Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 aaaa troche mi się zgubił wątek. Nic nowego widzę- niedobrze:shake:. Dzwoncie ludzie dzwoncie bierzcie Maxa, bo on w schronie rady nie da:-( Quote
Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No i gdzie ten domek staly tymczasowy cokolwiek:-( Allegro od Mru dla Maksia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=459730490 Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 :multi: dzięki! ja wychodzę z pracy i lecę działać będę meldować... ale coś dziś marnie :shake: dobrze, że Maksiu bezpieczny. pewnie śpi i nie wie, że za parę dni może być sam :placz: Quote
Neczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Maksiulu, musisz cudny domek znaleźć ! :placz: Quote
Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 nasze wymagania są niskie:-(. Wystarczy jakies miejsce, kąt, gdzie może przeczekac az do znalezienia domu. Byle nie na Paluch:shake: Quote
Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 40 wejsc na allegro, kilka nowych ogloszen a Mru plakatuje Warszawe. Tak czy siak szczescie mial Max, że na Mru wpadł. Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 wróciłyśmy żeby wypić kawę i zaraz idziemy dalej biedny Maxiu :shake: Quote
dalia 54 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Oto wątek Maxa :http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=21864#post21864 Quote
Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nie pozwolcie Maksiowi trafic do schronu!!! Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 już nie mogę :shake: w ogóle połowy wczorajszych ogłoszeń (w koszulkach!) nie ma :placz: powiesiłam obok nowe... porażka, co ludziom przeszkadzają... ręce załamać... no nic, są nowe. sporo tylko już ciemno i tylko przy ulicach postaram się o dzień wolny w czwartek i w dzień pojeżdżę po Wilanowie... to blisko tylko krzaki i pola trzeba pokonać :eviltong: lecznice też obklejone... czekamy ale telefon milczy :shake: Quote
Isadora7 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mru nie wieszaj w koszulkach. Sama kiedyś widziałam kolesia co chodził i zrywał takie. Wyrzucał ogłoszenie a koszulki sobie brał. Polak potrafi. Czy jak kto woli "A to Polska właśnie". Zresztą zobacz na pewno wokoło ogłoszenia bez koszulek wiszą a zrywali twoje. Quote
Charly Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no tak. jak tory i inne sprzedawają to czemu nie zbierac koszulek....Zawsze mozna zaoszczedzic... Podrzucę Maksia na noc Mru trzymaj się ciepło i zdrowo przede wszytkim. Jeszcze kilka takich dni i choróbsko przyjdzie:shake: Albo przynajmniej kładz się spac wczesniej. w nocy nic nie wymyslisz i tak. Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ojej nie pomyślałam... dobra to jak zdejmą to powieszę bez ale tam, gdzie nie było to nie było zarówno w jak i bez koszulek (bo moja mama wydrukowała mi tez to zdjęcie Maxa jak leży w a4 i rozwiesiłam, bo się w oczy rzuca taki ładny pies) ale faktycznie macie rację... ludzie są tak beznadziejni :( przecież kto miał szanse te ogłoszenia zobaczyć... :shake: Maksiu, będzie dobrze zaraz dowiem się jak się sprawowałeś...! Quote
Becia66 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to ja podniose jeszcze Maksia na dobranoc...:roll: Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Max bardzo dziękuje :) przyda się! wiem, że jest w bezpiecznym miejscu ale czas leci :roll: wieści - Fasolka mówi, że Max to pies prawie idealny :D jest bardzo grzeczny, jak zostaje sam w domu to śpi... (mój aniołek!) jedyne co, to ciągnie na smyczy ;) hihi głupek mały... Quote
Ninti Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 A może on jest z Powsina? To tylko kawałek przez las... I może w lesie powiesić, na tej głównej drodze? Mru, podaj mi swój tel. na PW. Próbuję coś załatwić, może z tego wyjdzie dt, a może wręcz ds, gdyby właściciel się nie znalazł. A może nic nie wyjdzie :-(, ale mam nadzieję, że jednak tak... W każdym razie rzecz okaże się dopiero w piątek, więc jak coś innego się uda w międzyczasie to załatwiajcie. No i będę musiała poinformować Cię w ostatniej chwili, stąd prośba o telefon, bo na Dogo możemy się nie zgrać. Quote
mru Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ja obkleję las na pewno :) tylko w czwartek dopiero niestety wezmę wolne i w dzień wszędzie dotrę! mój numer jest też na pierwszej stronie w pierwszym poście! ale już ślę pw!! :) i bardzo dziękuję za odzew... dajesz nadzieję, a to bardzo dużo! Quote
mru Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 :p nowy dzień, nowa szansa chociaż czas się kończy :shake::shake: Quote
Recommended Posts