vega36 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 mala_czarna napisał(a):Nie chciałabym snuć teorii spiskowych, ale ten nagły wzrost głosów na hospicjum może wynikać z korzystania z free proxy server, a tam można do usrania generować sobie setki nowych IP. Czy napisaliście do admina forum Krakvetu prośbę o sprawdzenie uczciwości głosowania? Quote
Zofia.Sasza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 vega36 napisał(a):Czy napisaliście do admina forum Krakvetu prośbę o sprawdzenie uczciwości głosowania? Jestem przekonana, że głosowanie jest uczciwe. Po prostu "panna kropka" z "hospicjum" ma lepszy PR :( Quote
joshua_ada Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 PR: począwszy od nazwy "hospicjum" Ujmujące, n'est pas? :roll: Quote
chita Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 mala_czarna napisał(a):Nie chciałabym snuć teorii spiskowych, ale ten nagły wzrost głosów na hospicjum może wynikać z korzystania z free proxy server, a tam można do usrania generować sobie setki nowych IP. a czy admin w takim razie ma jakąkolwiek mozliwosc sprawdzenia tego? Quote
Bonsai Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jak mnie ktoś utworzy adminem wydarzenia, to mogę pomóc w przypominaniu ludziom z wydarzenia o wzięciu udziału w głosowaniu. Z Kaliszemw konkursie Tesco mi się udało, więc jakąś wprawę już mam. :) Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bonsai napisał(a):Jak mnie ktoś utworzy adminem wydarzenia, to mogę pomóc w przypominaniu ludziom z wydarzenia o wzięciu udziału w głosowaniu. Z Kaliszemw konkursie Tesco mi się udało, więc jakąś wprawę już mam. :) Kalisz wygrał ? :) Quote
mala_czarna Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):4 głosy różnicy !!!!!!!!! :o Już tylko 3 głosy. To jest po prostu niemozliwe. Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 mala_czarna napisał(a):Już tylko 3 głosy. To jest po prostu niemozliwe. no to super.....:( Quote
emilia2280 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bonsai napisał(a):Jak mnie ktoś utworzy adminem wydarzenia, to mogę pomóc w przypominaniu ludziom z wydarzenia o wzięciu udziału w głosowaniu. Z Kaliszemw konkursie Tesco mi się udało, więc jakąś wprawę już mam. :) super! podaj mi swoje imié i nazw na pw, to Cié zrobié przynajmniej na naszym. Bédé w domu za godziné, bo w pracy mam blokade na FB. Quote
paula82 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 to jest niemożliwe, aby to było uczciwe głosowanie, większość zdecydowana dogo i miau głosy oddaje na Klembów, ja o tym hospicjum pierwszy raz słyszę i po prostu nie wierzę, że jedna osoba ma tylu znajomych jej przychylnych. To musi być przekręt. trzeba pisać już do KV o sprawdzenie autentyczności głosów. żeby nie było jak ze Znajdkami. Quote
Zofia.Sasza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 paula82 napisał(a):to jest niemożliwe, aby to było uczciwe głosowanie, większość zdecydowana dogo i miau głosy oddaje na Klembów, ja o tym hospicjum pierwszy raz słyszę i po prostu nie wierzę, że jedna osoba ma tylu znajomych jej przychylnych. To musi być przekręt. trzeba pisać już do KV o sprawdzenie autentyczności głosów. żeby nie było jak ze Znajdkami. Ja - niestety - wierzę... Ona ma BARDZO dobry PR :( Quote
vega36 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zofia.Sasza napisał(a):Ja - niestety - wierzę... Ona ma BARDZO dobry PR :( Zawsze warto sprawdzić. Uważasz, że mirka_t przygląda się obojętnie? W poprzednim miesiącu pokazała, co potrafi. Quote
obraczus87 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Prosze o pomoc w szukaniu głosów :( Potrzebne osoby do wysylania próśb na dogo... Quote
Em_ Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja pracuje nad tym, wszyscy sasiedzi glosowali:-). I mnostwo innych ludzi. Bede pracowac dalej! Quote
Finetta Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='gameta']a wiadomo jakie literki już poszły? Wg wpisów w wątku (styczniowym z ankietą) zrobione są lub będą dzisiaj literki: A-obraczus87 B - chita, Bonsai(na KV?) C - D - chita E - pikola K - O -obraczus87 R - paulina_gn U -obraczus87 W- paulina_gn Z-obraczus87 Jak wiecie o innych już zaspamowanych uzupełniajcie. Quote
obraczus87 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 C mialo byc robione, albo juz zostało zrobione przez PIKOLA. Quote
emilia2280 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 phi, proponujé skopiowac dobry komentarz i rozsylac wydarzenie i prosby z takim komentarzem, bo pewnie wielu nie ma pojécia: "W Klembowie jest 350 psów i 20 kotów. W Hospicjum - 31 kotów, w tym 1 ciężko chory i 3 pampersowe, reszta jest zdrowa. Hospicjum ma wsparcie fundacji, sponsorów i opiekunów wirtualnych zamieszkujących w nim kotów. Hospicjum w tej rywalizacji kojarzy mi się z kimś, kto na co dzień jada obfite, pełnowartościowe posiłki, ale wydziera kawałek chleba z rąk kogoś, dla kogo ten kawałek chleba jest warunkiem przeżycia." Quote
Justyna Klimek Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dziewczyny, bardzo proszę o kontakt (604 449 030). Zbiórka karmy już się rozpoczęła. Transport będzie w terminach, które wspólnie ustalimy i będą pasowały obu stronom. Jeszcze nie wiem, jakie będą efekty zbiórki, ale chciałabym Was skontaktować z osobą, która ją kontroluje i decyduje o transporcie. Quote
paros Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Klembów prosi o głosy na Krakvecie :modla::modla::modla::modla: Quote
vega36 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 UlaFeta napisał(a):tylko 10 glosow przewagi:-( To już się robi nieprawdopodobne.... Quote
malvaaa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ja już znajomych w to wciągnęłam ale te jej głosy rosną w jakimś dziwnym tempie... Quote
Recommended Posts