Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Balbina dla "jaj" złapała mnie za nos:angryy: Małpi humor cały dzień jej się dzisiaj trzyma, Bafka tak wymęczyła, że ten uciekał przed nią!!!

Teraz postanowiła zając miejsce u ciotki na kolankach:loveu: i popisac z nią pracę magisterską...patrząc się jej głęboko w oczy...

zacznijcie mnie już pocieszac:placz:

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwuś dziękuję:roll:
Balbiś jeszcze ze mną na kolankach siedzi...i patrzy, patrzy, patrzy...
No nic, najważniejsze, że jej życie zostało przez nas ocalone, i że mała będzie miała swój domek:multi:

Posted

Kochana Balbinka
napewno myśli że to już jej domek , a tu czeka ją jeszcze jeden szok , oby to było już ostatnie przykre przeżycie w jej życiu i domek okazał się właśnie ten wymarzony .
Mam pytanie jak tak ranka po sterylizacji

Posted

Bella1 napisał(a):
Kochana Balbinka
napewno myśli że to już jej domek , a tu czeka ją jeszcze jeden szok , oby to było już ostatnie przykre przeżycie w jej życiu i domek okazał się właśnie ten wymarzony .
Mam pytanie jak tak ranka po sterylizacji

Myślę jednak Bello, że nie przeżyje już takiej traumy jak wtedy gdy została oddana. A ranka po sterylce goi się rewelacyjnie, nic już prawie nie widac:multi:
A Balbinka skacze już mi do pasa, tak rozrabia:evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Powiedzmy sobie szczerze, że to ty ją ropieszczasz :)

ja już chyba tak mam:shake: Z drugiej strony jak tu nie rozpieszczac jak to takie przekochane:loveu:

Posted

trochę jest mi smutno, że w piątek już jej nie będzie, ale to lepsze jak jedzie do swojego domku po tygodniu, niż miałaby jechac po miesiącu, czy dłuższym okresie:shake:

A muszę się pochwalic, bo razem z Balbiną, która dzielnie siedziała mi na kolankach i tak mądrze patrzyła w monitor, napisałam prawie cały rozdział pracy magisterskiej:multi:

Posted

ecci napisał(a):
no.....:evil_lol: a do tego będzie ekspertem w dziedzinie życia codziennego okupowanej Warszawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale ciekawy temat,daj potem przeczytać tę pracę :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
ale ciekawy temat,daj potem przeczytać tę pracę :evil_lol:

a wiecie, że powstała nawet praca na temat zwierząt w okupacyjnej Warszawie???
A pracę podrzucę jak tylko się obronię:loveu:

Posted

ecci napisał(a):
trochę jest mi smutno, że w piątek już jej nie będzie, ale to lepsze jak jedzie do swojego domku po tygodniu, niż miałaby jechac po miesiącu, czy dłuższym okresie:shake:

A muszę się pochwalic, bo razem z Balbiną, która dzielnie siedziała mi na kolankach i tak mądrze patrzyła w monitor, napisałam prawie cały rozdział pracy magisterskiej:multi:

Super, że Balbina będzie miała dom :lol: a można zapytać dokąd psina jedzie??

Posted

Bella1 napisał(a):
To już jutro tak ?

tak...smutno mi...To taka wspaniała sunia, a po dzisiejszych jej wybrykach z serii "małpiego rozumku" będzie mi jeszcze ciężej!!!:placz: