ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]i na koniec coś w stylu małpiego rozumku:evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Nasza Balbisia to prawdziwe cudeńko ! Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Śliczna Balbinka jest. Iwonko jak dobrze że ją wypatrzyłaś. Quote
iwa77 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Nie Dorotko - to nie tak ! Taki " mój dobry duszek " w schronisku :loveu: skierował moje oczy na ta malutką i opowiedział mi jej historię . A wtedy już nie trzeba mnie było namawiać ,żeby się malutką zając i jej pomóc. Najważniejsze ,żeby się wszystko udało i ułożyło . Balbiś jutro twój wielki dzień ! Quote
Poker Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ecci napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]i na koniec coś w stylu małpiego rozumku:evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol: ona ma tu spojrzenie iście profesorskie :evil_lol: Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Poker napisał(a):ona ma tu spojrzenie iście profesorskie :evil_lol: tia.......a po tym spojrzeniu łapie za nos:mad: Nie ma się co martwic!!!Nawet jakby coś nie wypaliło, to Balbiś i tak ma gdzie wrócic... Ciasteczka spakowane, szczoteczka spakowana, szeleczki wyprane, suszą się...a Balbinka z łebkiem wtulonym w moją nogę...Malutka wyrusza po nowe życie... Ciężko mi już jak ch......a Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jej :-oBalbinka już jedzie do domku:multi: biedna ciocia ecci splacze sie jak bóbr za Balbinką.:eviltong::evil_lol: Quote
martama Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Balbino, trzymam kciuki za twoje nowe życie..:loveu: Pamiętaj nie łap nowej pani, ani jej wnuków za nos:diabloti::evil_lol: Quote
Poker Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 i co? pojechała? a w sumie dokąd i do kogo i jak ją znalazł? bo coś nie doczytałam :roll: Quote
iwa77 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Sunieczka będzie w swoim docelowym domku dopiero jutro rano , bo tak to zorganizowałyśmy z Ecci. Domek jest niedaleko Wrocławia , a jej nową Panią jest przemiła , bardzo ciepła emerytowana nauczycielka. Przy okazji ogłoszeń innego pieska Pani dowiedziała się o Balbince i się od razu zakochała. Pani zaakceptowała umowę adopcyjną i obiecała udzielać wiadomości o Balbisi . Spokojnie w weekend na pewno będą wiadomości !!!! Quote
danka1234 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Czekamy na te dobre wieści :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Bella1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 To znaczy że Balbiś jeszcze dzisiaj u Ecci Quote
martama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Jak tam Balbina:loveu:?? Wiadomo już coś, pojechała do nowego domku?? Quote
iwa77 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Balbinka jest od dzisiaj w nowym domku . Rozmawiałam z jej nową Panią - Balbina spędza czas na poznawaniu domu , ładnie zjadła , zapoznała się już z kanapami i łóżkiem :evil_lol: i przesiaduje u swojej Pańci na kolankach. Były już wspólne spacerki i zabawa z wnuczętami .Pani jest zadowolona z Balbinki , a Balbinka wygląda na to , że całkiem "bezboleśnie" zmieniła adres DT na DS. Quote
martama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='iwa77']Balbinka jest od dzisiaj w nowym domku . Rozmawiałam z jej nową Panią - Balbina spędza czas na poznawaniu domu , ładnie zjadła , zapoznała się już z kanapami i łóżkiem :evil_lol: i przesiaduje u swojej Pańci na kolankach. Były już wspólne spacerki i zabawa z wnuczętami .Pani jest zadowolona z Balbinki , a Balbinka wygląda na to , że całkiem "bezboleśnie" zmieniła adres DT na DS.[/quote] Wspaniale:loveu: ale się cieszę, że ma już wspaniały domek:multi::multi: Iwonko, cudowna wiadomość. Dużo szczęścia Balbinko:multi::loveu: Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Przed chwilą u Filpika teraz tu powiem... Takie chwile umacniają czlowieka w chęci pomocy tym biednym, bezradnym, pokrzywdzonym istotom. Quote
martama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Isadora7']Przed chwilą u Filpika teraz tu powiem... Takie chwile umacniają czlowieka w chęci pomocy tym biednym, bezradnym, pokrzywdzonym istotom.[/quote] Zgadzam się w 100%:loveu: Quote
danka1234 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Super :multi::multi::multi::multi::multi:niech sie Balbince dobrze wiedzie. Quote
Bella1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Tak się bałam o Balbisie jak ona zniesie tą zmianę że dopiero teraz weszłam z drżącym sercem , a widzę że niepotrzebnie :lol: jest ok Dziękuję ślicznie za tak sprawną adopcję szczególnie Iwie i Ecci bo to dzięki Wam Balbinka została ocalona :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: wielka przyjemność i zaszczyt z wami współpracować Quote
OLUTKA55 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 wszystkiego dobrego balbinko:loveu: na zawsze Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :placz::placz::placz: Balbinkoooooooooooo Quote
Recommended Posts