Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wplaty:

dusje - 35 zl
sati - 34 zł
bazarki - 65 zł
Krystyna S - 100 zł
bazarki 2 - 80 zł

razem: 314zł czyli juz tylko 86 zł do zebrania :multi::multi::multi:

dziekujemy serdecznie

Posted

[quote name='Lulka']wplaty:

dusje - 35 zl
sati - 34 zł
bazarki - 65 zł
Krystyna S - 100 zł
bazarki 2 - 80 zł

dziekujemy serdecznie
Ode mnie macie obiecane za "niby bazarki" 15 zł. zrobie przelew jutro, jak dostanę wypłatę. :roll:

Posted

Babeczki, dzisiaj otrzymalam zwrot wyslanej przeze mnie koperty z zawartoscia:razz: dla Myszki. Moj blad - nie bylo na kopercie ani miejscowosci ani kodu, jedynie nazwa kraju i ulica:oops: Dobrze, ze wpisalam nadawce. Przepraszam za wlasna glupote, no bo jak sie cos wysyla ,to trzeba sprawdzic od A do Z. Juz dzisiaj wyslalam ponownie- tym razem z adresem jak nalezy:lol:

Posted

To moze ja wymodze jakis tekscik szczegolny dla malej? Noc piekna i gwiazdzista/ przynajmniej tutaj/ wiec moze wena tworcza zapuka do mych drzwi?:lol: "Mam grac"??? zapytalby niepozorny facet z "wlasnie leci kabarecik"

Posted

Jeszcze rok temu i troche dluzej mialam Rodzine. Tak bardzo pamietam cudownie pachnaca choinke, przeciez pomagalam ja stroic. Ilez bylo smiechu i radosci. Pani gotowala pysznosci a zapachy z kuchni roznosily sie po calym domu. Rodzina obdarowywala sie prezentami i ja tez dostalam od Swietego Mikolaja niebiansko pachnaca kosc. Wszyscy mnie przytulali i szeptali czule slowa Wciaz pamietam ,gdy mowili ze jestem ich dzieckiem i ze Rodzina jest na wage zlota. Jestem malutka wiec przechodzilam z rak do rak i choc tak bardzo chcialam juz wreszcie zabrac sie do uczty, to jednak fajnie mi bylo byc glaskana i przytulana przez moja Rodzine...bo przeciez kosc moze sobie poczekac.
Mijaly dni, tygodnie, miesiace.. Nie bylo juz ani choinki ani czulych slow ani niebiansko pachnacej kosci. Nie wiem czym zawinilam i dlaczego juz nikt nie chcial mnie przytulic. Pewnego dnia Rodzina wyszla ze mna na spacer i pozostawila mnie samiutenka na pastwe losu. Jeszcze zywilam nadzieje, ze Rodzina wroci po mnie, bo przeciez nieraz czekalam na nia przed sklepem i zawsze wracalam do domku... Czekalam cierpliwie az do zmierzchu....Rodzina nie przyszla a ja zostalam pobita i skopana przez jakis zlych ludzi. Bili mnie tak mocno, ze opadlam z sil i pragnelam umrzec. Czekalam az zli ludzie dobija mnie i pozwola mi odejsc. Nie wiem jak to sie stalo, ale nagle zostalam sama, obolala i zrozpaczona. Zli ludzie odeszli.... Resztkami sil doczolgalam sie do piaskownicy i tam w mokrym piasku ulozylam sie cierpiaca z bolu- do snu. Snila mi sie Rodzina i niebiansko pachnaca kosc a bol rozsadzal mi wnetrza. Lezalam tam kilka dni bez jedzenia i wody i blagalam o smierc, bo coz warte moje zycie bez Rodziny? Spalam jeszcze, gdy nagle poczulam znajomy mi zapach domu. Ciepla dlon poglaskala moje obite cialo a ja ostroznie podnioslam powieki, i wierzcie mi lub nie, ale chyba zobaczylam aniola....Pomyslalam sobie ze wreszcie mam juz Rodzine i jestem tam gdzie nikt juz mnie nie skrzywdzi. Z blogoscia przymknelam oczy i pozwalalam sie aniolowi glaskac.Aniol nazywal mnie czule Myszka i obiecal ze znajdzie mi najlepszy domek na swiecie. Nie wiem czym zasluzylam sobie na taka dobroc skoro Rodzina wyrzekla sie mnie raz na zawsze, a wydawalo sie ze jestem ich dzieckiem. Moze to wlasnie aniol dostrzegl we mnie cos, czego nie widziala Rodzina i dlatego dal mi nadzieje na lepsze zycie? Jestem malenka, waze tylko 8 kg i zmieszcze sie nawet w plecaku. Prosze wszystkich dobrych ludzi: nie zawiedzcie aniola i mnie; podarujcie mi dobry dom i niebiansko pachnaca kosc w zamian za moja psia milosc i serce wierne az po grob
Wasza kochajaca Myszka

Posted

oraz wpłata od jpg 100 zł :loveu: Wielkie dzięki dla wszystkich.

[quote name='Lulka']wplaty:
dusje - 35 zl
sati - 34 zł
bazarki - 65 zł
Krystyna S - 100 zł
bazarki 2 - 80 zł

dziekujemy serdecznie

Posted

czyli dlug pokryty :multi::multi::multi:
cudownie!!!!!! za reszte kupimy w makro malej puszki, bo gardzi gotowanym a purine wsuwa chetnie :eviltong:

Dusje przecudny tekst!!!!!!!!!!!! :loveu:
zrobie wyroznione allegro z tym tekstem!!!!!!!!
dzieki wielkie wielkie teraz do pelni szczescia domku trzeba!!!!!!!!!

Posted

Naprawde nie ma za co dziekowac:oops: Jesli tylko tekst poruszy ludzkie serca i otworzy Myszce do nich wrota- to bede bardzo szczesliwa:lol:
Malenka Myszko, wskakuj na 1- sza:lol: Domeczek z niebiansko pachnaca koscia musi sie szybko znalezc.