Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marlena:)']Bo tak ogólnie mówiąc Edytko zrąbałaś sprawę :mad:, bo napisałaś,że trafi do stowarzyszeniowego kojca...a ja z głupa w to uwierzyłam i powstrzymałam alarm szukania DT na cito :shake:
Teraz Homer trafi do mieleckiego schronu, a wiadomo jak wygląda przepełnione schronisko. Pies,który tyle przeżył bedzie teraz gnił w kojcu....a jego kontakt z ludźmi ograniczy się do karmienia :shake:
Biorę się za wysyłanie PW. Potrzebna pomoc finansowa i tymczas chociaż na chwilę.. Niech pies zazna chociaż odrobinę ciepła.

A ja już edytuje pierwszy post :roll: ...

Sugerujesz, ze to że Homer trafi do mielca jest moją winą?
Tak napisałam, ze trafi do nas bo myślałam, ze to pies który do nas należy, a nie do gminy. Dopiero Basia mnie o tym poinformowała.
Gdyby było u nas wolne miejsce to zapewne by tam trafił (chyba, że znowu się mylę). Po za tym dobrze wiedziałaś, ze kojec nie jest złożony, a ja szukałam kogoś kto nam pomoże (co szło jak krew z nosa, bo ludzie mają masę swoich spraw na głowie) więc dlaczego od razu przerwałaś "swój alarm DT na cito"??
Nawet jeśli miałby być teoretycznie w naszym kojcu, chyba lepiej było by na jego rekonwalescencję szukać nadal DT.
Ale pewnie teraz też się mylę....

Banerki dla Homera od JIM dziękujemy kochana :loveu:

Jak można dajcie do 1 posta.

Posted

ChiQiTa ja nic nie sugeruje.. sorry poniosło mnie :shake: wybacz......

Kamila dziękuję w imieniu Homera :loveu:. Wszystkim dziękujemy.

Teraz Homer śmiga w górę ... pokazuje sie ;)

Posted

Ja chyba zwariuję jak on trafi do schronu. Nie wyobrażam sobie jego w schronisku. Przecież już ze zdjęć widać jego przerażenie. A jak tam trafi, to chyba jemu serce pęknie i mnie też:placz::placz::placz:
POMOCY!!:placz::placz::-(

Posted

HOMER płacze i prosi o dom:-(:-(
Mnie chodzi głównie o to żeby chłopaczek trafi przynajmniej na jakiś czas do hoteliku lub DT żeby poznać jego stosunek do ludzi, zwierząt, a przede wszystkim żeby poznał, że od człowieka może zaznać nie tylko cierpienia, ale też miłości, dobroci. Boże jakie to wszystko niesprawiedliwe:-(

Posted

Dziewczyny sprawdziłam w internecie i najbliżej nas jest hotelik w Gawłuszowicach koło Mielca. Dzwoniłam przed chwilą i biorą 25 zł za dobę. Ale jak na złość mają zawieszoną działalność i dopiero od kwietnia będzie hotelik dalej działał :angryy:
Kolejny hotelik jest koło Rzeszowa, ale tam jest ok. 51 km i nawet do nich nie dzwoniłam.
Masakra :shake:
Basia to może hotelik u Murki??