Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
No kurde, ale niektórzy mogą nie wiedzieć :)

problemem jest to, że nie wszyscy mogą oddać głosy z firefoxa - ja prosiłam rodzinę o głosowanie ze swoich kompów to się wkurzali, że miało być tak raz dwa a tu jakieś problemy wyskakiwały :d ale się udało w koncu przez IE

Posted

malawaszka napisał(a):
problemem jest to, że nie wszyscy mogą oddać głosy z firefoxa - ja prosiłam rodzinę o głosowanie ze swoich kompów to się wkurzali, że miało być tak raz dwa a tu jakieś problemy wyskakiwały :d ale się udało w koncu przez IE

Dlatego ja w swoich prośbach od razu pisałam, aby głosować z IE.. niestety Firefox utrudnia sprawę ;/

Posted

Czy fundacja dziuałająca dla Klembowa ma status OOP ? Potrzebuj e bardzo szybko odpowiedź. Ktoś chce dać Kastorowi, 1 % ale nie mamy jeszcze statusu OOP. Jeśli macie, potrzebuje już Wasz NIP

Muszę dac odpowiedź do 5 minut.

Posted

elik napisał(a):
Czy fundacja dziuałająca dla Klembowa ma status OOP ? Potrzebuj e bardzo szybko odpowiedź. Ktoś chce dać Kastorowi, 1 % ale nie mamy jeszcze statusu OOP. Jeśli macie, potrzebuje już Wasz NIP

Wszyscy muszą?

Guest Elżbieta481
Posted

Od kiedy Klembów ma status schroniska?Przypomnijcie mi b.bproszę..
E/W

Posted

Klembów nie jest schroniskiem
W zgłoszeniu na KrakVecie podano stronę , z której jasno to wynika
http://www.stowarzyszenieopiekinadzwierzetami.pl/

Nie wdawajcie się w przepychanki.
Zdobywajmy nowe głosy - teraz tylko to sie liczy.

link do zgłoszenia na KV
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=116438#p116438

Kto może startowac na KV

Zgłaszanie do głosowania
2. Od około 1 dnia każdego miesiąca do około 16 należy zgłaszać schroniska lub inne podmioty pomagające bezdomnym zwierzętom, które wezmą udział w głosowaniu.
3. Pod nazwą „schronisko lub inny podmiot pomagający bezdomnym zwierzętom” organizator rozumie każdego typu podmiot, którego podstawowym celem jest opieka nad bezdomnymi zwierzętami i zapobieganie bezdomności zwierząt.
4. Głosowanie na schronisko lub inny podmiot pomagający bezdomnym zwierzętom jest otwarte – każdy podmiot pomagający zwierzętom ma prawo wziąć w nim udział, o ile spełnia warunki z punktu 3. niniejszego Regulaminu.
5. Zgłoszenia należy wstawiać w tym wątku, podając podstawowe informacje o zgłaszanym podmiocie (nazwę, miejscowość, stronę internetową itp.).

Posted

al-ka napisał(a):
Gdzie tam depczą!?
1370:1626 dla Klembowa.Nadal pełna mobilizacja!Psiaki i kociaki czekają na jedzenie.One muszą je dostać!

bo krakvet weryfikuje głosy :)
jeszcze 20 min temu AGN miało ponad 1500 głosów
jak widać po weryfikacji - ok 200 watpliwej reputacji ;)

Posted

3 x napisał(a):
bo krakvet weryfikuje głosy :)
jeszcze 20 min temu AGN miało ponad 1500 głosów
jak widać po weryfikacji - ok 200 watpliwej reputacji ;)

No właśnie! Już myślałam, że mi monitor nawalił...albo wzrok:)

Posted

Ponawiam pytanie: czy ktoś z Warszawy jeździ w weekendy do Klembowa pomagać? Bo ja bym się chętnie podłączyła (większość weekendów mam wolną i chętnie pomogę), ale nie mam jak dojeżdżać.

Posted

Viris napisał(a):
Dokładnie ;) Wg mnie powinni od razu zostać zdyskwalifikowani - skoro tyle głosów było oszustwem.

O to bede prosiła - będę pisac maile o nie dopuszczanie ich do kolejnego głosowania.

SZURA - na razie walczymy o karme w konkursoe. Wybacz - ale nasza uwaga jest skierowana teraz na zdobycie karmy dla Klembowa.
Jak jutro napiszesz - na pewno ktoś odpowie :)

Dziewczyny z Wolomina jeżdżą do Klembowa. Musialabys jedynie dojechać pociągiem do Wołomina :)

Posted

eh, przykro że tak postąpili, moim zdaniem też powinni ponieść jakieś konsekwencje za to!

teraz ci co pisali te śmieszne wypociny na miau powinni być bordowi ze wstydu!

ja chyba skrętu żołądka dostane z tych nerwów przez to głosowanie :)

Posted

elik napisał(a):

joshua_ada napisał(a):
Nie. Niestety nie ma możliwości 1%, nie mają statusu OPP.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=8475443#p8475443

Jest możliwość przekazania im 1%, zbierają przez jakąś lokalną organizację.

KRS 0000278981
Cel szczegółowy " Zwierzaki w Potrzebie "

Posted

Proszono mnie o podanie konta dla Klembowa. Ktos chce wam wyslac 100 euro dla psiakow i kociakow. Podaje to konto, na ktore i ja wyslalam kase. Gdyby trzeba bylo inne, to prosze o wiadomosc.

Posted

Em_ napisał(a):
Proszono mnie o podanie konta dla Klembowa. Ktos chce wam wyslac 100 euro dla psiakow i kociakow. Podaje to konto, na ktore i ja wyslalam kase. Gdyby trzeba bylo inne, to prosze o wiadomosc.

To znaczy na które konto?? :)
Można wysłać kaske na konto Fundacji Zwierzaki w Potrzebie. :) pieniążki trafia na pewno do psiaków i kociaków.

Posted (edited)

Obraczus, to podaj mi prosze, nie mam sily szukac, leze zemglona od napiecia czekania, ale najlepsze jest to, ze nasi przyjaciele zagraniczni WSZYSCY czekali z napieciem na wynik :-) :-) :-)

Mam jeszcze jedna obietnice jakiejs sumy dla was w euro :-)!

Edited by Em_
jeszcze