Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w klinice na te chwile jest 300 zł dlugu, za sterylizacje, leczenie, pobyt, do tego potrzeba jakies 100 zł na szczepienie, kolejne odrobaczenie i frontline :placz:

czyli potrzeba juz 400 zł a nie mamy prawie nic :-(

dzieki sati za pierwszą wpałatę na rzecz Myszki :loveu:

czyli 400-30=370 - czy ktos cosik jeszcze dorzuci do myszkowej skarbonki?

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Myszka przyszła do Myszki.
Napiszecie jakiś tekscik i namiar do ogłoszeń? Jutro porobię.

ja tez moge się dorzucić do ogłoszeń - jutro bym coś porobiła tylko muszą być ładne zdjęcia bo to podstawa :-(

Posted

a co myślicie o czymś takim (oczywiście to tylko porpzycja podlegająca całkowitej modernizacji:

Malutka sunia, której życie to pasmo bólu i nieszczęscia. Została okrutnie potraktowana przez człowieka, którego potrafiła tylko kochać swoją bezwzględną psią mołoscią.
Znalazłam ją na placu zabaw. Leżała zwinięta w kłebek cichutko popiskując. W jej oczach malował się ból, strach i zwątpienie, że może przytrafić się jej coś dobrego. Każdy dotyk wywoływał falę bólu. Pomimo wszystko była bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, chciała poczuć na swoim malutkim ciałku dotyk ludziej dłoni.
Myszka jest malutką i bezproblemową sunią. W klinice weterynaryjnej czeka na swojego człowieka. Czeka, bo nadal chce kochać. Czy pozwolisz jej zaznać szczęscia?

Posted

i nikt jej nie pomógł :crazyeye:
boże gdzie są ci wszyscy ludzie wzdychający na cierpienie jak o nim słyszą
gdzie są... ;/
tylko ojej potrafią a sami się nie ruszą :(:(:( straszne...

biedactwo
gdzie to się stało?

Posted

Dziewczyny bardzo prosze powiedzcie mi,gdzie aktualnie jest piesek..miejscowosc..jakie sa wydatki i namiary na osoabe,z ktora mozna sie kontaktowac w sprawie adopcji....zdjecia sa tylko te dwa na pierwszej stronce???
postaram sie Wam pomoc i pooglaszac ta bidulke:shake::shake:

Posted

Kamila_s napisał(a):
Dziewczyny bardzo prosze powiedzcie mi,gdzie aktualnie jest piesek..miejscowosc..jakie sa wydatki i namiary na osoabe,z ktora mozna sie kontaktowac w sprawie adopcji....zdjecia sa tylko te dwa na pierwszej stronce???
postaram sie Wam pomoc i pooglaszac ta bidulke:shake::shake:

dziewczyny,a ja ponawiam swoje pytania:cool3:
sa mi niezbedne do robienia ogloszen:cool3:

Posted

Do tej pory koszt leczenia to ok 400 zł. Wpłat można dokonywać na konto kliniki w Warszawaie na ul. Tatarkiewicza, dane do przelewu mogę podać np. na pw.
Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc, straciłam prace , a moja ukochana sunia jest bardzo chora, wszystkie moje pieniądze i czas poświęcam teraz tylko jej, nie miejcie mi proszę tego za złe, ale właśnie przez ten pokręcony los znów ucierpią te niczyje.

Jest szansa ,że sunia jeśli dogada się z suczka będzie miała tymczas, to wszystko pod warunkiem ,ze tymczasowi opiekunowie poradzą sobie z jej lękami.

w ogłoszeniach -kontakt do mnie

Posted

przepraszamy ze nie odpowiadamy od razu, ale tak jak Iza pisze ma bardzo chora sunie i caly dzien przesiaduje na kroplowkach, a ja jakos tez tak zabiegana, ze nie mialam chwilki zeby odpowiedziec :-(

sunia zostala znaleziona na Goclawiu w Warszawie

dziekujemy bardzo bardzo za propozycje ogloszen :loveu: nic jeszcze nie mamy :shake:
zaraz wkleje ładniejsze zdjecia

kontakt do Izy: 503-082-952 lub [email protected]

bedziemy wdzieczne za kazdy grosik :loveu:

opis bardzo fajny - Iza dodalabys cos?