gonia66 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Moim zdaniem na ostatnich fotkach Mikuliński wygląda znacznie lepiej i weselej niz na wcześniejszych...więc chyba też lepiej się czuje...a to najważniejsze:roll: Quote
agaibodzio Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mikusiu jak zdrówko? cudownie, że z ząbkami lepiej:multi:, oj dbają o Ciebie w tym domku!!!:Cool!: Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jak już wczoraj Michał pisał byliśmy u Weta na kontroli. Pomimo,że Mikuś na antybiotyku jeszcze 8 dni to Wet chce Go widzieć co 4 dni... Miał wczoraj sciągną resztę kamienia nazębnego [ z tych ząbków z tyłu gdzie oststnio już nie dało rady, bo jęzor porządnie siniał, a dziąsełka krawiły. Wetka powiedziała, że dziąła sąlepsze, ale jednak cały czas spod ruszających się ząbków wypływa ropa. Teraz między każdy ruszający się ząb, a dziąsło igłą muszę wpuszczać płyn, żeby odkażać. W poniedziałek znowu do weta... :roll: Martwi mnie fakt,że Miki tak mało je... W brzuszku Mu burczy, a mimo to obok jedzenia przechodzi obojętnie... Mam nadzieję,że zdjęcia się podobają :cool3: Quote
peate Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 zdjęcia świetne! jak zawsze z resztą :cool3: a Mikuś może nie je, bo go te ząbki i dziąsełka męczą :roll: komu by się w takim stanie chciało coś gryźć :roll: a może by mu tak jakiś pasztet, albo gerberki dla dzieci albo jedzonko dla szczeniaków .. już sama nie wiem :roll: a może chociaż oprócz wody wypił by jakiś rosołek :cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 rosołek i jakies zmiksowane żarełko (kawior :razz:?) to niegłupi pomysł. cudne zdjęcie na wietrze, fantastiko! no i - oczywiście, ze miki ma sie zdecydowanie lepiej, na pewno pod głazem tak nie miał, jak teraz.... :roll: Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Z Was to są Ciotki... :mad: [ że o mnie wyrodnej już nie wspomnę... :roll: ] Rosołek by Mu gotowały... Gerberki kupowały... MIKSOWAŁY... :x A co On? Niedołężny? :mad: Jaki dzisiaj dzień? Coo? :mad: Nie czasem tłusty czwartek? :-o Zdziwione? :evil_lol: Miki od rana niczego nie tknął... Nawet do teraz tabletek nie dostał... Byłam przerażona... Ani pasztecik, ani szyneczka, o puszeczce ani nie wspomnę... :roll: Już nawet myślałam żeby dzisiaj znowu do Weta jechać... No kto to widział,żeby do tej godziny rannych tabletek nie zjeść... :roll: Taka zdenerwowana poskarżyłam się Agnieszce [agaibodzio] , która do nas przyjechała z pysznymi oponkami i kosteczką dla Mikusia... Agnieszka pojechała, a ja wziełam Jej oponkę i kawalontko dałam Mikusiowi... Mało mi ręki nie odgryzł... :loveu: I w ten oto wspaniały sposób przemyciłam dzisiejsze tabletki [PORANNE]... :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='magda222']Miki ma obserwatora. Magda dziękuję za allegro... Bo ani nie podziękowałam... :oops: Quote
Wet-siostra Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Klaudus__']Jaki dzisiaj dzień? Coo? :mad: Nie czasem tłusty czwartek? Owszem...Pączka Mikusiowi też trzeba dać,nie tylko oponkę...:p Quote
peate Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 a ja kiedyś słyszałam, że Miki słodkiego nie lubi :hmmmm: :razz: mój ś.p. Levisek też wolał pierogi ze słodkim serem, masełkiem i cukrem od pysznej polędwiczki :evil_lol: a może te staruszki to jak baby w ciąży ... mają swoje smaczki i już :eviltong: Quote
magda222 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Klaudus__']Magda dziękuję za allegro... Bo ani nie podziękowałam... :oops: Nie ma za co... Dziękować to ja mam ochotę Tobie.Każdego dnia. Za to co robisz dla Mikiego. Dziękuję Klaudus :loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='magda222']Nie ma za co... Dziękować to ja mam ochotę Tobie.Każdego dnia. Za to co robisz dla Mikiego. Dziękuję Klaudus :loveu: :-o Wariatka... :loveu: Mi nie ma za co dziękować... Ciotunie... Może znacie kogoś kto może porzyczyć klatkę-łapkę i pomóc w złapaniu tego nieszczęścia...? :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-blakajacy-sie-wychudzony-przemarzniety-potrzebna-pomoc-w-zlapaniu-go-131953/#post11825548 Quote
Wet-siostra Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Klaudus__']Mi nie ma za co dziękować. Nie wiem,jak inni,ale ja NIE ZGADZAM się z powyższym... Klaudus-przecież gdyby nie Ty,Mikuś już dawno byłby za TM... Poświęcasz się temu psiaczkowi jak własnemu... Jesteś de best...:loveu: Mikuśku-w górę,mały!:lol: Quote
Gosiapk Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Też się nie zgadzam i do tego protestuję! Quote
gonia66 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a CO TAM U NASZEGO MIKULINKA SŁYCHAĆ???KLAUDUSIE PEWNIE ZAJECI OBOJE BARDZO...ALE TO RACZEJ DOBRY ZNAK..BO GDYBY COŚ BYŁO "NIE TAK"..TO JUŻ BY TU NAM NAPISALI:lol:ALE I TAK CZEKAMY NA WIEŚCI:lol: Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 przyłączam się do protestu :razz: Quote
Klaudus__ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Miki jak to Miki... nie je... :roll: Nie wiem już co mam z Nim zrobić... Dużo śpi, dużo pije, a nie je praktycznie wcale... Już drugi dzień jedzenia nawet nie tknął... :roll: Jutro kolejna wizyta u weta... Zobaczymy co powie... Ta cholera mnie nerwowo wykończy... Muszę nad Nim stać i łaskawie prosić, aby zrobił mi 'dzień dziecka' i zjadł tabletki które jak wiemy codziennie zjadać musi, natomiast niecodziennie ma na nie ochotę... Zlać Mu zadek to mało by było... Mówię, proszę, co chwilę inny smakołyk przynoszę... A On zdziwiony popatrzy... I wychodzi z pomieszczenia w którym się znajduje... :-o Taki ten 'kochany Mikuś' jest... Teraz dowiedziałyście się całej prawdy o Nim:evil_lol: Quote
togaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie ma nic gorszego niż mieć niejadka w domu... Wszystkie mamy to wiedzą..:evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Tak...Tylko,że na ludzkiego niejadka są sposoby(łyżeczka za mamusię,łyżeczka za tatusia...albo bajka przy jedzeniu...)...A na psiego??? Mikusiu,w górę!:loveu: Quote
Klaudus__ Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mikuś znowu ma biegunkę... :roll: Ehh... Nie ma się co dziwić... Jak na głodny żołądek tabletki dostaje to musi w końcu podrażnić... :roll: Quote
_bubu_ Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 eh no jakby mało miał problemów to jeszcze biegunka dopadła. Oby szybko minęła :shake: Quote
gonia66 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :razz::razz::razz:wrrr...Mikuś!!!!!przestań chlopie nas tu juzdenerwować..daj odsapnąć tym Naszym Klaudusiom troszke od tych swoich dolegliwości:roll: Quote
togaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Niedobrze z ta biegunką....Zeby nie odwodnil się chłopak? No i jaki jest tego powód??? Pewnie upaćka sobie całe tyły i Klauduski będa miały kłopot...ech.... Quote
Recommended Posts