Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie Dorotko - to nie tak ! Taki " mój dobry duszek " w schronisku :loveu: skierował moje oczy na ta malutką i opowiedział mi jej historię . A wtedy już nie trzeba mnie było namawiać ,żeby się malutką zając i jej pomóc.
Najważniejsze ,żeby się wszystko udało i ułożyło .
Balbiś jutro twój wielki dzień !

Posted

ecci napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]i na koniec coś w stylu małpiego rozumku:evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol:

ona ma tu spojrzenie iście profesorskie :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
ona ma tu spojrzenie iście profesorskie :evil_lol:

tia.......a po tym spojrzeniu łapie za nos:mad:

Nie ma się co martwic!!!Nawet jakby coś nie wypaliło, to Balbiś i tak ma gdzie wrócic...
Ciasteczka spakowane, szczoteczka spakowana, szeleczki wyprane, suszą się...a Balbinka z łebkiem wtulonym w moją nogę...Malutka wyrusza po nowe życie...

Ciężko mi już jak ch......a

Posted

Sunieczka będzie w swoim docelowym domku dopiero jutro rano , bo tak to zorganizowałyśmy z Ecci.
Domek jest niedaleko Wrocławia , a jej nową Panią jest przemiła , bardzo ciepła emerytowana nauczycielka.
Przy okazji ogłoszeń innego pieska Pani dowiedziała się o Balbince i się od razu zakochała.
Pani zaakceptowała umowę adopcyjną i obiecała udzielać wiadomości o Balbisi .

Spokojnie w weekend na pewno będą wiadomości !!!!

Posted

Balbinka jest od dzisiaj w nowym domku .
Rozmawiałam z jej nową Panią - Balbina spędza czas na poznawaniu domu , ładnie zjadła , zapoznała się już z kanapami i łóżkiem :evil_lol: i przesiaduje u swojej Pańci na kolankach. Były już wspólne spacerki i zabawa z wnuczętami .Pani jest zadowolona z Balbinki , a Balbinka wygląda na to , że całkiem "bezboleśnie" zmieniła adres DT na DS.

Posted

[quote name='iwa77']Balbinka jest od dzisiaj w nowym domku .
Rozmawiałam z jej nową Panią - Balbina spędza czas na poznawaniu domu , ładnie zjadła , zapoznała się już z kanapami i łóżkiem :evil_lol: i przesiaduje u swojej Pańci na kolankach. Były już wspólne spacerki i zabawa z wnuczętami .Pani jest zadowolona z Balbinki , a Balbinka wygląda na to , że całkiem "bezboleśnie" zmieniła adres DT na DS.[/quote]

Wspaniale:loveu: ale się cieszę, że ma już wspaniały domek:multi::multi:

Iwonko, cudowna wiadomość.

Dużo szczęścia Balbinko:multi::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Przed chwilą u Filpika teraz tu powiem...
Takie chwile umacniają czlowieka w chęci pomocy tym biednym, bezradnym, pokrzywdzonym istotom.[/quote]

Zgadzam się w 100%:loveu:

Posted

Tak się bałam o Balbisie jak ona zniesie tą zmianę że dopiero teraz weszłam z drżącym sercem , a widzę że niepotrzebnie :lol: jest ok
Dziękuję ślicznie za tak sprawną adopcję szczególnie Iwie i Ecci bo to dzięki Wam Balbinka została ocalona :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
wielka przyjemność i zaszczyt z wami współpracować