Isadora7 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='ecci']:placz::placz::placz: Balbinkoooooooooooo[/quote] Ciotki ratować ecci - usycha z tęsknoty :shiny::shiny::shiny: Quote
viverna Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :calus::glaszcze: Balbinka szczęśliwa!!! W schronisku czekają kolejne przyszłe magistry! Quote
iwa77 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z Panią Balbinki - żadnych problemów , Balbineczka grzeczniutka, apetycik dopisuje , z dziećmi szaleje i uwielbia słodycze :evil_lol: Pani bardzo zadowolona i jak to nazwała trzymają " sztamę z Balbiną". Była na podwórku spuszczona ze smyczy , ładnie się trzyma swojej Pani i grzecznie wraca do domku. Wszystko ok i mam obiecane zdjęcia przy następnej wizycie jej córki ! Quote
Bella1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Kochana Balbinka , bądż szczęśliwa już na zawsze :lol::lol::lol: miło przeczytać że pani z Balbi zadowolona i już ją pokochała Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Balbiś to jeden z tych psiaków, które pokochuje się od pierwszego wejrzenia...:loveu: Skoro mojemu M. aż się oko zaszkliło jak ją przekazywał:shake: A ja tęsknię potwornie...no i oczywiście cieszę się, że Balbince jest dobrze i że ma swój domek!!!:multi: Quote
martama Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Super wiadomości:multi::multi: Balbinko bardzo się cieszę, że masz wspaniałą rodzinkę:loveu: Quote
iwa77 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Wieści z domku Balbinki - wszystko gra, Balbinka czuje się dobrze i jest coraz pewniejsza siebie i bardzo radosna. Bardzo przywiązała się do swojej nowej Pani.:loveu::loveu::loveu: Quote
OLUTKA55 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 oby wiecej takich :loveu::lol:zakończen:lol: Quote
ecci Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dzwoniłam dzisiaj do Balbinki:loveu: U małej wszystko w porządku, wie, że jest już w swoim domku!!! Uwielbia szaleć na śniegu, na podwórku mieszka też inny piesek w którym Balbiś znalazł przyjaciela do wspólnych szaleństw. Ładnie zostaje w domku, ogólnie nie ma z nią żadnego problemu!!! Z wnukami dogaduje się świetnie!!! jednym słowem w dobre ręce ją oddaliśmy:evil_lol: niedługo też będą zdjęcia;) Quote
Bella1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jak się cieszę że Balbinka szczęśliwa :multi::multi::multi: Z niecierpliwością czekamy na fotki Ecci dziękuję za tak dobre wiadomości Quote
ecci Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nie ma za co!!! Sama jestem uspokojona i pełna szczęścia po rozmowie z panią Balbisia!!! To naprawdę świetna osoba...i mówi o małej z takim uczuciem!!! Quote
iwa77 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ale super wieści ! Dziękuję Ecci ! Quote
Recommended Posts