Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie wróciłam z delegacji... i widze, ze toczy sie walka...dołączam do dopingu. oby z płucami wyszło ok. to zwyrodnienie, ech... młody nie jest. dobrze, ze idzie wiosna (choc nie wygląda na razie), to miki pogrzeje kosteczki na słońcu. Klaudus, dawaj znac, jak jest. i wycałuj ode mnie królewicza.

Posted

Moje, dla Was. Kiedyś tam napisałam.

Jeszcze nie dzisiaj, jeszcze nie teraz.
No, zostań z nami, nie umieraj;
kiedyś ta chwila musi przyjść...
Ale nie teraz, ale nie dziś....

Jeszcze za wcześnie. Przecież tak krótko
jesteś tu u nas. Czy wiesz, jak smutno
będzie bez ciebie? No, nie strasz nas!
Zostań, daj spokój, jeszcze masz czas!

Przecież masz miłość, opiekę, troskę.
Daj się przekonać i jeszcze zostań.
Jeszcze nie odchodź, jeszcze nie,
mój przyjacielu wierny, psie...

Posted

[quote name='Klaudus__']Wiedzmo... PIĘKNE słowa!! Dziękujęmy!!

A tak dla zainteresowanych - pierwsza normalna koooooopaaaaa :Cool!::Cool!: :loveu::multi::multi:

o JESOOOOOOOOOOOOO.....:roll::roll::roll:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:p

Posted

[quote name='Klaudus__']Na tym dogo to dziwni ludzie przebywają...
Z kooopyyy się cieszą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Cieszą???JAk bym mogla to bym monitora wyściskała w zastępstwie, ale tu mam okno na wylot i ludzie juz by calkiem sobie o mnie pomysleli....o rodzinie nie wspomne.....:cool3:ale ccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:p

Posted

Szarik napisał(a):
quupa prawdę Ci powie :diabloti:

Święta prawda :evil_lol:
Nieustannie zaglądam na wątek Mikusia i trzymam kciuki za jego zdrowie. Walcz maleńki :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Wczoraj Mikuś czuł się całkiem nieźle. Zjadał wszystko co tylko dostał, spacerował radośnie po polku.
Siurał, no i ta jedna wspaniała kooopa :evil_lol:
Nockę przespał spokojnie z Sarą na Mikiego łożu :evil_lol: Sara wkoczyła Mikiemu do łóżka :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:
Jest pod wpływe antybiotyku, więc czuje się dobrze... Oby już tak zostało...

Zobaczcie jak wspaniale się czuję :razz:

A tak śpię...

Posted

[quote name='Klaudus__']Wczoraj Mikuś czuł się całkiem nieźle. Zjadał wszystko co tylko dostał, spacerował radośnie po polku.
Siurał, no i ta jedna wspaniała kooopa :evil_lol:
Nockę przespał spokojnie z Sarą na Mikiego łożu :evil_lol: Sara wkoczyła Mikiemu do łóżka :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:
Jest pod wpływe antybiotyku, więc czuje się dobrze... Oby już tak zostało...

Zobaczcie jak wspaniale się czuję :razz:

A tak śpię...

Mikusiu,tak trzymaj!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Klaudus...boję się cieszyć-to prawda..ale tak sobie mysle, ze skoro ten antybiotyk zadzialal, to chyba dobra oznaka:roll:BO tak naprawde to zadzialal na wszystkie w zasadzie dolegliwosci:roll:BArdzo mi ulzylo czytajac dzisiejsza wiadomosc i widzac Mikulinka w lepszej formie..widac jednak ze byl chory..te poklute łapeczki kochane..no i pyszczek jakby troche posiwial....no ale moze ja jestem przeważliwiona..a naet jesli- to najwazniejsze, ze wstal, chodzi..a jak z jedzonkiem???
Bo lekarzem nie jestem ale zdaje mi isie, ze jak chodzi to pracuja wszystkie narzady wewnetrzne i organizm lepiej pracuje..i pewnie lepiej i inetnsywniej walczy...
Ale mi dobrze...:lol::lol::lol: