Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irysku, dziewczynka jest od piątku u nas, a śpi od 3 godzin na tym krześle;)
Isadoro, to genialnie, tylko aby coś z tego wyszło:evil_lol:

...no i te ciociowe kolanka:loveu:

Posted

ecci napisał(a):
Isadoruś!!! Może lepiej pewne cechy psa ukryc przed potencjalnym nabywcą:evil_lol:

Ależ skądże znowu, od razu ograniczamy krąg potencjalnych nabywców do tych właściwych. :evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ależ skądże znowu, od razu ograniczamy krąg potencjalnych nabywców do tych właściwych. :evil_lol:

no masz rację...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może zmień tytuł!!! Na:"Psa do łóżka oddam za darmo":evil_lol:
O ja!!! dopiero zerknęłam!!! Balbiś ma prawie 650 odsłon!!!:multi:

Posted

Przejrzałam książeczkę zdrowia Balbisi i jako właściciel podawała się kobieta...zastanawia mnie fakt, dlaczego powiedziano w schronisku że jej Pan został sparaliżowany???

Posted

Może to ja coś pokręciłam .... opowiadano mi , że chyba brat właściciela / właścicielki (teraz już sama nie wiem )przyprowadził Balbisię i opowiadał o paraliżu i niemożności opieki nad psem. A może to żona właściciela jest wpisana w książeczkę :roll:. Jedno jest pewne Bal na pewno nikt już nie będzie szukał.

Posted

[quote name='iwa77']Może to ja coś pokręciłam .... opowiadano mi , że chyba brat właściciela / właścicielki (teraz już sama nie wiem )przyprowadził Balbisię i opowiadał o paraliżu i niemożności opieki nad psem. A może to żona właściciela jest wpisana w książeczkę :roll:. Jedno jest pewne Bal na pewno nikt już nie będzie szukał.
to jest przykre... A jak Ci się Iwo podoba domowa Balbi???

Mi przyznam, że bardzo:loveu: zawsze chciałam miec pieska, który umie siedziec na kolankach...tylko, że Balbiś siedzi cały czas:evil_lol:

Posted

Cioteczko - Bal jest mądrą suczynką i wyczuła , że Ty zawsze chciałaś by piesek był nakolankowy i w ten oto sposób odwdzięcza Ci się za Twoje serce i siedzi, siedzi, siedzi ... na tych kolankach :diabloti:

Posted

Do Schroniska przyprowadził ją bratanek właściciela , mówiąc że wujek jest sparaliżowany po wylewie i powiem Wam że ludzie oddająć psa opowiadają bardzo często nieprawdziwe historie , temu panu uwierzyłyśmy , oddawał ją z ciężkim sercem a po Balbince było widać że była to domowa ukochana pupilka , dlatego takie psy zupełnie nie umieją się odnaleść w boksach i są zaraz zaszczuwane przez towarzyszy , Balbinka w ciągu paru dni zmieniła się w drżącą zaszczutą kupką nieszczęścia . Ale to już przeszłość teraz już może być tylko lepiej ;)

Posted

Cudownie by było gdyby domek Balbinki był tym domkiem...rozstanie nie bolałoby tak bardzo:shake:
Nad Balbinką pracujemy i humorek z dnia na dzień lepszy zdecydowanie!!!;)

Posted

iwa77 napisał(a):
Na odpowiedz ciągle czekam , a dzisiaj dostałam nowe zapytanie o Balbinke .... tym razem z Częstochowy !:roll:

nie ma sprawy!!! dowieziemy!!!
Balbiś jest przekochana!!! Razem z Bafkiem wściekała się dzisiaj rano na wyrku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kanapci boi się dalej, ale pięknie z nią sępi przy stole:shake: I jest jeszcze troszeczkę smutna, podchodzi tylko do mnie, a mojego M. czasem straszy zębami, tylko, że te jej zęby to nic nie robią. Wczoraj mój tata przyniósł jej ciasteczka...bo ponoc czekolada dobra jest na depresję, ale dostała tylko 2:loveu:

Posted

iwa77 napisał(a):
Na odpowiedz ciągle czekam , a dzisiaj dostałam nowe zapytanie o Balbinke .... tym razem z Częstochowy !:roll:

Jak to dobrze że jest większe zainteresowanie Balbinką :lol::lol: będzie można wybrać ten jeden najwspanialszy domek dla niej

Posted

Balbiś się rozkręca coraz bardziej, już nie jest tą malutką wystraszoną suczką, którą zabierałam:loveu: biegała sobie dzisiaj luzem, przewracała się na trawce, tak bardzo radośnie machała ogonkiem:loveu: no i razem z Kan jadły z jednej miski:crazyeye: jak weszłam do kuchni to mi serce zamarło, ale dziewczyny już są na szczęście wyluzowane, Bal, chyba już się jej mniej boi...