ecci Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Balbina dla "jaj" złapała mnie za nos:angryy: Małpi humor cały dzień jej się dzisiaj trzyma, Bafka tak wymęczyła, że ten uciekał przed nią!!! Teraz postanowiła zając miejsce u ciotki na kolankach:loveu: i popisac z nią pracę magisterską...patrząc się jej głęboko w oczy... zacznijcie mnie już pocieszac:placz: Quote
Poker Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 chociaż serce Ci będzie pękać,to znajdziesz w nim miejsce dla innej bidy,ręczę Ci :evil_lol: Quote
ecci Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Poker napisał(a):chociaż serce Ci będzie pękać,to znajdziesz w nim miejsce dla innej bidy,ręczę Ci :evil_lol: wiesz co Poker:mad:... Quote
iwa77 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Ecci:glaszcze::glaszcze::glaszcze::calus::calus::calus: Quote
ecci Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iwuś dziękuję:roll: Balbiś jeszcze ze mną na kolankach siedzi...i patrzy, patrzy, patrzy... No nic, najważniejsze, że jej życie zostało przez nas ocalone, i że mała będzie miała swój domek:multi: Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nasza mała rozbestwia się coraz bardziej:evil_lol::shake: Quote
Bella1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kochana Balbinka napewno myśli że to już jej domek , a tu czeka ją jeszcze jeden szok , oby to było już ostatnie przykre przeżycie w jej życiu i domek okazał się właśnie ten wymarzony . Mam pytanie jak tak ranka po sterylizacji Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bella1 napisał(a):Kochana Balbinka napewno myśli że to już jej domek , a tu czeka ją jeszcze jeden szok , oby to było już ostatnie przykre przeżycie w jej życiu i domek okazał się właśnie ten wymarzony . Mam pytanie jak tak ranka po sterylizacji Myślę jednak Bello, że nie przeżyje już takiej traumy jak wtedy gdy została oddana. A ranka po sterylce goi się rewelacyjnie, nic już prawie nie widac:multi: A Balbinka skacze już mi do pasa, tak rozrabia:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ecci napisał(a):nasza mała rozbestwia się coraz bardziej:evil_lol::shake: Powiedzmy sobie szczerze, że to ty ją ropieszczasz :) Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Isadora7 napisał(a):Powiedzmy sobie szczerze, że to ty ją ropieszczasz :) ja już chyba tak mam:shake: Z drugiej strony jak tu nie rozpieszczac jak to takie przekochane:loveu: Quote
Isadora7 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ecci napisał(a):ja już chyba tak mam:shake: Z drugiej strony jak tu nie rozpieszczac jak to takie przekochane:loveu: Ależ ja to doskonale rozumiem, sama nie byłabym lepsza. Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 trochę jest mi smutno, że w piątek już jej nie będzie, ale to lepsze jak jedzie do swojego domku po tygodniu, niż miałaby jechac po miesiącu, czy dłuższym okresie:shake: A muszę się pochwalic, bo razem z Balbiną, która dzielnie siedziała mi na kolankach i tak mądrze patrzyła w monitor, napisałam prawie cały rozdział pracy magisterskiej:multi: Quote
Bella1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jeszcze obrona i Balbina może śmiało pisać mgr przed imieniem :evil_lol: Quote
viverna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 do piątku na kolankach to będzie leżeć mgr Balbina Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no.....:evil_lol: a do tego będzie ekspertem w dziedzinie życia codziennego okupowanej Warszawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ecci napisał(a):no.....:evil_lol: a do tego będzie ekspertem w dziedzinie życia codziennego okupowanej Warszawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ciekawy temat,daj potem przeczytać tę pracę :evil_lol: Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Poker napisał(a):ale ciekawy temat,daj potem przeczytać tę pracę :evil_lol: a wiecie, że powstała nawet praca na temat zwierząt w okupacyjnej Warszawie??? A pracę podrzucę jak tylko się obronię:loveu: Quote
martama Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ecci napisał(a):trochę jest mi smutno, że w piątek już jej nie będzie, ale to lepsze jak jedzie do swojego domku po tygodniu, niż miałaby jechac po miesiącu, czy dłuższym okresie:shake: A muszę się pochwalic, bo razem z Balbiną, która dzielnie siedziała mi na kolankach i tak mądrze patrzyła w monitor, napisałam prawie cały rozdział pracy magisterskiej:multi: Super, że Balbina będzie miała dom :lol: a można zapytać dokąd psina jedzie?? Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 martama napisał(a):Super, że Balbina będzie miała dom :lol: a można zapytać dokąd psina jedzie?? No pewnie!!! W okolice Wrocławia:loveu: Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bella1 napisał(a):To już jutro tak ? tak...smutno mi...To taka wspaniała sunia, a po dzisiejszych jej wybrykach z serii "małpiego rozumku" będzie mi jeszcze ciężej!!!:placz: Quote
iwa77 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ja już się nie mogę doczekać jutra - wierze , że wszystko będzie dobrze i Balbiś zacznie nowe szczęśliwe życie ! Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Balbiś siedzi między nami, przed chwilą ukradła ciasteczka:angryy: A tu dwa urzędniki::diabloti: Quote
Recommended Posts