Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm a nie dalo rady w ramach psow bezpanskich jej leczyc, choc czesciowo, nie zgodzilby sie Wydzial Ochrony srodowiska? probowaliscie?

tatarkiewicza ma umowe z miastem?albo jakas fundacja moze z nimi ma umowe i chocby polowa kosztow

Posted

nanioslam drobne poprawki :oops:

Malutka sunia, której życie to pasmo bólu i nieszczęscia. Została okrutnie potraktowana przez człowieka, którego potrafiła tylko kochać swoją bezwzględną psią miłoscią. Została skopana i porzucona, 3 dni nikt nie udzielił jej pomocy, choć leżała na placu zabaw w środku miasta.
Leżała zwinięta w kłebek cichutko popiskując. W jej oczach malował się ból, strach i zwątpienie, że może przytrafić się jej coś dobrego. Każdy dotyk wywoływał falę bólu. Pomimo wszystko była bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, chciała poczuć na swoim malutkim ciałku dotyk ludziej dłoni.

Myszka jest malutką i miłą sunią. Na razie jeszcze przerażoną, uczącą się od nowa zaufania do człowieka, z kazdym dniem czuje sie coraz lepiej i fizycznie i psychicznie, choc pewnie jeszcze chwilę potrwa zanim zaufa na dobre. Potrzebny jej kochajacy dom i spokojny, wyrozumiały człowiek.

Posted

pixie napisał(a):
hmmm a nie dalo rady w ramach psow bezpanskich jej leczyc, choc czesciowo, nie zgodzilby sie Wydzial Ochrony srodowiska? probowaliscie?

tatarkiewicza ma umowe z miastem?albo jakas fundacja moze z nimi ma umowe i chocby polowa kosztow

nie ma umowy z miastem
wetka leczy nasze znaleziska i tak po kosztach

miasto chcialo pomoc - zabrac sunie na paluch

Posted

Na Tatarkiewicz i tak zawsze jesteśmy liczone ulgowo, za co jesteśmy bardzo wdzięczne.
Sunia "mieszka "tam od początku, pomyślałam,ze wezmę ją do domu na kilka dni ze względu na nią samą , ale i po to by ograniczyć wydatki, niestety sprawa się komplikuje, bo moja suka choruje,mam dwa tymczasy i jeszcze jednego swojego psa. Tymczasowy Jacek jest właśnie po operacji, a ta malutka sunia potrzebuje socjalizacji i spokoju. Dlatego wraca do kliniki,tam ma swój kącik i chętnych do spacerków, a Was błagam o ogłoszenia i szukanie domu choć tymczasowego.

Posted

basiapron napisał(a):
dogo strasznie ostatnio zamulało,wkurza mnie to:-/przy następnych bazarkach wezme małą pod uwagę.

dzieki wielkie
dogo rzeczywiscie ostatnio wcale mi sie nie otwiera :shake:

czy ktos umie robic banerki????????

Posted

[quote name='Olena84']Selenga, napiszę do niej, pewnie mnie pogoni:evil_lol:.
A czy ja jestem taka wredna żeby pogonić z powodu banerka????
Proszę bardzo - banerki dla suni, podlinkowane

Posted

[quote name='Selenga']A czy ja jestem taka wredna żeby pogonić z powodu banerka????
Proszę bardzo - banerki dla suni, podlinkowane

wielkie wielkie dzieki :loveu::loveu::loveu: