Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Andzia jak córcia??

Dzisiaj ją odebrałam...ma lezec w domu...4 doby minęły to po co mają ją dłuzej trzymac... Nic bardziej niepokojącego nie zaobserwowano....o ile wstrząśnienie mózgu, liczne krwiaki, potłuczenia, bolace wszystko jest mniej niepokojące...szczęście w nieszczęściu, ze tylko tyle.....gdyby jechał szybciej...to pewnie nie byłoby co zbierać - i tak do niej dochodzi jakoś cieżko co się stało, codziennie coś sobie przypomina... najgorsze to to, że nikogo to nie obeszło, zostawili dziecko same sobie - a to, ze ona się pozbierała i poszła, bo była w szoku - pewnie kierowcy to pasowało - nie dosć, ze darł się na nią, to zamiast wsadzic dziecko w samochód i pojechać do najblizszej przychodni, pogotowia to poszedł ogladać co mu sie uszkodziło w samochodzie...a ona w tym czasie poszła....a jakby zemdlała po drodze i nikt by tego nie zauważył? nie wiem co by sie wtedy stało...:-( ech....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ANETTTA napisał(a):
andzia69 kochana zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla córci .......

to co ona ze szkoły wracała i wpadła pod auto ....Boże jak to sie stało

wielka buzka dla WAS i zdrowia ....

Dzięki:loveu:

Ona szła na przystanek, jechała na angielski, to było na przejściu dla pieszych - ale bez świateł...

Posted

andzia69 napisał(a):
no niestety, ale nie ma swiadków, córka pamieta tylko srebrny samochód...a ja nie miałam ani czasu ani siły, zeby chodzic na policję:shake:

Zaryzykuję brzydkie słowo, ale muszę: SKURWIDUPIEC :angryy:

Posted

Andzia zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla córki!!!

Z ta sunią z sochaczewa niestety nie pomoge. Przykro mi. Moja gorsza polowa nie zgadza sie juz na doroslego psa. Cyka sie i tyle.

Dyskutowalismy dzis o tych pierdziochach z okolic tarnowa zeby je zabrać ale jak weszlam na watek to sie okazalo ze najprawdopodobniej maja juz domki :multi:

U nas w rachube wchodzą tylko mlodziutkie piesiorki!
Chyba Gacie z Orzechowcow wezmiemy...

Posted

jin22 napisał(a):

Dzięki:loveu:

A Gacia jest śliczna, naprawdę:lol:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
matko andzia .. Niech córcia szybko wraca do zdrowia a tego ***** niech dorwa i zamkna..

Moja babcia nie przeżyła starcia z samochodem - tez była na pasach.. a dupek dostał rok w zawieszeniu na 3 lata.. To jest k****a polskie prawo..

NIe zamkną, nie zamkną. Moją córkę też potrącił kierowca, na pasach, na zielonym świetle. Sprawę umorzono, bo nie dopatrzono się przestępstwa. Sprawca nie poniósł ŻADNEJ kary:snipersm:. A córka do dziś boi się wejść na pasy. Tu będzie podobnie, bo córcia wyszła ze szpitala po 4 dniach (pewnie powyżej 7 dni ścigaliby z urzędu).
Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia i jak najmniejszych urazów psychicznych.

Posted

Andziu dużo zdrowia dla córki:loveu:
Miała bardzo dużo szcześcia, w tym nieszcześciu:crazyeye:
Jak można zostawić kogoś tak, i poprostu sobie pojechać:mad: Nawet nie udzielić pomocy. Jak się coś zrobi nie tak, to tak trudno zachować się po ludzku. Noż mi się w kieszeni otwiera.

Posted

jin22 napisał(a):

Z ta sunią z sochaczewa niestety nie pomoge. Przykro mi. Moja gorsza polowa nie zgadza sie juz na doroslego psa. Cyka sie i tyle.

Dyskutowalismy dzis o tych pierdziochach z okolic tarnowa zeby je zabrać ale jak weszlam na watek to sie okazalo ze najprawdopodobniej maja juz domki :multi:

Gatka :crazyeye:
Czzzzzzzymam;) kciuki za jej adopcję :thumbs:

Posted

Andziu nie wiedziałam o Twojej córci :-( przykro mi i mam nadzieje ze sie szybko z tego otrząśnie...na kierowce szkoda słów :shake:

dalej trzymam kciuki za Bube coby dobrze trafiła

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Andzia zdrówka dla Coreczki zycze!!:loveu:

ps, kitajce podesłałam kumeplce a noż widelec:evil_lol:

dzięki:loveu::loveu::loveu:

a teraz Benia - o której wcześniej pisałam - gdyby co;)

może ktoś reflektuje? sunia ma ponoc ok. 1,5 roku:shake: od paru miesięcy mieszka w lesie...

Posted

rufusowa napisał(a):
cudowna!

ma wąteczek? podesle koledze co szuka jakiegos do domku :cool3:

nie ma osobnego watku...jest u nas na ogólnym kieleckim watku - mamy za dużo psiaków, zeby zakładać kazdemu z osobna watki:-( dzisiaj dostałyśmy info o suni na opuszczonej działce z 7 maluchami:placz::placz::placz:

i zobaczcie tu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-oddali-go-zniszczyli-psychicznie-co-z-nim-teraz-bedzie-prosze-o-cud-125214/index8.html

my się dziwimy, ze Buba ma uraz do mężczyzn...a tu zniszczyli psychicznie 4-mies. psiaka i nie mam pomysłu co z nim zrobic:placz: można się isć powiesić:placz: