Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Ecci - szeleczki weź ze sobą najlepiej , a dla pewności "kogosia " do pomocy
też (jak masz taką możliwość !)

masz rację Iwo, to chyba z tych nerwów:shake: pomyślę jak tu się zorganizowac:evil_lol:

Posted

Nie szelek nie ma już nie wiem ile ona może ważyć , bedzie ważona napewno przy sterylce to napiszę , a jeżeli chodzi o termin sterylizacji to tak jak mówiłam doktor postara się zrobić ją do czwartku , ponieważ ona nie miała planowanego zabiegu więc trudno precyzyjnie określić termin ale trzymam rękę na pulsie ;)

Posted

w czwartek będę autem, więc jeżeli będzie taka możliwośc to nawet mogą mi ją wydac zaraz po narkozie!

napiszcie mi jeszcze do której jest czynne schronisko???

Posted

iwa77 napisał(a):
Nie ma inne opcji musi być dobrze !
Ciekawe czy zdążą ze sterylką na czwartek ....:roll:

jak nie to im tam głowy pourywam!!! Nawet nie wiesz, jak ja potrafię się teraz kłócic:diabloti:

Posted

Poker napisał(a):
mamy za mało tymczasów.Zastanawialiśmy sie z mężem wczoraj dlaczego tak mało osób bierze psy na DT.Policzyłam,że spośród wrocłąwskich dogomanek chyba tylko kilka osób daje DT i właściwie to nie wiem dlaczego.
Taka malutka Balbinka w mieszkaniu może przebywać,je niewiele, nie ma róznicy czy się idzie z jednym czy z dwoma psami na spacer.Więc co jest przeszkodą??Może pomożecie mi zrozumieć?

ja nie biore bo już przekonałam się, że nie jestem dość silna psychicznie, żeby potem oddać psa :( totalna załamka