Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci napisał(a):
no bo jak tak sobie u nas posiedzi to nie wiem czy będę miała tak siłę ją oddac:roll: Ale 3 psy i małe dziecko to chyba przesada:placz:

:confused::confused::confused::???::???::???::huh::huh::huh:

Posted

ecci ,to Ty masz małe dziecko? :crazyeye:
Widziałam dzisiaj Balbinkę. Dziewczynka fajna,ale potrzebuje dietę odchudzającą :evil_lol:,widać,że pan bardzo ją kochał.

Posted

Mam pytanie jak sunia reaguje na dzieci? Chodzi mi o takie mniej więcej 3 klasa podstawówki, bo pozostała dwójka jest w liceum i gimnazjum??

Mam dwa domki chętne na mojego tymczasowicza "Małego" http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-maly-szuka-domu-stalego-tymczasu-123172/

I jak coś to jedna rodzinka mogłaby wziąć Balbinka, pomyślałam też o Zuzi ale o to zapytam u niej na wątku.

Dzisiaj jeszcze będę z nimi rozmawiała, i dowiem się co i jak, czy są zdecydowani na 100%. Ale o reakcje wolałam zapytać wcześniej.

Pozdrawiam,
Marta

Edit: Ecci moje gratulacje !! :)

Posted

dzień dobry Balbinko, pośpij sobie jeszcze troszkę, bo jak już będziesz u cioci ecci:loveu: to Kanapcia będzie zwalała Cię z łóżeczka o 5 rano:mad:

Posted

Dowiedziałam się właśnie , że w tej chwili Balbineczka jest operowana !
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok !

Ecci - Balbinka waży 7,4 kg

Posted

[quote name='iwa77']Dowiedziałam się właśnie , że w tej chwili Balbineczka jest operowana !
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok !

Ecci - Balbinka waży 7,4 kg

Trzymam kciuki za malutką najmocniej jak się da!!!
Balbinka to pióreczko, ale na szczęście przyjedziemy po nią autem;) więc nie będę się musiała martwic jak zniesie podróż pociągiem...może tez by zadziałała na nią tak uspokajająco jak na Gumisia:evil_lol:

Posted

iwa77 napisał(a):
Jutro ją zabierasz , tak ?

Jakbyś mogła to zadzwoń do mnie wieczorkiem .....

nie ma problemu, zadzwonię. I zabieram Balbinkę jutro koło 15:30