Charly Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 to ja go jeszcze podniose i prosze o jakis cud:shake: Quote
siekowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Piękny psiak. Rany co tu robić :( Dałam go na gumtree może chociaż jakiś tymczas się znajdzie. Quote
mru Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 powiem Wam za godzinę :p czy coś koło tego... Quote
Isadora7 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tuptam kopytkami z niecierpliwości i oczekiwaniu na wieści... dobre wieści Quote
mru Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 są ludzie chętni na Maxa :):):) - córka znajomej mojej mamy do mnie nie dociera jeszcze psiaka jeszcze nie widzieli, ale rozmawialiśmy młodzi dość ludzie (około 30), mieszkają na razie w mieszkaniu ale budują się :) u pani zawsze był piesek w domu, ostatnio ON, więc duży jak Max więc są świadomi myśleli o szczeniaczku, no ale skoro taki Max się przyplątał... ;) pan już czyta książki, pani chce kupować rzeczy dla psiaka już dziś po pracy przyjadą po Maxa :):):) super, bo jest weekend to będą mieli czas się w nim zakochać :D będę informowała jeszcze... ale na razie jest na taaak wszystko! Maxiu :D:D:D Quote
Isadora7 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='mru']są ludzie chętni na Maxa :):):) - córka znajomej mojej mamy do mnie nie dociera jeszcze psiaka jeszcze nie widzieli, ale rozmawialiśmy młodzi dość ludzie (około 30), mieszkają na razie w mieszkaniu ale budują się :) u pani zawsze był piesek w domu, ostatnio ON, więc duży jak Max więc są świadomi myśleli o szczeniaczku, no ale skoro taki Max się przyplątał... ;) pan już czyta książki, pani chce kupować rzeczy dla psiaka już dziś po pracy przyjadą po Maxa :):):) super, bo jest weekend to będą mieli czas się w nim zakochać :D będę informowała jeszcze... ale na razie jest na taaak wszystko! Maxiu :D:D:D O Matko ja chyba kupię z radochy te sklipsowane jamniki jak to wypali Quote
elainfo Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 o jesooooooo ale super..!!!!! ale z niego farciarz..:multi::multi: dobra dobra jeszce go nieodebrali to niezapeszam.. jak go zabiora to bedziemy skakać z radosci;-))) Quote
mru Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 elainfo napisał(a):o jesooooooo ale super..!!!!! ale z niego farciarz..:multi::multi: dobra dobra jeszce go nieodebrali to niezapeszam.. jak go zabiora to bedziemy skakać z radosci;-))) dokładnie takie samo mam podejście chociaż państwo to są zdecydowani haha :D tylko ja taką mam naturę, że będę się cieszyła jak juz będzie po i wszystko okej :D no jamniki są Twoje już praktycznie, Isadoro :diabloti: Quote
pixie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 mru napisał(a):są ludzie chętni na Maxa :):):) - córka znajomej mojej mamy do mnie nie dociera jeszcze psiaka jeszcze nie widzieli, ale rozmawialiśmy młodzi dość ludzie (około 30), mieszkają na razie w mieszkaniu ale budują się :) u pani zawsze był piesek w domu, ostatnio ON, więc duży jak Max więc są świadomi myśleli o szczeniaczku, no ale skoro taki Max się przyplątał... ;) pan już czyta książki, pani chce kupować rzeczy dla psiaka już dziś po pracy przyjadą po Maxa :):):) super, bo jest weekend to będą mieli czas się w nim zakochać :D będę informowała jeszcze... ale na razie jest na taaak wszystko! Maxiu :D:D:D :cunao::cunao: :painting::painting::painting::painting::painting: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: slowa nie moge wydusic!:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: to trzymam kciuki Quote
Miśka84 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 :laola: ja się troszkę ucieszę ;) TRZYMAM KCIUKI! Quote
Ninti Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Mru, jakby nie daj Boże coś nie tak to jesteśmy jeszcze my z moją Panią, do przyszłej środy na pewno, a może dalej ;) BARDZO SIĘ CIESZĘ, trzymam kciuki za Maksia. Quote
elmira Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Mru, ja nie wiem jak Ty to robisz:loveu: Chyba wyczarowujesz te domki. :thumbs: 3mam mocno! Quote
mru Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Ninti napisał(a):Mru, jakby nie daj Boże coś nie tak to jesteśmy jeszcze my z moją Panią, do przyszłej środy na pewno, a może dalej ;) BARDZO SIĘ CIESZĘ, trzymam kciuki za Maksia. oj Ninti jesteś kochana :):):) jak coś będzie nie tak to na pewno się zgłoszę! :loveu: łał, super :p:p:p Quote
Charly Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ach Max- ciekawam czy wiesz jakie miales szczęscie:multi: Quote
orpha Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ojoj troche mnie nie bylo a tu takie fantastyczne wieści !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Miśka84 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Charly napisał(a):Ach Max- ciekawam czy wiesz jakie miales szczęscie:multi: Chyba nie :roll: Quote
Becia66 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 mru kochana, domek za domkiem znajdujesz....- już dumam ktorego orzeszka ci tu podesłać.....:eviltong: Wielkie gratulacje bo wiem że na cito dla dużego psa domek strasznie ciężko znależc....:laola: Quote
Recommended Posts