Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Balbinki - żadnych problemów , Balbineczka grzeczniutka, apetycik dopisuje , z dziećmi szaleje i uwielbia słodycze :evil_lol: Pani bardzo zadowolona i jak to nazwała trzymają " sztamę z Balbiną". Była na podwórku spuszczona ze smyczy , ładnie się trzyma swojej Pani i grzecznie wraca do domku. Wszystko ok i mam obiecane zdjęcia przy następnej wizycie jej córki !

Posted

Balbiś to jeden z tych psiaków, które pokochuje się od pierwszego wejrzenia...:loveu: Skoro mojemu M. aż się oko zaszkliło jak ją przekazywał:shake: A ja tęsknię potwornie...no i oczywiście cieszę się, że Balbince jest dobrze i że ma swój domek!!!:multi:

• 2 weeks later...
Posted

Wieści z domku Balbinki - wszystko gra, Balbinka czuje się dobrze i jest coraz pewniejsza siebie i bardzo radosna. Bardzo przywiązała się do swojej nowej Pani.:loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Balbinki:loveu:
U małej wszystko w porządku, wie, że jest już w swoim domku!!! Uwielbia szaleć na śniegu, na podwórku mieszka też inny piesek w którym Balbiś znalazł przyjaciela do wspólnych szaleństw. Ładnie zostaje w domku, ogólnie nie ma z nią żadnego problemu!!! Z wnukami dogaduje się świetnie!!!

jednym słowem w dobre ręce ją oddaliśmy:evil_lol:

niedługo też będą zdjęcia;)

Posted

Nie ma za co!!! Sama jestem uspokojona i pełna szczęścia po rozmowie z panią Balbisia!!! To naprawdę świetna osoba...i mówi o małej z takim uczuciem!!!