Saphira Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dziewczyny ! Żadna buda ! Popatrzcie na rodzaj sierści. W budzie powinien mieszkać podhalan czy bernardym , ale nie bokser, amstaf czy doberman. Mój podhalan nie wytrzymywał upału w mieszkaniu, ale ona nie wytrzyma zimna. Quote
Diuna B. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Moje briardziki też się świetnie w budach czują.W mieszkaniu godzina ,dwie, a potem hajda na swoje włości. I są bardzo nieszczęśliwe jak czasem muszą dzień,dwa posiedzieć w mieszkaniu. Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Saphira']Dziewczyny ! Żadna buda ! Popatrzcie na rodzaj sierści. W budzie powinien mieszkać podhalan czy bernardym , ale nie bokser, amstaf czy doberman. Mój podhalan nie wytrzymywał upału w mieszkaniu, ale ona nie wytrzyma zimna.[/quote] Saphira - przecie napisałam, ze jestem zboczona:evil_lol: i psa z krótką sierscią - obojętnie jakiej rasy - nie dam do budy - no taka już jestem be:p Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='furciaczek']Bubcia juz na stronie adopcyjnej cc:p[/quote] ślicznie dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 przeczytalam watek od deski do deski.. nie powiem nic odkrywczego- ale ona jes przecudowna :loveu: ach.. suka marzenie.. :loveu: Quote
ANETTTA Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 kiedy ten domek bedzie sprawdzony .....szkoda aby sunia na cito do niego nie trafiła .........:multi:chociaz widze ze u Ciebie tez jest jej dobrze ......baaaaaaaa chyba bardzo dobrze .......... Quote
dczn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='andzia69']tak mi dobrze:evil_lol: [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/4158/minolta382pr7.jpg[/IMG] [/quote] ta fotka powala :) jest przepiekna !!!! Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Jak to się mówi - co nagle to po diable:evil_lol: Bubol dzisiaj pojechał z córką znowu do N.S.:placz: w czwartek zwalają się moje brytany:p więc na razie Bubol będzie siedział z córką coby się z moją mańką nie zezarł:razz: a...Buba chyba w dużej mierze ma cos z molosa - broni domu, broni nas przed obcymi:diabloti: moje psy mordercy to tak bronią, ze kazdy do domu moze wejsc (oprócz listonosza i kuriera - tych nie cierpi zgredzior):evil_lol: o heńku nie wspomnę, bo on to nawet nie szczeka:roll: a potem te mordercy pchają sie na kolana:p a Buba nie - ona jest nieufna, patrzy tymi swoimi wielkimi oczami i obserwuje:razz: a jak jej sie nie podoba to warczy:diabloti: Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 taaa chyba kazdy bulowaty ma to do siebie, ze jak ktos puka to on spi na lozku i nic sobie z tego nie robi :evil_lol: A on amiala byc sprawdzona na male dzieci- byla? chodzi mi o takie np 2.5 letnie? bo koty to niewiadoma? a gryzonie? :razz: Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='invictus hilaritas']taaa chyba kazdy bulowaty ma to do siebie, ze jak ktos puka to on spi na lozku i nic sobie z tego nie robi :evil_lol: A on amiala byc sprawdzona na male dzieci- byla? chodzi mi o takie np 2.5 letnie? bo koty to niewiadoma? a gryzonie? :razz:[/quote] Na gryzonie - u mnie widziała królika i szczurki - nie reagowała za specjalnie, dzieci - generalnie na spacerach do wszystkich obcych jest obojętna, nie miałam okazji skonfrontować ją z małymi dziećmi - na spacerze raz podchodziła do przechodzących chłopców - ok. 6-8 lat i machała ogonem - mniejszych nie spotkałysmy - na dodatek takich, których rodzice nie mieliby nic do tego, ze będę testowała na ich pociechach sukę o tym wygladzie:diabloti: Co do kotów - dalej nie wiem - Arrakis twierdzi, ze na jej kota warczała, a jak byłam na wizycie przedadopcyjnej o huskiego pod Nowym Sączem to na podwórku podszedł do nas mały - paromiesieczny - kot zaznajomiony z psami - ona z ciekawoscia patrzyła, machała ogonem - ale wolałam nie ryzykować bliskiego spotkania 3-go stopnia:p Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 czyli nie rzucala sie na klatke w ktorej sa gryzonie? nie chciala ich zjesc? Nie, no to poprostu pies marzenie.. Quote
Morgan:-) Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='invictus hilaritas'] Nie, no to poprostu pies marzenie..[/quote] No ba!! :razz: Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='invictus hilaritas'] Nie, no to poprostu pies marzenie..[/quote] ale mruczy na obcych:evil_lol: a i to nie na wszystkich:p widać jedni sa wg niej cacy a inni są be i tyle:eviltong: Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ee mi to tam nie przeszkadza :eviltong: gdybym tylko mogla to bym sie starala o czarnulke :roll: Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='invictus hilaritas']ee mi to tam nie przeszkadza :eviltong: gdybym tylko mogla to bym sie starala o czarnulke :roll:[/quote] a czemu nie możesz?:razz::diabloti: KasiaP - w razie gdybys chciała przygarnać psiaka to pokazałam Maji 2 fajne sunie...a tu pokazuję 3: Bangi: [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4742/dsc0219ub3.jpg[/IMG] Quote
Morgan:-) Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Andzia a on nie za letko ubrany na zimowe noce w kojcu?? Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Moj glowny powod to rodzice.. :roll: O ile studiowalam dziennie i nie zarabialam to ich moglam zrozumiec, ale teraz.. :roll: chociaz i tak potrafilam utrzymac swinki moje i te ktore mialam na dt, oraz psa (ktory mieszka u mojego bylego).. Teraz pracuje, wiec stac mnie na utrzymanie psa.. nie bede ich obciazac kosztami.. studiuje zaocznie- nie ma mnie zazwyczaj 2 weekendy na miesiac.. ale zawsze jest rozwiazanie- petsitter, znajomi.. pies zawsze ze mna jezdzi na wakacje.. ich glownym problemem jest to , ze sie boja pokochac psa ponownie.. od smierci Brutusa minely juz 3 lata.. zawsze jakas wymowke znajda.. :roll::mad: to sie troche pozalilam :cool3: Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Morgan:-)']Andzia a on nie za letko ubrany na zimowe noce w kojcu??[/quote] to ona:evil_lol: - moze i za letko...ale ona jak na razie tylko takie życie zna:-( IH - to wałkuj temat - nie poddawaj się:lol: tobie Bubona oddam bez wizyty przedadopcyjnej!:diabloti: Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='andzia69'] IH - to wałkuj temat - nie poddawaj się:lol: tobie Bubona oddam bez wizyty przedadopcyjnej!:diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ElzaMilicz Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='andzia69']to ona:evil_lol: - moze i za letko...ale ona jak na razie tylko takie życie zna:-( IH - to wałkuj temat - nie poddawaj się:lol: tobie Bubona oddam bez wizyty przedadopcyjnej!:diabloti:[/QUOTE] To kiedy ten transport, bo w czwartek jestem w Łodzi, a w sobotę Buba byłaby już u Ciebie IH. :razz: :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bango brzmi też trochę po męsku :oops: Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 OO Elza jak milo Cie widziec :) a co slychac u Astki? dobrze sie miewa? Kochane gdyby to bylo takie proste to juz Kluska by byla u mnie na DT z opcja na DS.. :shake: Quote
Morgan:-) Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bangi brzmi też trochę po męsku :oops: Quote
ElzaMilicz Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='invictus hilaritas']OO Elza jak milo Cie widziec :) a co slychac u Astki? dobrze sie miewa? [/QUOTE] Wzajemnie. :) [B]Thara[/B] ma jak w raju. Podróżuje z pańciostwem wszędzie, nawet za granicę. W międzyczasie miałam jeszcze dwa asty, oba już w domach. ;) [B]Buba[/B] leży mi na sercu... Quote
invictus hilaritas Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bardzo sie ciesze.. Wspaniale wiesci.. Moje serce sie raduje.. :loveu: Quote
Recommended Posts