Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro będzie rozliczenie za miesiąc październik z bazarku, allegro i aukcji cegiełkowej - bo uzgodniłyśmy, że za ten miesiąc pieniążki będą w skarpetce HOMERUSZKA i będą dla niego .
On wciąż czeka na dom :-(:-(:-(:-(

Posted

słuchajcie zdobyłam takie oto informacje:
Homera widziano ze starszym człowiekiem około 70 lat jeżdżącym rowerem. Ciągnął go na sznurku taki jakby od snopowiązałki. Był widziany z tym pieskiem jak jechał w stronę PKP ulicą Kopernika. Byc może mieszka gdzies w Mokrzyszowie. Psa ta osoba zapamiętałam na 1000% bo zwróciła uwagę na niego gdyż był bardzo chudy i wylękniony. To ten sam piesek!!! Dziad był tez widziany w okolicach Lidla. Jeździ na ruskim rowerze. Kawał s... :angryy::angryy::mad::mad: Teraz trzeba dziada namierzyć. Może ma jeszcze jakieś zwierzęta i je gnębi :-(:-(

Posted

ROZLICZENIE ZA MIESIĄC PAŹDZIERNIK

1. NIUFUS - (naklejki) - 15 zł (2.X.08r.)
2. AGNESS 55 (aukcja DVD) - 31 zł (4.X.08r.)
3. AGNES 55 (aukcja DVD) - 6 zł (24.X.08r.)
4. MARENGOS (POCZTÓWKA) - 5 zł (21.X.08r.)
5. HAKORDEK (pocztówka) - 5 zł(26.X.08r.)
6. MEJSI2 (cegiełki) HOMER - 10 zł(29.X.08r.)
7. ZEBRAZEBRA(wisiorki bazarek) - 15 zł (17.X.08r.)
8.MIMIŚ (dogomania pocztówki) - 35 zł (28.X.08r.)
-------------------------------------------------------------
razem 122 zł

1. everdin (naklejka) - 5 zł
2. wendel (HOMER) - 20 zł
Powyższe dwie wpłaty od everdin i wendel skierowane na konto główne Stowarzyszenia czyli konto Banku Spółdzielczego

nie mam jeszcze przelewu od alex spike 15 zł, asdp 10 zł i z bazarku od agat21 10 zł - ale to kwestia czasu bo to świerzutkie oferty i pewnie nie przeszły jeszcze pieniązki.

Kwota którą dysponujemy jest w skarpecie HOMERUSZKA.
Być może znajdzie sie jakiś DT a najlepiej DS

Posted

Basia i Barni napisał(a):
no to juz szczyt szczytów. okropieństwo cisną mi sie niewykle wyszukane słowa na tego gnojka co mu to zrobił- co mu trzeba ?
piszcie dziewczyny

Przede wszystkim potrzebny jest DT i DS. Pieniądze, też są potrzebne.

Posted

Z informacji uzyskanych przed chwileczka od lekarza, który zajmuje się leczeniem tego psiaczka wynika, że psinka ma się dobrze, w poniedziałek zostaną zdjęte szwy, je ładnie, jest na razie na antybiotyku. W poniedziałek lub wtorek zostanie przekazany Straży Miejskiej, bo w sumie to pies gminy
I co dalej?????
SCHRON:placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(

CZAS DO WTORKU!!!!!!!

Posted

Bo tak ogólnie mówiąc Edytko zrąbałaś sprawę :mad:, bo napisałaś,że trafi do stowarzyszeniowego kojca...a ja z głupa w to uwierzyłam i powstrzymałam alarm szukania DT na cito :shake:
Teraz Homer trafi do mieleckiego schronu, a wiadomo jak wygląda przepełnione schronisko. Pies,który tyle przeżył bedzie teraz gnił w kojcu....a jego kontakt z ludźmi ograniczy się do karmienia :shake:
Biorę się za wysyłanie PW. Potrzebna pomoc finansowa i tymczas chociaż na chwilę.. Niech pies zazna chociaż odrobinę ciepła.

A ja już edytuje pierwszy post :roll: ...