sleepingbyday Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 właśnie wróciłam z delegacji... i widze, ze toczy sie walka...dołączam do dopingu. oby z płucami wyszło ok. to zwyrodnienie, ech... młody nie jest. dobrze, ze idzie wiosna (choc nie wygląda na razie), to miki pogrzeje kosteczki na słońcu. Klaudus, dawaj znac, jak jest. i wycałuj ode mnie królewicza. Quote
Wiedźma Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moje, dla Was. Kiedyś tam napisałam. Jeszcze nie dzisiaj, jeszcze nie teraz. No, zostań z nami, nie umieraj; kiedyś ta chwila musi przyjść... Ale nie teraz, ale nie dziś.... Jeszcze za wcześnie. Przecież tak krótko jesteś tu u nas. Czy wiesz, jak smutno będzie bez ciebie? No, nie strasz nas! Zostań, daj spokój, jeszcze masz czas! Przecież masz miłość, opiekę, troskę. Daj się przekonać i jeszcze zostań. Jeszcze nie odchodź, jeszcze nie, mój przyjacielu wierny, psie... Quote
Klaudus__ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wiedzmo... PIĘKNE słowa!! Dziękujęmy!! A tak dla zainteresowanych - pierwsza normalna koooooopaaaaa :Cool!::Cool!: :loveu::multi::multi: Quote
gonia66 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Klaudus__']Wiedzmo... PIĘKNE słowa!! Dziękujęmy!! A tak dla zainteresowanych - pierwsza normalna koooooopaaaaa :Cool!::Cool!: :loveu::multi::multi: o JESOOOOOOOOOOOOO.....:roll::roll::roll:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:p Quote
peate Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 .... oby tylko tak dalej :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Klaudus__ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Na tym dogo to dziwni ludzie przebywają... Z kooopyyy się cieszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Ajula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 to ja też jestem dziwna bo tez sie ciesze z kupy! :multi: Quote
BUDRYSEK Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Klaudus__']Na tym dogo to dziwni ludzie przebywają... Z kooopyyy się cieszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: kochany kreciorek :loveu: Quote
gonia66 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Klaudus__']Na tym dogo to dziwni ludzie przebywają... Z kooopyyy się cieszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Cieszą???JAk bym mogla to bym monitora wyściskała w zastępstwie, ale tu mam okno na wylot i ludzie juz by calkiem sobie o mnie pomysleli....o rodzinie nie wspomne.....:cool3:ale ccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:p Quote
Smyku Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mikuniu , słoneczko kochane , powiedz czy Klaudia Ciebie mocno ukochała od cioci ? Quote
Szarik Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Nie ma to jak dobra kupa :multi: Ja zawsze bacznie obserwuję psią kupkę - quupa prawdę Ci powie :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dołączam do grona dziwnych osób... Kooop-a...super!!! Oby tak dalej!!! Quote
evita. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Szarik napisał(a):quupa prawdę Ci powie :diabloti: Święta prawda :evil_lol: Nieustannie zaglądam na wątek Mikusia i trzymam kciuki za jego zdrowie. Walcz maleńki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Klaudus__ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Wczoraj Mikuś czuł się całkiem nieźle. Zjadał wszystko co tylko dostał, spacerował radośnie po polku. Siurał, no i ta jedna wspaniała kooopa :evil_lol: Nockę przespał spokojnie z Sarą na Mikiego łożu :evil_lol: Sara wkoczyła Mikiemu do łóżka :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Jest pod wpływe antybiotyku, więc czuje się dobrze... Oby już tak zostało... Zobaczcie jak wspaniale się czuję :razz: A tak śpię... Quote
Wet-siostra Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Klaudus__']Wczoraj Mikuś czuł się całkiem nieźle. Zjadał wszystko co tylko dostał, spacerował radośnie po polku. Siurał, no i ta jedna wspaniała kooopa :evil_lol: Nockę przespał spokojnie z Sarą na Mikiego łożu :evil_lol: Sara wkoczyła Mikiemu do łóżka :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Jest pod wpływe antybiotyku, więc czuje się dobrze... Oby już tak zostało... Zobaczcie jak wspaniale się czuję :razz: A tak śpię... Mikusiu,tak trzymaj!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Klaudus...boję się cieszyć-to prawda..ale tak sobie mysle, ze skoro ten antybiotyk zadzialal, to chyba dobra oznaka:roll:BO tak naprawde to zadzialal na wszystkie w zasadzie dolegliwosci:roll:BArdzo mi ulzylo czytajac dzisiejsza wiadomosc i widzac Mikulinka w lepszej formie..widac jednak ze byl chory..te poklute łapeczki kochane..no i pyszczek jakby troche posiwial....no ale moze ja jestem przeważliwiona..a naet jesli- to najwazniejsze, ze wstal, chodzi..a jak z jedzonkiem??? Bo lekarzem nie jestem ale zdaje mi isie, ze jak chodzi to pracuja wszystkie narzady wewnetrzne i organizm lepiej pracuje..i pewnie lepiej i inetnsywniej walczy... Ale mi dobrze...:lol::lol::lol: Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ludziska nie tylko się z kupy cieszą. podejrzewam, ze jakbys ją zapakowała w słoik i na allegro wystawiła, to królewicz byłby bogaty :evil_lol: Quote
Ajula Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jaki ładny jest Mikus :loveu: ciesze się, że już jest lepiej Quote
Klaudus__ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zapraszam na jajeczny bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczno-jajeczny-bazarek-dla-mikusia-do-31-03-a-133912/#post11990477 ;) Quote
Dyzia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Biedny psiak:placz:Ale słodki;D Dobrze,że czuje się już lepiej i zaczyna chodzić...:) Quote
Niuni&Pupi Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No,no. Widzę, ze chłopak walczy jak trzeba. trudno by było inaczej przy takim dopingu :lol: Duuuuuuuuuuuuużo mizianka dla chopaka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts