NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Homerku, śmigaj na pierwszy plan.. Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ojj Biedulku... Nie spadaj... Tobie domek jest pilnie potrzebny... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Marlena:)']Bo tak ogólnie mówiąc Edytko zrąbałaś sprawę :mad:, bo napisałaś,że trafi do stowarzyszeniowego kojca...a ja z głupa w to uwierzyłam i powstrzymałam alarm szukania DT na cito :shake: Teraz Homer trafi do mieleckiego schronu, a wiadomo jak wygląda przepełnione schronisko. Pies,który tyle przeżył bedzie teraz gnił w kojcu....a jego kontakt z ludźmi ograniczy się do karmienia :shake: Biorę się za wysyłanie PW. Potrzebna pomoc finansowa i tymczas chociaż na chwilę.. Niech pies zazna chociaż odrobinę ciepła. A ja już edytuje pierwszy post :roll: ... Sugerujesz, ze to że Homer trafi do mielca jest moją winą? Tak napisałam, ze trafi do nas bo myślałam, ze to pies który do nas należy, a nie do gminy. Dopiero Basia mnie o tym poinformowała. Gdyby było u nas wolne miejsce to zapewne by tam trafił (chyba, że znowu się mylę). Po za tym dobrze wiedziałaś, ze kojec nie jest złożony, a ja szukałam kogoś kto nam pomoże (co szło jak krew z nosa, bo ludzie mają masę swoich spraw na głowie) więc dlaczego od razu przerwałaś "swój alarm DT na cito"?? Nawet jeśli miałby być teoretycznie w naszym kojcu, chyba lepiej było by na jego rekonwalescencję szukać nadal DT. Ale pewnie teraz też się mylę.... Banerki dla Homera od JIM dziękujemy kochana :loveu: Jak można dajcie do 1 posta. Quote
Basia1968 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Nie ma co się kłócić - tylko trzeba mocno zaciskać kciuki i szukać :razz::razz::razz: Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nie spadamy - pniemy się w górę po domek... :cool3: Quote
Kamila_s Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziewczyny dodalam wlasnie Homera na swoj profil na n-k..zrobilam nacisk na cegielki podajac juz istniejacy link z cegielkami!!;) Quote
Marlena:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ChiQiTa ja nic nie sugeruje.. sorry poniosło mnie :shake: wybacz...... Kamila dziękuję w imieniu Homera :loveu:. Wszystkim dziękujemy. Teraz Homer śmiga w górę ... pokazuje sie ;) Quote
Kamila_s Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 rozsylam link do cegielek dla Homera...niech sie sprzedadza wszystkie na bidulke!!!!;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Trzymajmy swoje emocje pod kontrolą, bo wszystkich nas tu szlag trafia, przez to co się stało. Rozumiem Marlena bo sama mam ochotę nawrzeszczeć na wszystkich dookoła. Homerek w górę !! Quote
Basia1968 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Ja chyba zwariuję jak on trafi do schronu. Nie wyobrażam sobie jego w schronisku. Przecież już ze zdjęć widać jego przerażenie. A jak tam trafi, to chyba jemu serce pęknie i mnie też:placz::placz::placz: POMOCY!!:placz::placz::-( Quote
Basia1968 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 HOMER płacze i prosi o dom:-(:-( Mnie chodzi głównie o to żeby chłopaczek trafi przynajmniej na jakiś czas do hoteliku lub DT żeby poznać jego stosunek do ludzi, zwierząt, a przede wszystkim żeby poznał, że od człowieka może zaznać nie tylko cierpienia, ale też miłości, dobroci. Boże jakie to wszystko niesprawiedliwe:-( Quote
Paulina_mickey Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I znowu w górę!!!!! Ludzie gdzie jesteście!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dziewczyny sprawdziłam w internecie i najbliżej nas jest hotelik w Gawłuszowicach koło Mielca. Dzwoniłam przed chwilą i biorą 25 zł za dobę. Ale jak na złość mają zawieszoną działalność i dopiero od kwietnia będzie hotelik dalej działał :angryy: Kolejny hotelik jest koło Rzeszowa, ale tam jest ok. 51 km i nawet do nich nie dzwoniłam. Masakra :shake: Basia to może hotelik u Murki?? Quote
Julie Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Boshe jakie biedactwo Ci ludzie są okrutni nie zasługują, żeby być ludźmi. Ale jaka jest kwestia bardziej finansowa czy, że nie ma gdzie? Quote
Recommended Posts