej Dusi -niestety...Może od pazdziernika -listopada adopcje nieco ruszą ..Chyba,że zdarzy się cud jakiś i ktoś wypatrzy naszą sunię ...:roll: Quote
__Lara Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 __Lara napisał(a):A jakieś Dusiowe nowsze zdjęcia są? Czy tylko to co na pierwszej stronie? Powtórzę się. Quote
gosia1701 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 może uda mi się jutro pstryknąć kilka zdjęć jak Dusia nie będzie się bała i nie zje nowych pracowniczek to może uda się nam ją wykąpać :) no chyba że wpadnie w panikę to sobie odpuścimy Quote
gosia1701 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Dusia nie była kąpana :( zdjęcia z dziś (mój aparat nie jest najlepszy więc i zdjęcia kijowe) Quote
Olga7 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Gosiu -fot. są b.dobre bo naturalne zupelnie -bez upiększeń .Dziękujemy za tyle pracy nad futrem Dusi na za obcięcie jej dredów tu i tam .Teraz jakoś lepiej wygląda chyba -prawda ? Taka mniej zaniedbana .O kąpieli nie ma co marzyć ,gdy 150-200 psów w schronie chyba. Szkoda,że nie mamy sil na drugiego psa ,bo Dusia może by u nas znalazla swoj kąt. Nie dam rady fiz. już z dwoma psami - a do tego tak energicznym i kontaktowym-zaczepnym /szczegolnie na dworze/, jak nasza obecna sunia ze schronu.Przyznaję ,że pod koniec roku 2008 dzwonilam i rozm.dość dlugo na temat adopcji Dusi ,ale sunia zostala opisana jako trudno adopcyjna i ciężka do przystosowania do życia w środowisku osiedlowym. A teraz jest już nieco lepiej chyba- jak wiemy.:p Może z dużym spokojem i opanowaniem uda się wam wykąpać Dusię -powoli i taktycznie do tego wyczynu podchodząc ? Pewnie bedzie bać się wody -ale jesli nie pokona was wszystkie -to może was zaskoczy i przetrwa tę kąpiel-może pierwszą w swoim życiu ? Kto wie...Dusia -trzymaj się dzielnie :kąpiel nadchodzi ...:razz: Quote
AgusiaP Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dusia wygląda pięknie. Zdjęcia jak dla mnie super. Lara może zmienic trochę treśc ogłoszenia skoro już nie jest taka wycofana. Może wtedy szybciej znajdziemy dla Dusi domek Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 witam po tygodniowej nieobecności - przepraszam Dusia, że mnie nie było, ale net mi padł w domu, a od pracy miałam wolne, więc nie miałam gdzie korzystać. śliczne zdjęcia, Dusia troszkę zmieniona, wypiękniała troszkę :) a jeszcze jakby się ja kiedyś przy dużej dawce cierpliwości udało wykąpać - było by cudownie :) mam nadzieję, że teraz po allegro w końcu ktoś zadzwoni. Quote
__Lara Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ok, wykorzystam nowe zdjęcia i zmienię nieco tekst do allegro. Quote
Akrum Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dusia - przychodzę do ciebie z rana kochana psinko :) lato mija, a ty nadal biedna w schronie siedzisz... :( Quote
AgusiaP Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 __Lara napisał(a):Ok, wykorzystam nowe zdjęcia i zmienię nieco tekst do allegro. Dzięki kochaniutka Ty moja:loveu: Quote
Akrum Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 i ja przychodzę się przywitać z Dusią naszą kochaną :) i buzi w pycholek daje :) cześć Aguś :) Quote
Piromanka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dusia na nowych zdjęciach rzeczywiście nie wygląda ani na wycofaną ani na wystraszoną. Quote
Recommended Posts