ecci Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 idzie, idzie:loveu: ale dopiero jutro, a tymczasem siedzę jak na gwoździach i czekam na wiadomości po zabiegu,miseczki już przygotowane, kocyk ściągnięty ze strychu dosusza się w domku, podusia powleczona, drugi kocyk czeka w szafie! Quote
ecci Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 iwa77 napisał(a):Ecci :buzi::buzi::buzi: Iwa :buzi::buzi::buzi: Quote
ecci Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 iwa77 napisał(a):Isadora :buzi::buzi::buzi: Isadora :buzi::buzi::buzi: racja... Quote
iwa77 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 A przede wszystkim KOCHANA BIEDNIUTKA BALBINKA :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
ecci Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Iwa, Isadora, Ecci i Balbinka :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: ale ja ją jutro za nas 3 wycałuje Quote
ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 no dziewczynki, zaraz wychodzę po Balbinkę:loveu: Quote
iwa77 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ecci - to czekamy na wieści już z domku ! Quote
Bella1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Balbinka dzisiaj taka spokojna , troszeczkę zjadła , dużo śpi ale ogólnie zabieg zniosła dobrze za parę dni powinno wszystko wrócić do normy , to kochana psinka bardzo posłuszna , dostała na drogę czerwone szeleczki , ale wypieła mi się dzisiaj z nich na spacerze więc trzeba jednak uważać , choć zaraz wróciła do mnie grzecznie :razz: Cieszę się że dzisiaj już będzie spała w ciepłym domku . Powodzenia malutka . Już z niecierpliwością czekam na wieści i fotki . I jeszcze jedno niestety nie będzie można jej kąpać po zabiegu jeżeli zajdzie konieczność to tylko mokrym ręcznikiem ją przetrzeć można Quote
Poker Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 to dobrze,że już po zabiegu,teraz będzie jej tylko lepiej. Quote
ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 my już w domku:multi:Na dzień dobry Balbinka wypięła nam się z szelek:mad: Zmieniliśmy jej na obrożę, którą ma teraz ciasno zaciśniętą. Nie chciała do nas przyjśc, dobrze że p. Bogdan był to do niego poszła. Ale i tak już jak wyjeżdżaliśmy z Wrocławia miziała się na moich kolankach. Idzie do mnie jak ją zawołam. Towarzystwo w domu zareagowało pięknie!!! Baf zamachał ogonkiem, a Kanapcia zjadła wszystko co było w misce, teraz obwąchują się z Bal nawzajem. O tym ręczniku wiem, na razie nie będziemy jej kąpac, dziś wykąpiemy Kanapcię:evil_lol: Balbinka jest prześliczna, wiecie...:loveu: PS. Balbinka słodko szturcha noskiem jak coś chce... a...i zdążyła już poznac się z łóżkiem:diabloti: Quote
martama Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cudowna wiadomość, że u Balbinki wszystko gra. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby szybko doszła do formy po zabiegu :loveu:i jak najszybciej znalazła stały domek:loveu: Quote
Bella1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Będzie dobrze , ona jest bardzo ostrożna i raczej nieufna ale jak się przekona że nie ma zagrożenia to kochana sunia , bardzo dużo rozumie co się do niej mówi , przychodzi na zawołanie , lubi być głaskana , pięknie chodzi na smyczy a dzisiaj chodziła już w Schronisku bez i bardzo się mnie pilnowała . Quote
ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Bella1 napisał(a):Będzie dobrze , ona jest bardzo ostrożna i raczej nieufna ale jak się przekona że nie ma zagrożenia to kochana sunia , bardzo dużo rozumie co się do niej mówi , przychodzi na zawołanie , lubi być głaskana , pięknie chodzi na smyczy a dzisiaj chodziła już w Schronisku bez i bardzo się mnie pilnowała . zauważyłam, że jest płochliwa...podchodzi do mnie, szturcha mnie, ale jak ją chcę pogłaskac to się kuli, ale daje łepek. A i nasza królewna rozpoczęła kłótnię z Kanapką:mad: Quote
iwa77 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Oj jak to dobrze , ze maleńka czuje się w miarę dobrze i że już jest bezpieczna w kochającym domku cioteczki ECCI. Całuski i mizianeczko dla całego stadka ! Quote
ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 a ona nie potrzebuje kołnierza, czy fartuszka posterylkowego? Dziękujemy ciociu Iwo za całuski, my również całujemy, mizianko się odbędzie:loveu: Quote
Isadora7 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ode mnie też mizianko dla całego stadka. Quote
ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Isadora7 napisał(a):Ode mnie też mizianko dla całego stadka. dziękujemy, ciocię Isadorę też miziamy... wiecie co, mam teraz ciekawie w domu...w każdym razie, każdy znalazł swoje miejsce, Baf pod stołem, Kan pilnuje żarcia:diabloti: a Bal na wyrku...no dobra, ten jeden dzień to jej się należy:evil_lol: Quote
Poker Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Trzymajcie kciuki za domek dla Balbisi!!;) Quote
ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Bella1 napisał(a):Nie nie potrzebuje kołnierza , szwy są rozpuszczalne nie powinno nic złego się dziać to dobrze, bo ten kołnierz który mam to nawet na jej talię jest za duży...a kupowałam naprawdę mały rozmiar i już zaczynałam się martwic, bo u nas w Brzegu takich rzeczy nie ma... Quote
Bella1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nie nie potrzebuje kołnierza , szwy są rozpuszczalne nie powinno nic złego się dziać Quote
Recommended Posts