Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze niewiele wiem, wczoraj jakwrocilam ze spaceru to zaczela sie chwiac, zrobila sie blada totalnie i miala obnizona temperature, nic nie wyszlo niepokojacego w nocy podczas badan, jednak po wynikach krwi widac ze cos sie stalo z watroba. Do tego i jednemu i drugiemu lekarzowi nie podoba sie serce (na rtg tez wyszlo powiekszone), tu tez jest pewne podejrzenie. Wlasnie poumawialam sucz na wizyty usg i ekg i bede wiedziec cos wiecej.
Dzis czuje sie lepiej, ale caly dzien spi, nie biega nie skacze.

Posted

Bardzo Wam dziekuje. Ja jestem przerazona, boje sie tych wszystkich wynikow, boje sie o Aze do momentu diagnozy. Zoladek mam scisniety, spac nie moglam, do pracy nie poszlam, siedze z Mala caly dzien. Ona ciagle spi, lezy, na szczescie zaczela jesc, duzo pije.

Posted

Aza nadal slabiutka spokojna, ale przywitala mnie w drzwiach jak przyszlam z pracy, a to juz maly sukces :) Byl tez drugi:cool3: zrobila kupke:evil_lol: radosc o tyle wielka,ze przez 48h nie zalatwiala sie, mimo ze zoladek byl pelny co wyszlo podczas przeswietlenia.
Niestety dzisiaj w nocy rowniez bylam z mala na dyzurze nocnym, bo nie podobal mi sie jej oddech, dostala leki moze dlatego byla w stanie sie wyproznic?
Byle do wtorku, mam nadzieje ze wytrzyma jeszcze tyle...oddycha ciagle kiepsko, szybko i plytko, mowia mi ze to moze byc z bolu, ale jednoczesnie sie szybko meczy (serce?):shake:

Posted

Nie na RTG pluca byly czyste, podczas osluchiwania tez nikt nic nie podejrzewal, a bylam z nia podczas ostatnich 2 dni u 3 lekarzy...
We wtorek USG i EKG

Posted

[quote name='Agnes']Nie na RTG pluca byly czyste, podczas osluchiwania tez nikt nic nie podejrzewal, a bylam z nia podczas ostatnich 2 dni u 3 lekarzy...
We wtorek USG i EKG[/QUOTE]

Najgorsze to czekanie.. Ale będzie dobrze, musi być !!!

Posted

Przecie Aza to beton laska! Co ma nie dać rady, jak da? Zobaczysz że podje i jutro troszkę silniejsza będzie.
Powiedz jej że ciocia kocha, tuli i każe się trzymać dzielnie.

Posted

Dlaczego dopiero we wtorek?
Kciuki cały czas zaciskam, musi być dobrze! Szepnij Azuli że spacerek z Hexą jak będzie cieplej nadal aktualny, samochodem nawet przyjedziemy ;)
Wygłaszcz bidulę, trzymajcie się dzielnie.

Posted

Bo i na jedno i na drugie ide do chyba tych na prawde dobrych specjalistow (garncarz i marcinski) oni przyjmuja jak chyba wiekszosc specjalistow np 2 razy w tyg w danej lecznicy, wiec zeby sie zapisac i zalapac trzeba swoje odczekac. Tu i tak w miare udalo mi sie wstrzelic, bo kiedys na usg czekalam dluzej.

Posted

[quote name='Agnes']Bo i na jedno i na drugie ide do chyba tych na prawde dobrych specjalistow (garncarz i marcinski) oni przyjmuja jak chyba wiekszosc specjalistow np 2 razy w tyg w danej lecznicy, wiec zeby sie zapisac i zalapac trzeba swoje odczekac. Tu i tak w miare udalo mi sie wstrzelic, bo kiedys na usg czekalam dluzej.[/QUOTE]

Oboje moim zdaniem są świetnymi specjalistami, więc myślę że warto czekać !