Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie chciałabym snuć teorii spiskowych, ale ten nagły wzrost głosów na hospicjum może wynikać z korzystania z free proxy server, a tam można do usrania generować sobie setki nowych IP.

Czy napisaliście do admina forum Krakvetu prośbę o sprawdzenie uczciwości głosowania?

Posted

vega36 napisał(a):
Czy napisaliście do admina forum Krakvetu prośbę o sprawdzenie uczciwości głosowania?

Jestem przekonana, że głosowanie jest uczciwe. Po prostu "panna kropka" z "hospicjum" ma lepszy PR :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie chciałabym snuć teorii spiskowych, ale ten nagły wzrost głosów na hospicjum może wynikać z korzystania z free proxy server, a tam można do usrania generować sobie setki nowych IP.

a czy admin w takim razie ma jakąkolwiek mozliwosc sprawdzenia tego?

Posted

Jak mnie ktoś utworzy adminem wydarzenia, to mogę pomóc w przypominaniu ludziom z wydarzenia o wzięciu udziału w głosowaniu. Z Kaliszemw konkursie Tesco mi się udało, więc jakąś wprawę już mam. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
Jak mnie ktoś utworzy adminem wydarzenia, to mogę pomóc w przypominaniu ludziom z wydarzenia o wzięciu udziału w głosowaniu. Z Kaliszemw konkursie Tesco mi się udało, więc jakąś wprawę już mam. :)

Kalisz wygrał ? :)

Posted

Bonsai napisał(a):

super! podaj mi swoje imié i nazw na pw, to Cié zrobié przynajmniej na naszym. Bédé w domu za godziné, bo w pracy mam blokade na FB.

Posted

to jest niemożliwe, aby to było uczciwe głosowanie, większość zdecydowana dogo i miau głosy oddaje na Klembów, ja o tym hospicjum pierwszy raz słyszę i po prostu nie wierzę, że jedna osoba ma tylu znajomych jej przychylnych. To musi być przekręt. trzeba pisać już do KV o sprawdzenie autentyczności głosów. żeby nie było jak ze Znajdkami.

Posted

paula82 napisał(a):
to jest niemożliwe, aby to było uczciwe głosowanie, większość zdecydowana dogo i miau głosy oddaje na Klembów, ja o tym hospicjum pierwszy raz słyszę i po prostu nie wierzę, że jedna osoba ma tylu znajomych jej przychylnych. To musi być przekręt. trzeba pisać już do KV o sprawdzenie autentyczności głosów. żeby nie było jak ze Znajdkami.

Ja - niestety - wierzę... Ona ma BARDZO dobry PR :(

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Ja - niestety - wierzę... Ona ma BARDZO dobry PR :(

Zawsze warto sprawdzić. Uważasz, że mirka_t przygląda się obojętnie? W poprzednim miesiącu pokazała, co potrafi.

Posted

[quote name='gameta']a wiadomo jakie literki już poszły?

Wg wpisów w wątku (styczniowym z ankietą) zrobione są lub będą dzisiaj literki:
A-obraczus87
B - chita, Bonsai(na KV?)
C -
D - chita
E - pikola
K -
O -obraczus87
R - paulina_gn
U -obraczus87
W- paulina_gn
Z-obraczus87

Jak wiecie o innych już zaspamowanych uzupełniajcie.

Posted

phi, proponujé skopiowac dobry komentarz i rozsylac wydarzenie i prosby z takim komentarzem, bo pewnie wielu nie ma pojécia:

"W Klembowie jest 350 psów i 20 kotów. W Hospicjum - 31 kotów, w tym 1 ciężko chory i 3 pampersowe, reszta jest zdrowa. Hospicjum ma wsparcie fundacji, sponsorów i opiekunów wirtualnych zamieszkujących w nim kotów. Hospicjum w tej rywalizacji kojarzy mi się z kimś, kto na co dzień jada obfite, pełnowartościowe posiłki, ale wydziera kawałek chleba z rąk kogoś, dla kogo ten kawałek chleba jest warunkiem przeżycia."

Posted

Dziewczyny, bardzo proszę o kontakt (604 449 030). Zbiórka karmy już się rozpoczęła. Transport będzie w terminach, które wspólnie ustalimy i będą pasowały obu stronom. Jeszcze nie wiem, jakie będą efekty zbiórki, ale chciałabym Was skontaktować z osobą, która ją kontroluje i decyduje o transporcie.